Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár, lila
1634x

Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár

13 690 Ft

Egyedi! Okos! Műanyag 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár. A gyerekek háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre. A két magassági beállítás biztosítja, hogy a pedál nélküli gyerekkerékpár a kicsivel együtt nőjön. Új gumi kerekek!

Forgalmazó: MALL
Funny Wheels Super Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár, türkiz
460x

Funny Wheels Super Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár

18 490 Ft

Exkluzív színek, új kerékdizájn és levehető szíj – ezek az új és egyedi Funny Wheels Super Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár előnyei. Eredeti cseh pedál nélküli gyerekkerékpár, ami a kicsivel együtt nő. A gyerekek háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre.

Forgalmazó: MALL
Funny Wheels Motorkerékpár NEON Super Sport 2v1, zöld
268x

Funny Wheels NEON Funny Sport 2v1 kismotor

18 390 Ft

Exkluzív színek, a kerekek új kialakítása és lecsatolható pántok, ezek az egyedi Funny Wheels Super Sport 2v1 kismotor előnyei. A egy eredeti cseh pedál nélküli gyerekkerékpár, ami a gyermekkel együtt növekszik. A gyerekek a háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre.

Forgalmazó: MALL
TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár szürke
30x

TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár

38 490 Ft

A 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár megosztja a gyerekekkel a mozgás igazi örömét. A használata során a gyerek gyakorolja az egész teste egyensúlyát és koordinációját. A kismotor elégséges támogatást biztosít a gyermekek részére, fejleszti a motorikus készségeket és a koncentrációt. A séták hosszabbak és élvezetesebbek lesznek.

Forgalmazó: MALL
Stiga Runracer C10 kerékpár (futóbicikli), ezüst
4x

Stiga Runracer C10 kerékpár (futóbicikli)

19 690 Ft

Kiváló minőségű és precízen készített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A futóbicikli nagyon könnyű a kiváló minőségű könnyű acél és az EVA anyagból készült kerekek felépítésének köszönhetően. A futóbiciklinek állítható magasságú ülése is van.

Forgalmazó: MALL
Berg Biky Mini futóbicikli, zöld

Berg Biky Mini futóbicikli

44 890 Ft

A BERG Biky Mini futóbiciklivel nem csak burkolt felületeken élvezheted a biciklizést. A futóbicikli extra könnyű vázzal rendelkezik, ami könnyen kezelhető, így ha a gyerekek megunták, a szülők könnyedén vihetik kézben. Robusztus megjelenése ellenére a dupla első villa könnyű és sportos megjelenésének köszönhetően mindenkit vonz.

Forgalmazó: MALL
Berg Biky Retro futóbicikli, zöld

Berg Biky Retro futóbicikli

62 190 Ft

A BERG Biky – Retro futóbiciklit kalandra alkották. A praktikus, leszerelhető retro nyeregtáska olyan apró kincseket hordoz magával, amelyeket a gyerekeknek magukkal kell vinniük, bárhová is mennek. Robusztus megjelenése ellenére a dupla alumínium első villa könnyű és vonzó sportos megjelenésének köszönhetően.

Forgalmazó: MALL
Berg GO Retro, rózsaszín
5x

Berg GO Retro

43 990 Ft

A BERG GO Retro 2in1 mindig biztonságosan vezethető, ergonomikus kialakításának köszönhetően. Az ülést úgy tervezték, hogy a kisebb és nagyobb gyermekek mindig kényelmesen ülhessenek anélkül, hogy lábuk a kormánykerékhez érne. Az ülés formája megakadályozza, hogy a gyermek lecsússzon a kerékpárról.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Racer, fekete
28x

ZOPA Pedál nélküli kerékpár, Racer

30 190 Ft
Ingyen szállítás

Mega meghajtású jármű a kis versenyződ számára a Qplay istállóból, a Zopa zászló alatt versenyezhet. A visszapattanó fel van szerelve puha üléssel, gumi markolatokkal a kormányon és felfújható kerekekkel. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A magnéziumszerkezetnek köszönhetően a visszapattanó nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,7 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL
Berg Biky City pedál nélküli bicikli, zöld
1x

Berg Biky City pedál nélküli bicikli

49 090 Ft

A BERG Biky City pedál nélküli bicikli a kíváncsi gyerekek számára készült, akik szeretik felfedezni a világot. A dupla, rendkívül stabil, kis súlyú keretnek köszönhetően a pedál nélküli bicikli könnyen kezelhető. Robusztus megjelenése ellenére a dupla első villa könnyű, és sportos megjelenésének köszönhetően minden tekintete vonz majd.

Forgalmazó: MALL
FirstBIKE Cross Gyakorló kerékpár, Lila
55x

FirstBIKE Cross Gyakorló kerékpár

62 690 Ft

A strapabíró és rugalmas szerkezetű First Bike Cross segítségével gyermeke játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, miközben a gyártók a biztonságról sem feledkeztek meg. A csúszásmentes nyereg, a kézi vezérlésű, szelíd és fokozatos fék, illetve a rozsdamentes és időjárásnak ellenálló váz felhőtlen szórakozást garantál. 2–5 éves korig ajánlott.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Tech Bike, sárga
26x

ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Tech Bike

18 990 Ft

Nagyszerű visszapattanó a Qplay istállóból és a Zopa zászló alatt, mely 18 hónapos és 3 év közötti gyermekek számára készült. Ez nem csak egy csábító játék, hanem mindenekelőtt egy hasznos eszköz, amely szórakoztató módon felkészít a kerékpározásra. A visszapattanó lágyított üléssel és gumi markolatokkal van felszerelve. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A robosztus szerkezetnek köszönhetően nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,8 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL