Tatonka Gaiter 420 HD olive L
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tatonka Gaiter 420 HD L egy univerzális lábszárvédő, amely védi lábbelijét az eső, hó és szennyeződés ellen. Turisztikára és sífutáshoz.

Ferrino Nordend Lábszárvédő
14 490 Ft

Ferrino Nordendegy vízálló lábszárvédő DuPont Cordura anyagból és ragasztott varrással. Remek téli turisztikára és síelésre, vízálló és melegen tart.

BROTHER Túrázási lábszárvédő
2 990 Ft

A turisztikai lábszárvédő vízálló anyagból készült belső bevonattal ellátott. Behúzásra szolgáló gumival ellátott a boka felett, alulról és a vádlinál. Nehéz terepen történő séta során a csatnak és a poliamid pántnak hála nem tekeredik fel. A BROTHER Túrázási lábszárvédő cipzára felső szegéllyel védett.

DEUTER Altus Gaiter Granite-Black
12 490 Ft

Védelem sáros és nedves terepen. A Deuter márkájú Altus Gaiter lábszárvédő alpesi túrázáshoz, síeléshez vagy jégmászáshoz használható. A tépőzár fedett, a lábszárvédő kampóval rögzített, a cipő alatt behúzható zsinór található. Minden szenvedélyes utazó számára nélkülözhetetlen eszköz rossz járás esetén.

DEUTER Montana Gaiter Black-Granite
9 990 Ft

Védelem sáros terepen való táhaladáshoz. A Deuter márkájú Montana Gaiter lábszárvédő véd a nedves és sáros tereppel szemben. Egyszerűen rögzíthető a cipőhöz, a térd alatt behúzható annak érdekében, hogy jól tartson. Minden szenvedélyes utazó számára nélkülözhetetlen eszköz rossz járás esetén.

Ferrino Sella Medium kék

Ferrino Sella Medium kék

Értékelés: 4
6 590 Ft

Minőségi turisztikai lábszárvédő Ferrino Sella Medium, kék, amely minden turista lábára remekül illeszkedik. A teljes hosszán cipzáras, így megkönnyíti a felvételét. Hegyi túrázásra alkalmas.

Tatonka Gaiter Ripstop Short Light black
9 290 Ft

Cipővédő huzat túrázáshoz gumis összehúzással, ami nagyon könnyen viselhető az alacsony súlyának köszönhetően. Horog a cipőfűzők rögzítésre, ami megvédi a nedvességtől és a szennyeződésektől. A Tatonka Gaiter Ripstop Short Light black tökéletes választás túrázáshoz.