Loap Birken Női Outdoor Cipő-33%
18 545 Ft 12 290 Ft

Akció

Loap Birken W női outdoor cipő sétákra és túrákra egyaránt alkalmas. A felső rész levegőző hálós anyagból és szélálló poliuretánból készült, a sarok és az orr része szintetikus átfedés által védett, amely növeli a cipő tartósságát.

Loap lány sportcipő Nera
8 618 Ft

Stílusos sportcipó NERA szürke kivitelben, rózsaszín részletekkel, mint a cipő belseje, rózsaszín felirat és a cipő külső oldala. A sportcipő alkalmas túrázásra, kirándulásokhoz, városba, vagy a természet iskolába.

Loap Callay férfi flip-flop papucs-28%
8 648 Ft 6 190 Ft

Akció

Loap Callay férfi flip-flop papucs hasznos lehet nyáron. Szellős, vízbe vagy a kertbe ideális. A phylonból készült talp elnyeli az ütéseket és kíméli az ízületeket.

Loap Cosma Unisex Cipő Vízbe-42%

Loap Cosma Unisex Cipő Vízbe

Értékelés: 3,5
4 318 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Loap Cosma vízbe alkalmas női cipő. A vízfelszín alatt és a parton éles kavicsok, törött tárgyak és eldobott tárgyak találhatóak, amelyek kellemetlen nyomás gyakorolhatnak a lábra, sőt, fel is sérthetik azt. A Cosma cipők védik lábaidat velük szemben, és szinte érezni sem fogod, hogy a lábadon van.

Loap Birken Férfi Outdoor Cipő-27%
18 545 Ft 13 390 Ft

Akció

Loap Birken férfi outdoor cipő sétákra és túrákra egyaránt alkalmas. A felső rész levegőző hálós anyagból és szélálló poliuretánból készült, a sarok és az orr része szintetikus átfedés által védett, amely növeli a cipő tartósságát.

Loap Caipa Női Szandál-26%
10 504 Ft 7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Loap Caipa női szandál. Élvezd a csodás nyári napot. A szandál légáteresztő, elnyeli az ütéseket, talpa termoplasztikus gumiból készült, tehát nem kopik olyan hamar.

Loap Cicsa Női Szandál-26%
10 504 Ft 7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Loap Cicsa sokoldalú női szandált a városban, de a természetben is viselheted könnyebb túrák során. A szandál kiválóan elnyeli az ütéseket és kíméli az ízületeket.

Loap Gedi Férfi Szandál-27%

Loap Gedi Férfi Szandál

Értékelés: 5
9 890 Ft 7 190 Ft

Akció

Loap Gedi férfi szandál, hagyd, hogy szellőzzön a lábad. A szandál csillapítja a lépésekből származó ütéseket. A középtalp phylont tartalmaz – ultra könnyű és puha anyag, ami elnyeli a rezgéseket.

Loap Simeone Férfi Sportos Cipő-28%
6 152 Ft 4 390 Ft

Akció

Férfi vászoncipők Loap Simeone gumi talppal és cipőfűzővel. Parádés cipő szabadidős nyári tevékenységekhez.

Loap Integra-36%

Loap Integra

Értékelés: 5
19 990 Ft 12 790 Ft

Akció

INTEGRA női téli cipő filc béléssel, amely kellemesen melegíti lábadat. A TRIPLETEX membrán elvezeti a nedvességet a lábtól. Könnyű, EVA anyagból készült cipőtalp, amely járás közben kiválóan csillapítja az ütéseket.

Loap Tribe-28%
19 990 Ft 14 290 Ft

Akció

Loap Tribe férfi téli cipő hóba és pocsolyákba is alkalmas. Ez a lábbeli vízálló Waterproof membránnal van ellátva.

Loap fiú cipő vízbe Cosma Kid
3 686 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú cipő vízbe Cosma Kid stílusos, lék-zöld kivitelben védi a gyermek lábát az éles kövekkel szemben és a víz alatt nem látható tárgyakkal szemben.

Loap fiú sportcipő Nera Kid
8 001 Ft

Stílusos sportcipő Nera Kid fekete kivitelben. A cipő külső oldalán kék és fehér űrrepülőgépek és vadászrepülőgépek vannak. Lábbeli, amely alkalmas kirándulásra, túrázásra, de a városba is.

Loap lány cipő vízbe Cosma Kid
3 686 Ft

Lány cipő vízbe Cosma Kid stílusos, rózsaszín-szürke kivitelben védi a gyermek lábát az éles kövekkel szemben és a víz alatt nem látható tárgyakkal szemben.