Reima gyerek téli csizma Nefar
15 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

ReimaNefar** gyerek téli csizma** tökéletesen víztaszító. A csizma alja gumi, tehát teljesen vízálló. A felső rész meleg párnázattal, víztaszító, és állítható mandzsettával rendelkezik, hogy megvédje gyermeke lábát a hótól. A cipő belsejében egy meleg textilbélés gondoskodik arról, hogy gyermekeid lábát melegen tartsa. Ideális választás azoknak a gyermekeknek, akik még nem tudnak cipőfűzőt kötni.

Reima Ivalo
16 390 Ft

Tökéletes funkcionális téli csizma Ivalo ősz/téli 2018-es kollekcióból. Nagyon jó minőségű hó csizma nemcsak tökéletes a játékhoz a hóban, hanem az esős és sáros napokra, mert a gumi része a termoplasztikus gumiból teljesen vízálló és praktikus.

Reima Vimpeli gyermek membrános cipő
20 190 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek téli cipő Vimpeli a Reima márkától, membrános Reimatec mely vízálló, könnyű és könnyen felhúzható, amit a felhúzást önállóan tanuló kisebb gyerekek értékelni fognak vagy azok is, akik még nem tudják befűzni a cipőjüket. Kivehető nemez betét együtt a mintás Happy Fittel segít kiválasztani a megfelelő nagyságot. A bélés belülről gyapjú, úgyhogy a gyermeked lábát egé télen melegben és szárazon tartja.

Reima Avarrus gyerek cipő
15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Avarrus gyerek cipő a Reima márkától. Kényelmes és légáteresztő. Stílusos, egyszínű cipő, amelyet fehér talp egészít ki, így cool megjelenést biztosít. A felső rész és a bélés textilből készültek. Az elérhető színváltozatok közül lányoknak és fiúknak is megfelelő.

Reima Freddo gyermek membrános cipő
28 890 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek téli cipő Freddo a Reima márkától, melynek a felületén vízálló membrán Reimatec található. A cipő jó nedvesség elvezetéssel rendelkezik. A cipő belsejében meleg nemez zokni, mely bebiztosítja, hogy a lábacskák gyermekeidnél melegen és szárazon maradjanak. Levehető nemez talpbetét mely Happy Fit mintával ellátott, mely segít kiválasztani a helyes nagyságot. Biztosan értékelni fogod a könnyű felhúzhatóságot cipzáros cipő belsővel.

Reima gyermek hótaposó - Black
17 690 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Meleg víztaszító hótaposó Reima. A nagyon jó minőségű cipő kiválóan alkalmas játszani a hóban, de ónos esőben és esős napokon is használható, hiszen a gumiból készült alsó rész teljesen vízálló. A cipő gyorsan és könnyen felhúzható, és köszönhetően az állítható hómandzsettáknak egyben megvéd a hó ellen. A termoplasztikus gumiból készült talp jó tapadást garantál a különböző felületeken. Lélegző textil bélés a lábat melegen tartja és az alumínium betét még jobban szigetel. A praktikus cserélhető zokni mosógépben mosható.

Reima gyermek hótaposó Yura - Black
21 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Meleg téli gyerek cipő Yura textil cipőfelsőrésszel és gumis vízhatlan résszel. Gyapjú zokni a belsejében felmelegíti a kis lábujjakat, és az alumínium betét pedig elvezeti a hideget. Könnyen felhúzható kivitelezés.

Reima Patter Wash gyermek membrános cipő
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Patter Wash gyermek sportcipő a Reima márkától vízálló, a felületén pedig Reimatec membrán található. A lábbeli felsőrésze mikroszálakból készült, amelyek taszítják a szennyeződéseket. A cipő tépőzárral záródik, tehát a felhúzásával kisebb gyermekek is megbirkóznak, akik még nem tudnak cipőt kötni. Könnyű sportcipő, tehát csöppségednek nem fog gondot okozni járás közben.

Reima Wetter Wash gyermek membrános cipő
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Wetter Wash gyermek sportcipő a Reima márkától zárt varratos betéttel és textilbéléssel van ellátva. A lábbelit Reimatec membrán védi, ami garantálja a cipő vízhatlanságát. Kényelmes és stílusos sportcipő gyermekednek, amely elasztikus cipőfűzővel rendelkezik. Egyszerűen és gyorsan felhúzható cipő. Ideális azoknak a gyerekeknek, akik már tudnak vagy már tanulnak cipőt kötni.

Reima Yura
19 790 Ft
+ ingyen szállítás

Yura meleg téli gyerek cipő textil cipőfelsőrésszel és gumis vízhatlan résszel. A gyapjú zokni bent felmelegíti a kis lábujjakat, az alumínium betét pedig elvezeti a hideget. Könnyen felvehető Speed Lock kivitel.

Reima Messi lány szandál
13 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csodálatos Reima Messi szandált, minden kislány megszereti. A cipő ergonomikusan kialakított és csúszásmentes talppal, lélegző béléssel rendelkezik. A fényvisszaverő elemek biztonságot nyújtanak, és a fedett orr védi az ujjakat az ütésektől. A tépőzáras egyszerű bekapcsolást minden gyerek egyszerűen megoldja.

Reima Bungee gyerek szandál
10 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos Reima Bungee szandál, amit minden gyerek megbecsül majd. A szandál megfelelő a strandra, de a vízbe is. Könnyű kétpontos tépőzáras becsatolás, amivel minden gyerek megbirkózik a szülők segítsége nélkül.

Reima fiú edzőcipő Shore
18 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos Reima Shore sportcipő , amit minden kisfiú megszeret. A cipőnek textil felsőrésze és megerősített könnyű, légáteresztő talpa van. A cipők tökéletesek tornaterembe, mert talpának köszönhetően nem hagy nyomot. Mezítelen lábra is felvehető és egyszerűen mosható mosógépben.

Reima fiú sportcipő Metka
15 490 Ft

Csodálatos Reima Metka sportcipő, amit minden kisfiú megszeret. A cipő felső része textilből és a talpa gumiból van, ami jó tapadóképességet biztosít. A tépőzáras egyszerű bekapcsolást minden gyerek egyszerűen megoldja.

Reima lány tornacipő Shore
18 590 Ft

Csini Reima Shore tornacipő, amit minden kislány megszeret majd. A cipőnek textil felsőrésze és megerősített könnyű, légáteresztő talpa van. A cipők tökéletesek tornaterembe, mert talpának köszönhetően nem hagy nyomot. Mezítelen lábra is felvehető és egyszerűen mosható mosógépben.

Reima Messi fiú szandál
13 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csodálatos Reima Messi szandált, minden kisfiú megszereti. A cipő ergonomikusan kialakított és csúszásmentes talppal, lélegző béléssel rendelkezik. A fényvisszaverő elemek biztonságot nyújtanak, és a fedett orr védi az ujjakat az ütésektől. A tépőzáras egyszerű bekapcsolást minden gyerek egyszerűen megoldja.

Reima Metka lány tornacipő
15 490 Ft

Csini Reima Metka tornacipő, amit minden kislány megszeret majd. A cipő felső része textilből és a talpa gumiból van, ami jó tapadóképességet biztosít. A tépőzáras egyszerű bekapcsolást minden gyerek egyszerűen megoldja.