Richter fiú bokacipő
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportcipő sima bőrből és velúrból készült felsőrésszel. Az ügyes cipzár az oldalán neked időt spórol, kisfiadnak pedig megkönnyíti a cipő felhúzását. A kivehető betét segít megoldani a dilemmát a megfelelő méret kiválasztásánál. Az elég széles ütéscsillapító cipőtalp, bőr bélés a saroknál, valamint a cipőfűzőt kímélő fémkarikák kiváló modellt varázsolnak ebből a Richter fiú bokasportcipőből.


Richter fiú sportcipő csíkokkal
23 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sportcipő cipőfűzős, széles szalaggal. Gumis talp megfelelően magas ahhoz, hogy védje a láb egész kerületét. A gazdag varrás megbízható cipőt jelöl. A betét ennél a típusnál is gond nélkül is kivehető. A Richter fiú sportcipő csíkokkal a legkülönbözőbb szünidei aktivitásokhoz illik.


Richter fiú sportcipő csillaggal
19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sportcipő minőségi bőr felsőrész. Remekül illik esős időben, de alacsonyabb hőmérsékletben is, a cipő belső bőr bélésének köszönhetően. Jól levarrott az egész első részén magasított, oldalán decens csillaggal. Megbízható tépőzár gyors felhúzást garantál. Richter férfi sportcipő tökéletesen szolgán nemcsak a tavasz kezdetekor.


Richter fiú sportcipő steppeléssel
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportcipő nubukból készült felsőrésszel és feltűnő merevítéssel a bokarészen. A bőr belsőrész ellenállóbb a kopással szemben, alacsonyabb hőmérséklet esetén pedig melegen tartja a lábakat. A meghosszabbított, egészen a bokáig érő szár pedig fokozza a stabilitást, így a cipő nem lötyög. A Richter fiú sportcipő steppeléssel kivehető talpbetéttel is rendelkeznek.


Richter fiú szandál
14 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú szandál nubuk bőr felső résszel, neoprén kitöméssel kiegészítve. Lefedi a láb hátsó részét, ezért remek melegebb időjárás esetében is, még az enyhébb lehűléskor is. Minőségi átvarrás, összehúzószalag, megkülönböztetett színű, jól észrevehető varrás. Richter fiú szandál, kiváló a kiszámíthatatlan tavaszi időjáráshoz.


Richter fiú tépőzáras sportcipő
23 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alacsony profilú fiú sportcipő, remekül illik a csatangolásokhoz, tengerparti szabadságon, mindezt a külső oldalon lévő szellőzésnek. A jól bevált fűzős egy örökifjú klasszikus, amely az egyszerűségét a mai napig megtartotta. A Richter fiú sportcipő széles talppal van ellátva.


Richter gyerek mamusz medve
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baba kocsicipő minden lépést megkönnyít. Puha talpbetét és kellően rugalmas talp minden lépésnél támaszt szolgáltat, amely a gyermek számára a legfontosabb. A felső részt minden oldalról négy karika húzza össze, érintésre kellemes. A Richter medvés gyermek cipő végső benyomását kiegészíti az oldalsó rávarrás.


Richter gyerek szandál
15 890 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek szandál bőr felsőrésszel és bevarrott neoprénnel, amely tökéletesen illeszkedik a lábacskákhoz. Ez a modell három tépőzárral ellátott, melyek nem csak teljesen beállíthatók, hanem szabályozható és összehúzható a sarki részen is. Richter gyerek szandál bőr talpbetéttel, amely remek a nyári hónapok idején.


Richter lány papucs medve
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány mamusz felső része bőrből, behelyezett oldalsó motívummal. Fém karika csökkenti a fűzők elhasználódását, lehetővé teszik a cipőt erősen megkötni. Mintás talp az apró kövek elleni védelem. Richter lány mamusz medvével, jellegzetes befejezést, amely kiemeli a kis királylányos kinézetét.


Richter lány sportcipő csillaggal
19 690 Ft
+ ingyen szállítás

Női sportcipő bőr felső résszel és ragasztott gumis talppal. A bokacipő a cipzáras záródással ideális kiegészítőt csinál belőle a parkban történő játszás során, a városi kiránduláskor vagy az erdei sétakor. A Richter lány sportcipő csillaggal bőr belső résszel, ezért durvább bánásmódot is elvisel.


Richter lány sportcipő pillangóval
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő, amely nemcsak külsejével, hanem főként praktikusságával hívja fel magára a figyelmet. Ha csemetéd kilátástalan harcot folytat a cipőfűzőn lévő csomókkal, a tépőzáras rögzítés jelent megoldást a problémára. A Richter tépőzáras lány sportcipő megfelelően vastag talppal rendelkezik, ami játszva megbirkózik az út menti kaviccsal is.


Richter lány szandál csillogó
17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Lány szandál zárt pánttal a lábujjnál. A felső részt, valamint a talp körüli szegélyt csillogó hatás egészíti ki. A hátsó rész bőrrel van bélelve, amit egy tépőzár egészít ki Richter csillogó lány szandál tartalmaz egy kényelmes, puha talpbetétet


Richter lány szandál virágokkal
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Velúranyagból készült lány szandál, amely gyengéd a gyermek bőréhez. Egyszerű lábbeli szellőztetett részekkel, ideális a nyári időjárásba. A cipőorron nagyobb kivágás a nagy- és kisujjnak. A Richter virágos lány szandál egy tépőzáras pánttal rendelkezik, a másik két csatos pánt pedig a spiccet fedik.


Richter lány tépőzáras sportcipő lepkékkel
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lány sportcipő csillogó lenyomattal, nubuk felső résszel. Két tépőzárra záródik, magas profilú, gyermekednek biztonságos támaszt szolgáltat első lépései során. Bőr belső része a gyermeked lábát kényelmes pozícióban tartja és nem kopik. Richter lány tépőzáras sportcipő, lepkékkel a legdrágább kincsednek.