The North Face M Hedgehog Fastpack Gtx
42 390 Ft 25 990 Ft

Férfi cipő The North Face M Hedgehog Fastpack Gtx vízhatlan a GORE-TEX membránnak köszönhetően, remek túrákra és további aktivitásokra a természetbe.

The North Face Women’S Thermoball Lace II
29 890 Ft 26 890 Ft

Női téli cipő The North Face Women’S Thermoball™ Lace II modern, minőségi ThermoBall™ béléssel. Vízálló bevonat, divatos fűző, kényelmes fleece bélés.

The North Face Női Hedgehog Fastpack Mid Gtx (Eu) cipő
49 890 Ft 45 190 Ft

Nyugodtan vágj neki a durva terepnek ezzel a The North Face Men’S Hedgehog Fastpack Mid Gtx (Eu)cipő tökéletesített változatával,** mely lehetővé teszi számodra a gyors és biztonságos mozgást hála a könnyű konstrukciónak, a CRADLE™ saroktámasznak és tartós Vibram® talpnak. A **GORE-TEX® membrán biztonságosan szárazon tartja a lábad és megvédi a vízzel szemben.

The North Face M Chilkat III
37 390 Ft 32 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face M Chilkat III Cipő kiválóan alkalmas városi használatra és túrázásra. A Heatseeker betét biztosítja a meleget a hideg téli napokon. A csúszásgátló talp lehetővé teszi a stabil és kényelmes gyaloglást.

The North Face férfi cipő Men’S Hedgehog Mid GTX Fastpack (Eu)
49 890 Ft 44 990 Ft

Lépj ki a durva terepre a feljavított The North Face Men’S Hedgehog Fastpack Mid Gtx (Eu) cipővel, melynek segítségével gyorsan és biztonságosan mozoghatsz a könnyű szerkezetnek, a CRADLE™ saroktámasznak és az ellenálló Vibram® talpnak köszönhetően. A GORE-TEX® membrán szárazon tartja a lábat és megvédi a víz ellen.

The North Face W Hedgehog Fastpack Gtx (Eu)
42 390 Ft 38 990 Ft

A The North Face W Hedgehog Fastpack GTX (EU) egy női könnyű túra cipő vízhatlan Gore-Tex réteggel. Megfelelő támaszt és a vibram talp pedig megfelelő tapadást biztosít.

The North Face M Hedgehg Fastpack Gtx
42 572 Ft
+ ingyen szállítás

The North Face M Hedgehg Fastpack Gtx férfi túracipő, ami GORE-TEX® vízálló membránnal van ellátva, ami optimális arányt biztosít a súly és a minőség között.

The North Face M Storm Strike 2 Wp
32 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi túracipő The North Face M Storm Strike 2 Wp. Még a legrosszabb időjárás is élvezeted ezekben a szigetelt, vízálló túracipőkben . Hőérzékeny ragasztóval rendelkeznek a csúszós felületeken történő kiváló tapadáshoz.

The North Face Thermoball Button-Up Női hótaposó
29 890 Ft 24 950 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face Thermoball Button-Up női hótaposó tökéletes válaszáts mindenki számára! Magas szárú és rendelkezeik a The North Face hótaposóinak teljes vízállóságával ugyanakkor stílusos kialakításából adódóan akár a mindennapok során is bátran viselheti. ThermoBall töltetanyaga a legzordabb hidegeben is elegendő hőszigetelőképességet és melegséget nyújt.

The North Face W Hedgehg Fastpack Gtx
42 572 Ft

The North Face M Hedgehg Fastpack Gtx női túracipő, ami GORE-TEX® vízálló membránnal van ellátva, ami optimális arányt biztosít a súly és a minőség között.

The North Face W Litewave Fastpack Ii Gtx cipő
32 459 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face W Litewave Fastpack Ii Gtx női túracipő nagyon kényelmes, vízálló GORE-TEX® membránnal ellátott. Szerkezetének és felhasznált anyagainak hála könnyű túrázásra megfelelő.

The North Face W Litewave Flow Lace 2
28 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face W Litewave Flow Lace 2 női cipő egy gyorsan száradó légáteresztő cipő, amely vízhez vagy a városba megfelelő. A kényelmes lifestyle cipő minimális számú varrattal rendelkezik, praktikus fűzéssel ellátott.

The North Face Youth Chilkat Lace 2 Cosmcbl/Limegrn
26 090 Ft
+ ingyen szállítás

The North Face Y Chilkat Lace IItéli gyerekcipő kiváló dizájnnal és teljesítménnyel. A cipő kiváló minőségű és hatásos Heatseeker™ bélésű a téli fagyok legyőzése érdekében.

The North Face M Litewave Flow Lace 2
28 758 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face M Litewave Flow Lace 2 férfi cipő egy gyorsan száradó légáteresztő cipő, amely vízhez vagy a városba megfelelő. A kényelmes lifestyle cipő minimális számú varrattal rendelkezik, praktikus fűzéssel ellátott.

The North Face Y Thrml Tent Mule 2 Tnf Blk/Tnf blk
14 290 Ft
+ ingyen szállítás

A gyapjú béléssel ellátott bébi papucsok megtartják a lábát és melegen tartják. Tapadó, vízálló és Heatseeker™ szigetelés. Könnyen fel- és levehető

The North Face Youth Shlista Extrem Zincgry/Mr.Pink
26 090 Ft
+ ingyen szállítás

The North Face Y Chilkat Lace IItéli gyerekcipő kiváló dizájnnal és teljesítménnyel. A cipő kiváló minőségű és hatásos Heatseeker™ bélésű a téli fagyok legyőzése érdekében.

The North Face W Thermoball Buttonup
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

North Face W Thermoball Button-Up hőszigetelve van ThermoBall ™ párnával, amely összehasonlítható szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik 600 kabin lúd tollal.

The North Face W Thermoball Lace II
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az North Face W Thermoball Lace II női modern téli csizma. A minőségi szigetelés gyapjú béléssel termikus kényelmet nyújt. Az öntött talp biztosítja a stabilitást még fagyos felületeken is.

The North Face Y Chilkat Lace II
25 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face Y Chilkat Lace II téli gyerekcipő kiváló dizájnnal és teljesítménnyel. A cipő kiváló minőségű és hatásos Heatseeker™ bélésű a téli fagyok legyőzése érdekében.

The North Face M Hedgehog Hike Gtx II
49 890 Ft 48 790 Ft
+ ingyen szállítás

A The North Face M Hedgehog Hike Gtx Gore-Tex membránnal készült túracipő. A Vibram kiváló minőségű talp szabadtéri tevékenységekhez és mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

The North Face W Base Camp Mini
11 178 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face márkájú W Base Camp Mini univerzális strandpapucs meleg napokra alkalmas. Gumi talpú, a lábfejnek rendkívül kellemes tojás formájú.

The North Face W Truxel cipő
41 232 Ft

The North Face W Truxel kényelmes, kiválóan szellőző női cipő könnyű túrázásra megfelelő. Az érdekes megjelenésű cipő minimális mennyiségű varrattal rendelkezik.