Crocs Allcast vízálló csizma, cukorka rózsaszín / fekete, C9 (26)

Crocs Allcast vízálló csizma, cukorka rózsaszín / fekete, C9 (26)

Száma: 100040269963
Közvetlenül partnerünktől
A Crocsky olyan anyagokból készül, amelyek zárt, gyantával töltött cellákból készültek, amelyeket testének melegít, forgat, és így alkalmazkodik a lábad alakjához. Ezenkívül a cipők antibakteriálisak, így megakadályozzák a lábak bőrbetegségeit. Mint köztudott, a baktériumok is szagot okoznak, te További információ
13 440 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Elfogyott

Száma: 100040269963

Leírás

A Crocsky olyan anyagokból készül, amelyek zárt, gyantával töltött cellákból készültek, amelyeket testének melegít, forgat, és így alkalmazkodik a lábad alakjához. Ezenkívül a cipők antibakteriálisak, így megakadályozzák a lábak bőrbetegségeit. Mint köztudott, a baktériumok is szagot okoznak, tehát a Crocs-szal a védtelen cipők vége! A cipő készítője inspirációt kapott a krokodil számára, amely egy nagyon erős állat, amely vízben és szárazföldön jóindulatú. A Crocs cipőinek éppen ilyennek kell lennie.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.