Crocs CC Hello Kitty Clog, szegfű / neon bíbor, C4 / 5 (21-22)

Crocs CC Hello Kitty Clog, szegfű / neon bíbor, C4 / 5 (21-22)

Száma: 100040269962
Közvetlenül partnerünktől
A Crocsky olyan anyagokból készül, amelyek gyantával töltött zárt cellákból készülnek, amelyet testének hője felmelegít, formáz és így alkalmazkodik a lábad alakjához. Ezenkívül a cipő antibakteriális, így megakadályozza a láb bőrbetegségeit. Mint ismeretes, a baktériumok is szagokat okoznak, íg További információ
8 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.11.04 - 2021.11.08 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040269962

Leírás

A Crocsky olyan anyagokból készül, amelyek gyantával töltött zárt cellákból készülnek, amelyet testének hője felmelegít, formáz és így alkalmazkodik a lábad alakjához. Ezenkívül a cipő antibakteriális, így megakadályozza a láb bőrbetegségeit. Mint ismeretes, a baktériumok is szagokat okoznak, így a Crocs-szal a büdös cipőknek vége! A cipő készítője ihletet kapott egy krokodilhoz, amely nagyon erős állat, ügyes a vízben és a száraz földön. A Crocs cipőknek pont ilyeneknek kell lenniük.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.