Crocs CC Tmnt Clog, tengeri moszat / volt zöld, C6 / 7 (23-24)

Crocs CC Tmnt Clog, tengeri moszat / volt zöld, C6 / 7 (23-24)

Száma: 100040266570
Közvetlenül partnerünktől
A Crocsky olyan anyagokból készül, amelyek zárt, gyantával töltött cellákból készültek, amelyeket testének melegít, forgat, és így alkalmazkodik a lábad alakjához. Ezenkívül a cipők antibakteriálisak, így megakadályozzák a lábak bőrbetegségeit. Mint köztudott, a baktériumok is szagot okoznak, te További információ
8 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.11.04 - 2021.11.08 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040266570

Leírás

A Crocsky olyan anyagokból készül, amelyek zárt, gyantával töltött cellákból készültek, amelyeket testének melegít, forgat, és így alkalmazkodik a lábad alakjához. Ezenkívül a cipők antibakteriálisak, így megakadályozzák a lábak bőrbetegségeit. Mint köztudott, a baktériumok is szagot okoznak, tehát a Crocs-szal a védtelen cipők vége! A cipő készítője inspirációt kapott a krokodil számára, amely egy nagyon erős állat, amely vízben és szárazföldön jóindulatú. A Crocs cipőinek éppen ilyennek kell lennie.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.