Scholl Egészségügyi papucs - SATURN - Black (méret 40)

Márka: Scholl Katalógus száma: 100051864399

Közvetlenül partnerünktől

Scholl Egészségügyi papucs - SATURN - Black (méret 40)

Egészségügyi papucs – SATURN – A Biomechanics technológiával ellátott feketét könnyű, közepes talpbetéttel rendelkező szerkezet jellemzi, amely elnyeli az ütéseket járás közben és csökkenti a pronációját hatását is. További információ

38330

38 330 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100051864399

Leírás

Termékleírás

Egészségügyi papucs – SATURN – A Biomechanics technológiával ellátott feketét könnyű, közepes talpbetéttel rendelkező szerkezet jellemzi, amely elnyeli az ütéseket járás közben és csökkenti a pronációját hatását is. A pronáció hajlamos a boka befele dőlésére, így például az X- alakú lábak földetéréskor a lábfej túlságosan befelé fordul. A Biomechanics technológiával készített cipők minimalizálják a lábakra ható terhelést, különösen a három planáris rendszernek köszönhetően. A háromszögletű mozgások olyan mozgások az emberi testben, amelyek három síkban zajlanak: az elülső síkon, az anteroposzterior (az előlapra merőleges) síkon és a keresztirányú síkon. Séta közben a lábunk nem csak egy síkban mozog. A mozgás egyszerre három irányban zajlik. A háromsíkú mozgásszabályozás e síkok közül háromban befolyásolja a láb helyzetét és mozgását, hogy ez természetesebbé váljon.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Női cipő igen
Cipő típusa zdravotní obuv
Méret 40

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.