Saucony KINVARA 8, Futás | FEKETE / LEMON | 11.5

Márka: Saucony Katalógus száma: 100022153242

Közvetlenül partnerünktőlKiárusítás

Saucony KINVARA 8, Futás | FEKETE / LEMON | 11.5

Férfi futócipő Saucony Kinvara 8. Javítottuk a kedvenc Kinvarát, hozzáadtuk az EVERUN talpot az energia nagyobb megtérülése érdekében, és megvilágítottuk a felső részét. További információ

44980

55 109 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
44 980 Ft
-18%

Katalógus száma: 100022153242

Leírás

Termékleírás

A Saucony egyik legnépszerűbb modellje a nyolcadik sorban található. A Kinvara 8 megerősítette a párnázatot a láb alatt, az Everun futófelületet és a Flexfilmet, hogy támogassa a lábat hosszú futásokon. Alsó sor – fekete ló a Saucony istállóban. Az EVERUN középtalp az a technológia, amelyre a Saucony építi cipőinek legnagyobb részét. Kiváló minőségű és kényelmes párnázást biztosít a cipő teljes hossza mentén, és biztosítja, hogy az energia nem pazarol el a cipőbe lépve. A Kinvara 8-nak is van, és ennek köszönhetően nagyon energikus cipőhöz tartozik. Még nagyon hosszú futáson sem csökkenti azt a kényelmet, amelyet közvetlenül a viselése után érez. A cipőben elrejtett belső megerősítések szorosan felkarolják a láb ívét, futás közben természetes támaszt nyújtanak, de a Flexfilm-vel együtt biztosítják a szükséges helyet a láb számára a cipőben való működéshez. A ragadós talp lehetővé teszi, hogy eső után is biztonságban legyen a csúszós felületeken, és ennek köszönhetően a Kinvara az egyik legambiciózusabb modell a gyors futóknak a hosszú távolságokon.
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 342mm, magasság: 216mm, hosszúság: 126mm
A teljes termék tömege: 765.0 g


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Cipő típusa RUNNING SHOES

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.