ELBRUS Muerto Mid Wp

ELBRUS Muerto Mid Wp

Értékelés: 5
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi szabadtéri cipő Elbrus Muerto Mid Wp kiegészíti azok férfiak ruhatárát, akik akik szeretik leküzdeni a turisztikai kihívásokat! A lélegző hálós bélés biztosítja a jó szellőzést és a fokozott nedvességállóságot, biztosítja, hogy az időjárás ne zavarja meg a terveidet.

ELBRUS Muerto Mid Wp
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi szabadtéri cipő Elbrus Merupa Mid Wp olyan igényes férfiak számára alkalmas, akik bíznak a cipőjükben a biztonság és a kényelem biztosítása érdekében a mindennapi kirándulásuk során. Növelt nedvességállóság a vízálló membránnak köszönhetően.

ELBRUS Dandy Mid Wp Wo´S

ELBRUS Dandy Mid Wp Wo´S

Értékelés: 4
28 490 Ft

Női szabadtéri cipő Elbrus Dandy Mid Wp Wo´S téli időszakra alkalmas. Vízálló és biztosítja a szárazságot és meleget a téli séták alatt. Növelt nedvességállóság a vízálló membránnak köszönhetően.

ELBRUS Spike Mid Wp
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi téli túracipő Elbrus Spike Mid WP biztosítja a kényelmet és a biztonságot. Meleg téli szabadtéri cipő trekkinghez. A cipő fokozott vízállósággal rendelkezik, magas szintű kényelmet biztosít az egész napos kirándulások, és egyéb szabadtéri tevékenységek során.

ELBRUS Plaret Mid WP JR navy/lake blue/yellow túracipő-32%
17 590 Ft 11 790 Ft

Akció

Erős és vízhatlan gyerek túracipő, amely a gyerekek igényei szerint lett kialakítva. Az Elbrus Plaret Mid WP JR navy/lake blue/yellow túracipő a kényelmes hordást és aktív mozgást biztosító minőségi anyagokat kombinálja. A cipő egyben melegen is tartja a lábat, valamint megvédi a víztől és a hótól.

ELBRUS túracipő Penaz Mid WP JR navy/peacock blue/black/orange-25%
17 590 Ft 13 090 Ft

Akció

Gyerek túracipő, ami a már jól bevált megoldásokat használja, amik a fiatal túrázóknak maximális kényelmet biztosítanak a hegyi utakon. Az Elbrus gyerek túracipő Penaz Mid WP JR navy/peacock blue/black/orange természetes velúrból készült felső résszel rendelkezik, ami véd a beázástól.

ELBRUS gyerek outdoor cipő Livan Mid WP JR violet/dark violet/light fuchsia-22%
18 890 Ft 14 690 Ft

Akció

Márkás junior cipő erős és ellenálló talppal az outdoor tevékenységekhez és mindennapos hordásra is. Az Elbrus gyerek outdoor cipő Livan Mid WP JR violet/dark violet/light fuchsia ellenálló, kényelmes és csúszásmentes talppal rendelkezik, ami jól tapad a terepen. A cipő vízálló, szárazon és kényelmesen tartja a lábat

ELBRUS Plaret Mid WP JR light turquoise/turquoise/coral túracipő-33%
17 690 Ft 11 790 Ft

Akció

Erős és vízhatlan gyerek túracipő, amely a gyerekek igényei szerint lett kialakítva. Az Plaret Mid WP JR light turquoise/turquoise/coral túracipő a kényelmes hordást és aktív mozgást biztosító minőségi anyagokat kombinálja. A cipő egyben melegen is tartja a lábat, valamint megvédi a víztől és a hótól.

ELBRUS Gyerek kinti cipő Livan Mid WP JR navy/black/lake blue/corn-22%
18 890 Ft 14 690 Ft

Akció

Junior cipő tartós, tartós talppal kültéri tevékenységekhez és alkalmi viselethez. Az Elbrus Livan Mid WP JR gyerek kültéri cipő sötétkék / fekete / tó kék / sárga színben tartós, kényelmes és csúszásgátló talppal rendelkezik, jól tapad terepen. Vízálló, szárazon és kényelmesen tartja a lábat