Fare gyerek téli bokacipő 2141141
14 390 Ft

Újdonság

Gyerek téli bokacipő tépőzáras záródással a Fare márkától, amelyet könnyű felhúzni, így gyermeked bátran átadhatja magát a havas szórakozás örömének. Ebben a cipőben elegáns fiatal hölggyé válik, a meleg szőrmés bélésnek köszönhetően pedig nem kellesz amiatt aggódnod, hogy megfázik.

Fare csatos papucs fiúknak 4114409
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csattal záródó fiú bokapapucs a Fare márkától, amely játékos nyomtatott mintával és szép színkombinációjával kelti fel az érdeklődést és szerez örömet. Ez az otthoni áthúzócipő egyszerűen felhúzható és úgy készül, hogy megfeleljen az ortopédiai követelményeknek és az egészséges cipőviselet szabályainak. A speciális anyagból készült könnyű cipőtalp segít elkerülni a csúszásveszélyt.

Fare csatos papucs lányoknak 4114446
5 190 Ft

Újdonság

Csattal záródó lány bokapapucs a Fare márkától, amely játékos nyomtatott mintával és stílusos külsejével kelti fel az érdeklődést és szerez örömet. Ez az otthoni áthúzócipő egyszerűen felhúzható és úgy készül, hogy megfeleljen az ortopédiai követelményeknek és az egészséges cipőviselet szabályainak. A speciális anyagból készült könnyű cipőtalp segít elkerülni a csúszásveszélyt.

Fare gyerek házicipő 4113400
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek házicipő a Fare márkától. Kék színű, zenei motívumokkal és feliratokkal ellátott, így biztosan minden zeneművész beleszeret majd. A bokacipő színes kordbársonyból készült, belső része twill pamut, talpa termoplasztikus elasztomer. A lábujjaknál a cipő tágasra formázott, sarka erős, így megfelel az ortopédiai követelményeknek és az egészséges lábbeli alapelveinek, megfelelő a legkisebbeknek.

Fare lány téli cipő 2146193
15 090 Ft

Újdonság

Erős lány bokacipő a Fare márkától, ami egész télen melegen tartja a hercegnőd lábát. Ezek a cipők lenyűgöznek majd a dizájnjukkal, amit a lányok szeretni fognak a gyönyörű színeinek köszönhetően, a virágcsokor szerű díszeinek és a minőségi kivitelezésének köszönhetően. A cipő felső része sima bőrből készült, a bélés téli, meleg szálú. A talpbetét kivehető és az erős sarkat és cipőorrt is nagyra fogod értékelni, amelyek ellenállnak a mechanikai sérülésnek.

Fare Fare Bare gyermek papucs 5101401
7 190 Ft

Újdonság

A Fare Bare gyermek papucs a Fare márkától nemcsak otthoni viseletre ideális, hanem óvodába vagy iskolába is kiváló. Kiszélesített eleje van, ennek köszönhetően nagyobb teret kap gyermeked lába és a papucs nem nyomja a lábujjait. A papucs felső része textilből, a talpa pedig hőre lágyuló kaucsukból készül. Gumival van ellátva, ami könnyebb felhúzást biztosít és a papucs nem esik le a gyermek lábáról.

Fare fiú téli cipő 2644202
21 490 Ft

Újdonság

Fiú téli bokacipő a Fare márkától, amely mindennapos viseletre alkalmas. Ez a túracipő membránnal van felszerelve, így nem szivárog be a víz, miközben lehetővé teszi a levegő keringését a cipőben. A bőr felső részét textillel kombinálva gyártották. Hőre lágyuló kaucsukból készült cipőtalp. A meleg bélés a leghidegebb időben is melegen tartja a baba lábát.

Fare gyerek egész éves csizma Fare Bare 5121252
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Gyerek egész éves csizma Fare Bare a Fare márkától, ami könnyű és rugalmas. A cipő teljes mértékben alkalmazkodik a baba lábához. A szélesebb elülső részének a láb ujjrészének több helye van, így a cipő nem nyom. A cipő felső része természetes marhabőrből, a bélés nedvesség felszívó tulajdonságú textilből készült. Termoplasztikus kaucsukból készült cipőtalp. Szürke-rózsaszín dizájn kis virágcsokorral a hátsó részén, amit minden kis hercegnő szeretni fog, akik vidáman fogják viselni ezeket a cipőket.

Fare gyerek egész éves csizma Fare Bare 5221211
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek egész éves csizma Fare Bare a Fare márkától, ami főként a kislányoknak fog tetszeni. A sötétkék és rózsaszín színkombinációjú dizájn, a csepp alakú díszítés a hátsó részén tökéletesen kiegészíti minden kislány outfitjét. A cipő kiszélesített az ujjaknál, tehát nem korlátozza a láb elülső részének fejlődését. A csizma felső része természetes marhabőrből, a bélés nedvszívó tulajdonságú textilből, a talp pedig termoplasztikus gumiból készült.

Fare gyerek hótaposó 4742462
13 890 Ft

Újdonság

Gyerek hótaposó a Fare márkától, ami a kitűnő kivitelezésének köszönhetően a kicsi lábait szárazon és melegen tartja még a legvadabb téli szórakozás közben is. Ez a hótaposó textilből és természetes cserzett anyagból (Nubuk) készült, ami víztaszító felületkezelésű. A speciális membránjának köszönhetően, ami a felső réteg anyaga és bélés közé van beépítve, a kicsi lába száraz marad, de a cipőben mégis megfelelően áramlik a levegő.

Fare gyerek téli cipő 2646294
20 990 Ft

Újdonság

Lány téli bokacipő a Fare márkától vízálló felülettel bőrből és textilből. Az optimális légáramlás és a láb szárazan tartása érdekében a lábbeli klímamembránnal van ellátva. A cipőorr emelt talppal, sarka szilárd cipősarokkal védett.

Fare gyermek téli bokacipő 2146162
15 790 Ft

Újdonság

Középmagas gyerek téli cipő tépőzáras záródással a Fare márkától, amelyet könnyű felhúzni, így gyermeked bátran átadhatja magát a havas szórakozás örömének. A cipő felsőrésze valódi bőrből készül, a cipőtalp pedig valódi kaucsukból. A meleg szőrméből készült bélésnek köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy gyermeked megfázik.

Fare lány hótaposó 4742454
13 890 Ft

Újdonság

Lány hótaposó a Fare márkától, ami a minőségi és ellenálló kialakításának köszönhetően melegben és szárazon tartja a kislányod lábát még a legvadabb téli szórakozás közben is. A hótaposó textilből és természetes bőr anyagból (Nubuk) készült és víztaszító felülettel rendelkezik. A külsõ anyag és a bélés között kialakított speciális klímamembrán tartja a gyermek lábát szárazon de, ugyanakkor biztosítja a láb lélegzését. Az aranyos dizájnnak köszönhetően minden kislány beleszeret ebbe a hótaposóba.

Fare lány téli cipő 2644253
21 490 Ft

Újdonság

AFare márka lány téli bokacipője, rózsaszín-kék kivitelben a mindennapi viselethez megfelelő a minőségi kivitelezésnek köszönhető. Ez a túracipő olyan membránnal van felszerelve, amely vízállóvá teszi, így hóban is alkalmas. A szár felső része egy** szálcsiszolt bőr, * Nubuk *, textillel kombinálva. **Hőre lágyuló kaucsukból készült cipőtalp. A meleg bélés melegen tartja a hercegnő lábát a leghidegebb időben is.

Fare tépőzáras papucs lányoknak 4113447
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tépőzáras lány bokapapucs a Fare márkától, amely játékos emotikon mintáival kelti fel gyermeked érdeklődését és egyben jókedvre is deríti. Ez az otthoni áthúzócipő egyszerűen felhúzható és úgy készül, hogy megfeleljen az ortopédiai követelményeknek és az egészséges cipőviselet szabályainak. A speciális anyagból készült könnyű cipőtalp segít elkerülni a csúszásveszélyt.

Fare lány bokacipő
10 468 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás Fare bokacipő, amibe a kislányod az első pillanatban beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része puha cserzett bőrből készült. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.

Fare lány papucs képekkel
4 426 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép Fare papucs rózsaszín színbe képes mintával, ami biztosítja, hogy a kislányod minden lépése kényelmes legyen. A papucs megfelel az ortopédiai előírásoknak és az egészséges lábbelik minden követelményének. Egyszerű kapcsolás tépőzárral. Könnyű karbantartás – mosógépben mosható. A házicipő otthon és óvodába is alkalmas.

Fare Egész éves gyermek bokacipő 5121281
19 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egész éves gyermeklábbeli a Fare márkától, amely nagy teret biztosít a lábujjaknak. Célja, hogy ne akadályozza a láb fejlődését, főkánt a lábfej lábujj részén. Továbbá könnyedségével és rugalmasságával is kitűnik. A cipő felső része természetes marhabőrből készült. A bélés kiváló abszorpciós tulajdonságokkal rendelkező textilanyagból készül.

Fare Fare Bare gyermek papucs 5102431
7 190 Ft

Újdonság

A Fare Bare gyermek papucs a Fare márkától designja révén elsősorban a kis versenyzők érdeklődését kelti fel. A szürke és zöld színek kombinációjának és az autós mintáknak köszönhetően, nemcsak otthon, hanem az oviban vagy az iskolában is jól fog mutatni. A papucs eleje szélesített, ennek köszönhetően nagyobb teret kapnak a gyermeked lába és nem fogja nyomni a lábujjait. Textilből készül, a talpa pedig hőre lágyuló kaucsukból.

Fare Fare Bare gyermek papucs 5102491
7 190 Ft

Újdonság

Fare Bare gyerek papucs a Fare márkától. Textilből készült, bélése termoplasztikus gumiból van. Nem csupán otthonra, hanem óvodába is megfelelő. Sötétkék design rózsaszín peremmel. Színes, vidám betűk díszítik, minden kis hercegnők megörvendeztet. A papucs eleje szélesített, ennek köszönhetően nagyobb teret kap a gyermeked lába és nem fogja nyomni a lábujjait.

Fare fiú papucs Fare Bare
9 790 Ft

Alacsony profilú fiú papucs, amely a tavaszi és nyári hónapokra megfelelő. A rüsztnél lévő tépőzár megbízhatóan tartja a lábat és nem korlátozza azt. Az orrnál lévő magasított talp védi az ujjakat a gyors lépéseknél. A Fare papucs kék kivitelben mosható kord felső résszel rendelkezik.

Fare fiú szandál Fare Bare
13 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Új modell a FARE BARE sorozatból, ami eltér a klasszikus kialakítástól, mindenek előtt a kiemelkedően nagyobb térrel a lábujjak számára. Célja, hogy ne korlátozza a lábfej fejlődését, különösen a lábfejnél, ahol sokkal több helyet biztosít.

Fare gyerek téli cipő 2646208
20 190 Ft

Újdonság

Gyerek bokacipő a Fare márkától, amely mindennapos viseletre alkalmas. A minőségi kivitelezés meghatározza ezeket a cipőket az alkalmi viselethez és a hóban való gázoláshoz. A cipőnek speciális éghajlati membránja van, amely a külső anyag és a bélés között van felépítve, és ezáltal a gyermek lába száraz marad, ugyanakkor a levegő optimálisan kering a cipőben. Az erős orr és sarok garantálja a magas ellenállást a lehetséges károkkal szemben. A kettős tépőzár egyszerű felhúzást és záródást garantál

Fare gyermek téli bokacipő 2141161
14 390 Ft

Újdonság

Gyerek téli bokacipő tépőzáras záródással a Fare márkától, amelyet könnyű felhúzni, így gyermeked bátran átadhatja magát a téli havas szórakozás örömének. Ebben a cipőben igazi menővé válik, a meleg szőrmés bélésnek köszönhetően pedig nem kellesz amiatt aggódnod, hogy megfázik.

Fare lány papucs esernyőkkel
4 990 Ft

Felhúzható lány papucs rugalmas gumikkal az oldalán. Meleg nyári hónapokra alkalmas. A gumi nem szorítja a lábat, igazodik annak formájához. A mintás talp megakadályozza a csúszást a szobából szobába való rohangálás során. A Fare lány papucs felső része bordás, színes esernyők díszítik.

Fare lány papucs Fare Bare
9 790 Ft

Alacsony profilú lány papucs, amely a tavaszi és nyári hónapokra alkalmas. A rüsztnél lévő tépőzár megbízhatóan tartja a lábat és nem korlátozza azt. Az orrnál lévő magasított talp védi az ujjakat a gyors lépéseknél. A Fare papucs rózsaszín kivitelben mosható kord felső résszel rendelkezik.

Fare lány papucs tépőzárral, édesség mintával
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány papucs, aminél a felöltés nem lesz szenvedés A lányod a tépőzárnak köszönhetően máris elindulhat a játszótérre a barátai közé. TPE anyagból készült talp kitűnik a nagy hajlékonyságával, amely nagyszerűen alkalmas a gyermekek futásához. A Fare lány papucs tépőzárral színes barquette-ből készült külső résszel nyalóka és bonbon mintával.

Fare tépőzáras fiú papucs tengeri állatokkal
3 990 Ft

Egyszerűen felvehető fiú papucs. A rüsztnél lévő tépőzár gyorsan bekapcsolható, így nem tartja fel a gyermeket a világ felfedezésében. A felső rész kontrasztos szegélyezésű, jellegzetes nyomtatott mintával ellátott. A Fare tépőzáras papucs bordás felső résszel és tengeri halakat és polipokat ábrázoló mintával ellátott