Cipők

-39%
Iguana lány bokacipő LOMI MID JRG POWDER PINK/BEIGE 31
3x

Iguana lány bokacipő LOMI MID JRG POWDER PINK/BEIGE

13 490 Ft
8 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Lány bokacipő az Iguana márkától poliuretán felső résszel a tartás és az ellenállás érdekében. A hőre lágyuló gumi talp csökkenti a járás közbeni megerőltetést. A Mesch anyagú bélés és betét a kitűnő légáteresztésért egész nap. Az Iguana LOMI MID JRG POWDER lány bokacipő nem csak atipikus kinézetével, hanem rózsaszín színével kitűnik.

Forgalmazó: MALL
-59%
Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő 34
4x

Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő

18 990 Ft
7 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Forgalmazó: MALL
-59%
Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK lány cipő 31
2x

Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK lány cipő

18 990 Ft
7 690 Ft
Akció

Lány sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Forgalmazó: MALL
-60%
Iguana lány cipő DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA 32
4x

Iguana lány cipő DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA

10 990 Ft
4 390 Ft
Akció

Lány bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.

Forgalmazó: MALL