Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK lány cipő
18 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Lány sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Iguana FIRMIN MID KIDS ROYAL/BLACK/LIME gyerek cipő
10 190 Ft

Újdonság

Magasabb szárú gyerek cipő alacsonyabb hőmérsékletbe és frissen hullott hóba is. Oldalán cipzár, amely behúzható cipőfűzővel van kombinálva. A magasabb, hőre lágyuló gumiból készült cipőtalp biztonságos járást tesz lehetővé a téli hótakaróban. Iguana FIRMIN MID KIDS ROYAL/BLACK/LIME gyerek cipő polár és EVA anyagú béléssel.

Iguana gyerek bokacipő BAXTER MID JR LIGHT BROWN/DARK BROWN
12 190 Ft

Újdonság

Gyerek bokacipő az Iguana márkától meleg béléssel a cipő belsejében és a nyelven. Száraz poliuretán felső réteg fleece béléssel kombinálva. A TPR gumitalp hatékonyan nyeli el a lelépések ütközéseit. Az Iguana BAXTER MID JR LIGHT gyerek bokacipő könnyen felvehető az oldalsó cipzárnak köszönhetően.

Iguana FIRENZA MID KIDS G LIGHT GREY/WHITE/PINK lány cipő
10 190 Ft

Újdonság

Magasabb szárú lány cipő alacsonyabb hőmérsékletbe és frissen hullott hóba is. Oldalán cipzár, amely behúzható cipőfűzővel van kombinálva. A magasabb, hőre lágyuló gumiból készült cipőtalp biztonságos járást tesz lehetővé a téli hótakaróban. Iguana FIRENZA MID KIDS G LIGHT GREY/WHITE/PINK lány cipő polár és EVA anyagú béléssel.

Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő
18 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Gyermek sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Iguana gyerek cipő DOVI MID JR NAVY/ORANGE
10 890 Ft

Újdonság

Gyerek bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JR NAVY/ORANGE gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.

Iguana lány bokacipő LOMI MID JRG POWDER PINK/BEIGE
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Lány bokacipő az Iguana márkától poliuretán felső résszel a tartás és az ellenállás érdekében. A hőre lágyuló gumi talp csökkenti a járás közbeni megerőltetést. A Mesch anyagú bélés és betét a kitűnő légáteresztésért egész nap. Az Iguana LOMI MID JRG POWDER lány bokacipő nem csak atipikus kinézetével, hanem rózsaszín színével kitűnik.

Iguana lány cipő DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA
10 890 Ft

Újdonság

Lány bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: