Iguana FIRENZA MID KIDS G LIGHT GREY/WHITE/PINK lány cipő-52%
10 190 Ft 4 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magasabb szárú lány cipő alacsonyabb hőmérsékletbe és frissen hullott hóba is. Oldalán cipzár, amely behúzható cipőfűzővel van kombinálva. A magasabb, hőre lágyuló gumiból készült cipőtalp biztonságos járást tesz lehetővé a téli hótakaróban. Iguana FIRENZA MID KIDS G LIGHT GREY/WHITE/PINK lány cipő polár és EVA anyagú béléssel.

Iguana gyerek bokacipő BAXTER MID JR LIGHT BROWN/DARK BROWN-52%
12 190 Ft 5 760 Ft

Akció

Gyerek bokacipő az Iguana márkától meleg béléssel a cipő belsejében és a nyelven. Száraz poliuretán felső réteg fleece béléssel kombinálva. A TPR gumitalp hatékonyan nyeli el a lelépések ütközéseit. Az Iguana BAXTER MID JR LIGHT gyerek bokacipő könnyen felvehető az oldalsó cipzárnak köszönhetően.

Iguana lány bokacipő LOMI MID JRG POWDER PINK/BEIGE-52%
13 490 Ft 6 420 Ft

Akció

Lány bokacipő az Iguana márkától poliuretán felső résszel a tartás és az ellenállás érdekében. A hőre lágyuló gumi talp csökkenti a járás közbeni megerőltetést. A Mesch anyagú bélés és betét a kitűnő légáteresztésért egész nap. Az Iguana LOMI MID JRG POWDER lány bokacipő nem csak atipikus kinézetével, hanem rózsaszín színével kitűnik.

Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő-52%
18 890 Ft 9 040 Ft

Akció

Gyermek sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK lány cipő-52%
18 890 Ft 9 040 Ft

Akció

Lány sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Iguana FIRMIN MID KIDS ROYAL/BLACK/LIME gyerek cipő-52%
10 190 Ft 4 840 Ft

Akció

Magasabb szárú gyerek cipő alacsonyabb hőmérsékletbe és frissen hullott hóba is. Oldalán cipzár, amely behúzható cipőfűzővel van kombinálva. A magasabb, hőre lágyuló gumiból készült cipőtalp biztonságos járást tesz lehetővé a téli hótakaróban. Iguana FIRMIN MID KIDS ROYAL/BLACK/LIME gyerek cipő polár és EVA anyagú béléssel.

Iguana gyerek cipő DOVI MID JR NAVY/ORANGE-53%
10 890 Ft 5 100 Ft

Akció

Gyerek bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JR NAVY/ORANGE gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.

Iguana lány cipő DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA-53%
10 890 Ft 5 100 Ft

Akció

Lány bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.