Talált termékek száma: 15

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

La Sportiva TX4 Mid Woman Gtx bőr bokacsizma
61 764 Ft

47 038 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női bőr bokacsizma a La Sportiva cégtől arra tervezték, hogy kiváló támogatást és stabilitást biztosítson a megterhelő hegyi utak során. Hála a talpnak kiváló tapadással és hegymászó orral ideális technikai terep és biztos utakra. Vízálló Gore-Tex® kiterjesztett membrán.


La Sportiva Lycan futócipő
37 058 Ft

28 168 Ft

La Sportiva Lycan férfi futócipő terepre, ideális trekking helyi futócipő, amely jól tapadó talp jellemez remek csökkentéssel. A cipő első részének szabása szélesített.


La Sportiva Akasha futócipő
46 973 Ft

35 716 Ft

Férfi La Sportiva Akasha futócipő a hosszú és igényes távolsághoz. Ultra-Maratonokkal és Ultra-Trailekkel játszva megbirkózik. Optimális akció puha és sáros terepen a precíz kombinációnak, sűrűségnek és a lamellák geometriájának köszönhetően.


La Sportiva Akasha Woman futócipő
46 973 Ft

35 716 Ft

La Sportiva Akasha női futócipő hosszú és igényes távolságra ajánlott. Ultra-Maratonokkal és Ultra-Trailekkel játszva megbirkózik. Optimális akció puha és sáros terepen a precíz kombinációnak, sűrűségnek és a lamellák geometriájának köszönhetően.


La Sportiva Helios 2.0 futócipő
39 536 Ft

35 890 Ft

La Sportiva Helios 2.0 férfi futócipő remek támogatás és akció, illeszkedő talp a kemény és csúszós felületen egyaránt a formázott FriXion®AT talpnak köszönhetően. A cipő rövid távra ajánlott.


La Sportiva Lycan Woman
37 058 Ft

28 168 Ft

La Sportiva Lycan női futócipő terepre, ideális trekking helyi futócipő, amelyet jól tapadó talp jellemez remek tompítással. A cipő szabása az első részén bővített.


La Sportiva Mutant futócipő
42 759 Ft

32 571 Ft

La Sportiva Mutant férfi futócipő nagyon stabil és sokoldalú, ideális futáshoz erdőben, off-road utakon és különböző terpeken. Tökéletes tapadás a jobb stabilitásért. Védőelemek a sár és kövek cipőbe való bejutása ellen.


La Sportiva Helios 2.0 Woman futócipő
39 536 Ft

35 890 Ft

La Sportiva Helios 2.0 női futócipő remek támogatással és akcióval, alkalmazkodó talppal a kemény és csúszós felületen a FriXion®AT formázott talpnak köszönhetően. A cipő rövid távra ajánlott.


La Sportiva Hyper Woman Gtx női turisztikai cipő
49 386 Ft

37 603 Ft

A női túracipők a La Sportiva márkától bőrből és poliuretánból állnak össze. A cipő GORE-TEX® membránnal vannak ellátva, így szélálló és víztaszító.


La Sportiva Mutant Woman futócipő
42 759 Ft

32 571 Ft

La Sportiva Mutant női futócipő nagyon stabil és sokoldalú, ideális erdőben, off-road utakon és egyéb terepeken való futáshoz. Tökéletes tapadás a jobb stabilitásért. Védőelemek a sár és kövek cipőbe való bejutása ellen.


La Sportiva Boulder X férfi cipő
40 722 Ft

31 061 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi csizmák La Sportiva Boulder X kitűnő formatervezéssel, különösen technikai területre és a biztos utakra. A lábbeli erős szerkezettel és masszív kivitellel növeli élettartamát. A talp csillapító szegmensekkel rendelkezik.


La Sportiva Hyper Gtx férfi turisztikai cipő
49 386 Ft

37 603 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A férfi túracipők a La Sportiva márkától bőrből és poliuretánból állnak össze. A cipő GORE-TEX® membránnal vannak ellátva, így szélálló és víztaszító.


La Sportiva TX4 bőrcipő
49 570 Ft

37 603 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi bőr ellenálló cipő a La Sportiva cégtől úgy tervezték, hogy kiváló támogatást és stabilitást biztosítson a hegyi kirándulásaid során, mégis meglepően kényelmes mindennapi viselet. Hála a talpának kiváló tapadást és kúpos hegye tökéletes a technikai terepre és a biztos utakra.


La Sportiva TX4 Mid Gtx bőr bokacsizma
61 764 Ft

47 038 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi bőr bokacsizma a La Sportiva cégtől arra tervezték, hogy kiváló támogatást és stabilitást biztosítson a megterhelő hegyi utak során. Hála a talpnak kiváló tapadással és hegymászó orral ideális technikai terep és biztos utakra. Vízálló Gore-Tex® kiterjesztett membrán.


La Sportiva TX4 Woman
49 386 Ft

37 603 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Női bőr ellenálló cipő a La Sportiva cégtől úgy tervezték, hogy kiváló támogatást és stabilitást biztosítson a hegyi kirándulásaid során, mégis meglepően kényelmes mindennapi viselet. Hála a talpának kiváló tapadást és kúpos hegye tökéletes a technikai terepre és a biztos utakra.