Talált termékek száma: 9

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Mammut Convey Low Gtx Men-16%
46 788 Ft

39 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Mammut Convey Low Gtx® Men könnyű kültéri férfi cipő. Lélegző, vízálló GORE-TEX membránnal és nubuk bőrrel ellátott. A felhasznált modern technológiáknak hála a cipő kiváló designú, stabil talppal rendelkezik.


Mammut Convey Low Gtx Women-16%
46 788 Ft

39 190 Ft

Akció

Mammut Convey Low Gtx® Women könnyű kültéri női cipő. Lélegző, vízálló GORE-TEX membránnal és nubuk bőrrel ellátott. A felhasznált modern technológiáknak hála a cipő kiváló designú, stabil talppal rendelkezik.


Mammut Hueco Mid Gtx Men-15%
48 056 Ft

40 390 Ft

Akció

Mammut Hueco Mid Gtx® Men férfi cipő könnyű túrákra és városban való viseletre alkalmas. Vízálló és lélegző a GORE-TEX membránnak hála, a sarok TPU stabilizálása kemény és lágyabb felületeken egyaránt támogatja lépéseidet.


Mammut Mercury III Mid Gtx Men-16%
55 664 Ft

46 690 Ft

Akció

Mammut Mercury III Mid Gtx® Men könnyű kültéri férfi cipő. Lélegző, vízálló GORE-TEX membránnal és nubuk bőrrel ellátott. A felhasznált modern technológiáknak hála a cipő kiváló designú, stabil talppal rendelkezik.


Mammut Nova III Mid Gtx Women cipő-16%
55 664 Ft

46 690 Ft

Akció

Mammut Nova III Mid Gtx® Women könnyű kültéri női cipő. Lélegző, vízálló GORE-TEX membránnal és nubuk bőrrel ellátott. A felhasznált modern technológiáknak hála a cipő kiváló designú, csúszásmentes talppal rendelkezik.


Mammut Alvra Low LTH Women
47 122 Ft

35 690 Ft

Mammut Alvra Low LTH Women egy kényelmes női bőrcipő. Retro dizájn, minőségi anyagok és a bevált Vibram lábbeli mindennapokra, a városba és könnyebb terepi hosszú sétákra.


Mammut Pordoi Mid Women-38%
34 131 Ft

20 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mammut Pordoi Mid Women egy könnyű női cipő. Megemelt kémény rész, ellenálló velúr a cipőorr védelmével, fokozott hőizoláció remek tapadással, ezek a multifunkciós cipő előnyei, mely hideg napokonkönnyű turisztikára és a városba is alkalmas.


Mammut Mercury Tour High GTX Túrabakancs, Narancssárga/Szürke
44 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mammut Mercury Tour High GTX egy biztos tartást nyújtó, erős férfi túra bakancs, mely bármely időjárási tényezővel megállja a helyét. Minőségi fűzőrendszer, Gore-Tex membrán, egyedülálló Vibram talp és 3D memória hab biztosítja az elengedhetetlen kényelmet.


Mammut T Aenergy Low GTX M dark lava
44 183 Ft

28 545 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi futócipő XTRAIL T Aenergy Low GTX M a Mammut márkától el van látva Gore-tex membránnal, és így garantálja a víztaszító képességeket és jó légáteresztő. Biztosan ki fogod használni a városban, de még a könnyebb terepeken is.