Protetika ROXANA 72052 lány téli cipő
18 390 Ft 16 590 Ft

Akció

ROXANA lány téli cipő meleg szőrmével, ami melegen és szárazon tartja kislányod lábát a leghidegebb napokon is. A cipő felsőrésze puha bőrből és vízálló anyagból készül. Biztosítsd gyermeked számára a kényelmes járást ennek a lábbelinek a segítségével. Egyszerű tépőzáras záródásával a kisebb gyermekek is megbirkóoznak.

Protetika Fiú flexi barefoot cipő DON 72021
14 990 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A DON fiú cipő a Protetika márkától barefoot talppal rendelkezik, amely rendkívüli kényelmet nyújt a fiúknak járkálás közben. A cipő kellően széles a gyermekek lábujjai számára. Tépőzáras rögzítésének köszönhetően még a kisebb gyermekek is könnyen boldogulnak vele. Természetes alapanyagokból készült, amelyek ártalmatlanok az egészségre.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő TADEO NAVY 72017
14 990 Ft 13 390 Ft

Akció

Protetika márkájú egész évre alkalmas TADEO fiú cipő, amely kiváló választás a mindennapi viselésre. A bokacipő puha bőrből készült, amely kellemes viselést biztosít fiadnak. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő RITA NAVY 72017
15 490 Ft 13 390 Ft

Akció

Protetika márkájú egész évre alkalmas RITA lány cipő, amely kiváló választás a mindennapi viselésre. A bokacipő puha bőrből készült, amely kellemes viselést biztosít lányodnak. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot.

Protetika fiú cipő RAVEN denim
6 890 Ft

Fiú sportcipő a Protetika márkától vékony profilú rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét más csak bónusz.

Protetika Négyévszakos fiú cipő POLY, grey
14 190 Ft 12 990 Ft

Újdonság

Fiú négyévszakos félcipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel. Biztos, 2 szíjas rögzítés. Velúr borítású külső oldal. Kitűnően rugalmas, magas profilú talp. Vastag párnázással a puha lelépésért. Díszes varratok az oldalsó részeken

Protetika egész évben alkalmas bokacsizma lányoknak Abela 72052
17 790 Ft

Újdonság

Bokacsizma lányoknak membránszerkezettel a Protetika márkától, kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp felemelt orral garantálja a járás kényelmét és a puha futófelületet a kis kirándulók számára.

Protetika egész éves fiú cipő DASTY yellow
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egész éves fiú cipő a Protetika márkától kellemes béléssel a mindennapos járáshoz. Rögzítés 2 pánttal. Velúr borítású külső oldal. Kiemelkedően rugalmas talp és finoman megemelt cipőorr. Díszes szalag az oldalain.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő HELGEN MARONE 72021
13 990 Ft 12 290 Ft

Akció

A HELGEN egész évre alkalmas fiú cipő a Protetika márkától ideális viselet mindennapokhoz. A megerősített sarokrész és párnázottság kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a fiúk számára a járást. Kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű, tépőzáras záródás a legkisebbek számára is játék lesz majd.

Protetika fiú egész évben hordható cipő POLY navy
12 990 Ft 11 390 Ft

Akció

Egész éves fiú cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel. Biztos, 2 szíjas rögzítés. Velúr borítású külső oldal. Kifejezetten rugalmas talp és megemelt orrész. Vastag párnázással a puha lelépésért. Díszcsíkok az oldalán.

Protetika fiú flexi barefoot cipő AMIS GREY 72021
12 590 Ft 12 290 Ft

Akció

Fiú téli cipő AMIS a Protetika márkától melegen tartja a kisfiad lábait a hideg napokon. A cipő barefoot cipőtalppal rendelkezik, ami biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet viselet közben. A cipő kellőképp tágas a gyerekek lábujjai számára. A lábbeli természetes anyaga fenntartja a kellő egészségügyi állapotot.

Protetika Fiú négyévszakos cipő VENTA 72052
15 490 Ft 14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Négyévszakos bőrcipő a Protetika márkától, kényelmes talpbetéttel és tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp emelt lábfejjel garantálja a séta kényelmét és puha futófelületeket a kicsi túrázók számára.

Protetika lány cipő CERISE-18%
9 990 Ft 8 190 Ft

Akció

Lány szandál tépőzáras gyorsrögzítéssel. A talp támogatja a láb természetes gördülékenységét. Anatómiailag formázott talpa természetes bőrből készült. Protetika lány cipő CERISE különböző sétákhoz ideális.

Protetika lány cipő NELINA-21%
10 490 Ft 8 190 Ft

Akció

Lány szandál tépőzáras gyorsrögzítéssel. A talp támogatja a láb természetes gördülékenységét. Anatómiai alakú talpbetétük van és természetes bőrből és textilből készülnek. Protetika lány cipő NELINA különféle sétákhoz ideális.

Protetika Lány négyévszakos cipő VENTA 72052
16 890 Ft 14 490 Ft

Akció

Négyévszakos bőrcipő a Protetika márkától, kényelmes talpbetéttel és tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp emelt lábfejjel garantálja a séta kényelmét és puha futófelületeket a kicsi túrázók számára.

Protetika POLY egész éven hordható lány cipő, fuxia
12 990 Ft

Egész éven hordható lány cipő a Protetika márkától magasított cipőorral. A felső- és belsőrészén is minőségi bőr dominál. Megerősített sarokrész a könnyebb járás érdekében. Két tépőzáras pánttal történő záródás. A cipő párnázott szegélyben végződik a kellemesebb viselet érdekében.

Protetika SABINA BLACK 72021 téli cipő lányoknak
13 190 Ft 11 890 Ft

Akció

A Protetika márka SABINA lány téli cipőjének belseje meleg szőrmével van ellátva, hogy melegen tartsa a lányok lábát a hideg napokon. A cipő felső része bőr, amely kényelmet nyújt gyermeked számára séta közben. Az egyszerű tépőzáras rögzítést a kisebb gyermekek is képesek játszva kezelni.

Protetika ALIX lány cipő, lila
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány cipő a Protetika márkától magasabb cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi bőrből és textilből készül. Megerősített szegélyek. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő a kivehető talpbetét is.

Protetika AMIS FUXIA 72021 flexi barefoot lány cipő
12 590 Ft 12 290 Ft

Akció

Lány téli cipő AMIS a Protetika márkától, amely melegen tartja a kislányod lábait a hideg napokon. A cipőnek barefoot – mezítlábas talpa van, amely maximális kényelmet biztosít járás közben. A cipő elég tágas a gyermekek lábujjai számára. A lábbeli természetes anyaga lévén egészséges viseletet biztosít.

Protetika AROX grey lány sportcipő
15 790 Ft 13 990 Ft

Újdonság

Kényelmes talpbetéttel ellátott lány sportcipő a Protetika márkától. Megbízható rögzítés 2 pánttal. Külső fele velúr bőrből készült. Talpa kiváló rugalmasságú és magasabb profilú. Megerősített sarokrésszel rendelkezik. Gazdagon párnázott a puha futófelület érdekében.

Protetika AROX navy fiú sportcipő
15 790 Ft 14 990 Ft

Újdonság

Puha talpbetéttel ellátott tavaszi-nyári fiú sportcipő a Protetika márkától. Megbízható rögzítés 2 pánttal. Külső fele velúr bőrből készült. Talpára kiváló rugalmasság és abszorpciós képesség jellemző. Az oldalán dekoratív embléma található.

Protetika BERG fiú cipő, navy
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Barefoot fiú lábbeli, amely vékony, kereszt- és hosszanti irányban is rugalmas cipőtalppal rendelkezik, így imitálja a mezítlábas járást. Elegendő helyet ad a lábujjak mozgására. Kivehető talpbetéttel van ellátva és természetes anyagból készül. A Protetika BERG fiú cipő, navy rendkívül könnyű.

Protetika BERG lány cipő, koral
11 490 Ft

Barefoot lány lábbeli, amely vékony, kereszt- és hosszanti irányban is rugalmas cipőtalppal rendelkezik, így imitálja a mezítlábas járást. Elegendő helyet ad a lábujjak mozgására. Kivehető talpbetéttel van ellátva és természetes anyagból készül. A Protetika BERG lány cipő, koral rendkívül könnyű.

Protetika BROK 72052 lány téli cipő
18 390 Ft 16 590 Ft

Akció

BROK lány téli cipő meleg szőrmével, ami melegen és szárazon tartja kislányod lábát a leghidegebb napokon is. A cipő felsőrésze puha bőrből és vízálló anyagból készül. Biztosítsd gyermeked számára a kényelmes járást ennek a lábbelinek a segítségével. Egyszerű tépőzáras záródásával a kisebb gyermekek is megbirkóoznak.

Protetika DANY FUXIA 72021 flexi barefoot lány cipő
12 490 Ft 11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A DANY Protetika márkájú lány cipője barefoot talppal van felszerelve, így séta közben gondoskodik a lányok számára a lehető legnagyobb kényelemről. A cipő elég tágas a gyermekek lábujjai számára. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot. A lábbeli természetes anyaga fenntartja az egészségbiztonságot.

Protetika egész éven hordható cipő lányoknak RORY fuxia
13 990 Ft 12 490 Ft

Akció

Lány egész éven hordható cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel. Biztos, 2 szíjas rögzítés. Velúr borítású külső oldal. Kiváló rugalmasságú és magasabb profilú talp. Megerősített sarokrész. Vastag párnázással a puha lelépésért. Dekoratív matricák az oldalán.

Protetika egész éves cipő lányoknak BIANKA 72021
11 990 Ft 10 790 Ft

Akció

Az egész évben alkalmas BIANKA lány cipő a Protetika márkától ideális a mindennapos viseletre. A megerősített sarok és a párnázás kellemesebbé és könnyebbé teszi a kislányok sétáját. A cipő kiváló minőségű bőrből készül. Az egyszerű tépőzáras bekapcsolásak köszönheően még a legkisebbek is könnyen felveszik.

Protetika egész éves cipő lányoknak DELIA 72021
12 490 Ft 11 190 Ft

Akció

A Protetika márkájú DELIA egész éves cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A lányod kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész éves cipő lányoknak DENISA 72021
11 290 Ft 10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Protetika márkájú DENISA egész éves cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A lányod kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész éves cipő lányoknak RIANA 72052
14 990 Ft 13 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Protetika márkájú egész éves bőr cipő lányoknak alkalmas, kényelmes talpbetéttel és két tépőzárral ellátott. A rugalmas talp magasított orral kiegészített, kényelmet biztosít a járás során és puha lépéseket garantál.

Protetika egész éves fiú cipő DASTY brown
9 990 Ft

Egész éves fiú cipő a Protetika márkától kellemes béléssel a mindennapos járáshoz. Rögzítés 2 pánttal. Velúr borítású külső oldal. Kiemelkedően rugalmas talp és finoman megemelt cipőorr. Díszes szalag az oldalain.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő DAREL GREEN 72021
11 490 Ft 10 090 Ft

Akció

A Protetika márkájú DAREL egész éves fiú cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A fiad kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő DAREL NAVY 72021
11 490 Ft 10 090 Ft

Akció

A Protetika márkájú DAREL egész éves fiú cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A fiad kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő HAROLD NAVY 72021
12 490 Ft 11 190 Ft

Akció

A HAROLD egész évre alkalmas fiú cipő a Protetika márkától ideális viselet mindennapokhoz. A megerősített sarokrész és párnázottság kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a fiúk számára a járást. Kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű, tépőzáras záródás a legkisebbek számára is játék lesz majd.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő HELGEN TYRKYS 72021
13 990 Ft 12 290 Ft

Akció

A Protetika márkájú HELGEN egész éves fiú cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A fiad kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő KENET 72052
14 990 Ft 13 390 Ft

Akció

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő NORIS GREEN 72052
16 490 Ft 14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő POLY BLUE 72052
14 990 Ft 13 390 Ft

Akció

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő HAROLD PINK 72021
11 990 Ft 10 790 Ft

Akció

A Protetika márkájú HAROLD egész éves cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A lányod kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő HELGEN GREY 72021
13 990 Ft 12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány egész évben hordható cipő a HELGEN márkától ideális választás a mindennapos viseletre. A megerősített sarokrész és párnázás kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a lányaid számára a járást. Kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű, tépőzáras záródás a legkisebbek számára is játék lesz majd.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő KARYNA BLACK 72017
16 490 Ft 14 090 Ft

Akció

Protetika márkájú egész évre alkalmas KARYNA lány cipő, amely kiváló választás a mindennapi viselésre. A bokacipő puha bőrből készült, amely kényelmes lépéseket biztosít lányodnak a viselés során. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot.