Talált termékek száma: 10

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Salewa Ms Speed Beat Gtx-15%
55 290 Ft

46 990 Ft

Akció

Férfi futócipő GORE-TEX® vízálló, légáteresztő béléssel és POMOCA talppal az optimális teljesítményért, tapadásért és stabilitásért a nehéz terepen is, különböző időjárási viszonyok mellett.


Salewa Ms Alp Trainer Mid Gtx-19%
61 790 Ft

49 490 Ft

Akció

Férfi középmagas szárú cipő GORE-TEX® vízálló technológiával és Vibram® béléssel a rövidebb és hosszabb sportkirándulásokra. A cipő felsőrésze velúrból készül, a cipőorr védő gumiréteggel bevont. Ennek köszönhetően a cipő a hegyi terepek széles skáláján helytáll.


Salewa Ms Mtn Trainer Mid Gtx-20%
71 490 Ft

57 190 Ft

Akció

Könnyű nyári férfi hegyi cipő masszív velúrból készült felsőrésszel, valamint vízálló és légáteresztő GORE-TEX® védelemmel. Lábbeli, amely rendkívüli rugalmasságot és kényelmet nyújt felfelé haladáskor, akárcsak ereszkedéskor, a hegyekben, különböző igényességű és technikájú terepen történő mozgás során.


Salewa Ms Mtn Trainer
55 624 Ft

50 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Salewa Mtn Trainer férfi cipő technikai turisztikára, via ferrata-ra és trekkingre. A Vibram Mtn Trainer Evo cipőtalp kiváló tapadást és stabilitást biztosít a nehéz terepen. A mély barázdák és az agresszív tüskék megfelelő tartást biztosítanak a sziklán.


Salewa Ms Ultra Flex Mid Gtx
62 290 Ft

56 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi vízálló, légáteresztő, közepesen magas cipő GORE-TEX® védelemmel és MICHELIN® technikai talppal, mely megfelelő speed hiking- ra és a nagyon intenzív edzésre a magashegyi környezetben.


Salewa Ms Wildfire
49 080 Ft

43 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen illeszkedő, kényelmes, technikai férfi cipő jól tapadó POMOCA talppal, mely játszva elbánik a gyors tempóval, a durva tereppel és a hegymászással.


Salewa Ms Wildfire Gtx
55 624 Ft

50 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen illeszkedő, kényelmes, technikai férfi cipő vízálló és szellőző GORE-TEX® védelemmel és jól tapadó POMOCA talppal, mely játszva elbánik a gyors tempóval, a durva tereppel és a hegymászással.


Salewa Ws Ultra Train 2
49 176 Ft

44 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Női cipő speed hiking- ra és magashegyi környezetben való edzésre a mozgás támogatásával és Michelin®OCX jól tapadó talppal.


Salewa Ws Wildfire
49 080 Ft

43 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen illeszkedő, kényelmes, technikai női cipő jól tapadó POMOCA talppal, mely játszva elbánik a gyors tempóval, a durva tereppel és a hegymászással.


Salewa Ws Wildfire Gtx
55 624 Ft

50 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen illeszkedő, kényelmes, technikai női cipő vízálló és szellőző GORE-TEX® védelemmel és jól tapadó POMOCA talppal, mely játszva elbánik a gyors tempóval, a durva tereppel és a hegymászással.