Talált termékek száma: 8

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Teva Terra Fi Lite női szandál
29 990 Ft

24 142 Ft

Jól bevált női szandál nyitott ujjrésszel. A szandál alkalmas vízben való használatra, de természetesen bárhol máshol is, ahova csak a kalandjaid vezetnek. Szabadalmaztatott szíjrendszer, amely biztosítja a tökéletes illeszkedést.


Teva W Original Sandal Ombre Raspb Red-37%
24 990 Ft

15 590 Ft

Kiárusítás

Teva W Original Sandal Ombre egy női szandál bőr talpbetéttel és szalaggal, könnyű és puha szövetből. Szandál alkalmas szabadidős tevékenységekre.


Teva W Winsted Antigua Bright Purple
8 790 Ft

Teva W Winsted kényelmes és könnyű női szandál, amely állítható tépőzárral. A szandál nyitott orral és talppal rendelkezik – Traction Rubber. Ezek alkalmasak könnyű túrázásra, városba való utazásra.


Teva Hurricane XLT2 W női szandál
23 690 Ft

19 110 Ft

Teva Hurricane XLT2 W női szandál ideális a természetben vagy a városban töltött nyári napokra. 3 tépőzár a gyors beállításhoz és a biztonságos tartásért.


Teva Hurricane XLT2 férfi szandál
23 690 Ft

19 110 Ft

Teva Hurricane XLT2 férfi szandál ideális választás a természetben vagy a városban töltött nyári napokra. A gyors beállításról és a biztonságos tartásról három tépőzár gondoskodik.


Teva Original Universal női szandál-50%
17 490 Ft

8 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva Original Universal hagyományos női szandál fényesített csatokkal, divatos stílusával egészen biztosan feldobja a kedvét a városi és a természetbe vezető útjai során egyaránt. Az állítható csatoknak köszönhetően ez a lábbeli tökéletesen illeszkedik a lábhoz.


Teva Terra Fi 4 férfi szandál-45%
30 990 Ft

16 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva Terra Fi férfi szandál a márka ikonját jelenti. Mindenekelőtt a középtalp innovációjára került sor, amely ennek köszönhetően most jóval ellenállóbb és stabilabb. Az erősebb szövetből készült bokaszíjak ugyancsak újdonságnak számítanak.


Teva Hurricane XLT Infinity női szandál
21 990 Ft

18 858 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva Hurricane XLT Infinity trendi női szandál. Vízálló felső textil résszel, ami puha és érintésre kellemes. Durabrasion robusztus gumitalp a jobb tapadásért minden terepen.