Talált termékek száma: 10

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Teva Terra Fi Lite női szandál
27 990 Ft

24 142 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jól bevált női szandál nyitott ujjrésszel. A szandál alkalmas vízben való használatra, de természetesen bárhol máshol is, ahova csak a kalandjaid vezetnek. Szabadalmaztatott szíjrendszer, amely biztosítja a tökéletes illeszkedést.


Teva W Original Sandal Ombre Raspb Red
23 469 Ft

15 590 Ft

Teva W Original Sandal Ombre egy női szandál bőr talpbetéttel és szalaggal, könnyű és puha szövetből. Szandál alkalmas szabadidős tevékenységekre.


Teva W Winsted Antigua Bright Purple
8 790 Ft

Teva W Winsted kényelmes és könnyű női szandál, amely állítható tépőzárral. A szandál nyitott orral és talppal rendelkezik – Traction Rubber. Ezek alkalmasak könnyű túrázásra, városba való utazásra.


Teva Hurricane XLT2 W női szandál
21 990 Ft

19 110 Ft

Teva Hurricane XLT2 W női szandál ideális a természetben vagy a városban töltött nyári napokra. 3 tépőzár a gyors beállításhoz és a biztonságos tartásért.


Teva Hurricane XLT2 férfi szandál
21 990 Ft

19 110 Ft

Teva Hurricane XLT2 férfi szandál ideális választás a természetben vagy a városban töltött nyári napokra. A gyors beállításról és a biztonságos tartásról három tépőzár gondoskodik.


Teva Terra Fi 4 férfi szandál
30 990 Ft

27 161 Ft

Teva Terra Fi férfi szandál a márka ikonját jelenti. Mindenekelőtt a középtalp innovációjára került sor, amely ennek köszönhetően most jóval ellenállóbb és stabilabb. Az erősebb szövetből készült bokaszíjak ugyancsak újdonságnak számítanak.


Teva Hurricane XLT Infinity női szandál
21 990 Ft

18 858 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva Hurricane XLT Infinity trendi női szandál. Vízálló felső textil résszel, ami puha és érintésre kellemes. Durabrasion robusztus gumitalp a jobb tapadásért minden terepen.


Teva Hurricane Toe Pro 2 férfi szandál
24 990 Ft
23 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Részletesen kidolgozott Teva Hurricane Toe Pro 2 férfi szandál praktikus lábujjvédelemmel, tökéletes lengéscsillapítással és magasított cipőtalppal. Állítható elülső és lábfejpánt tépőzárral.


Teva M Winsted férfi szandál

Teva M Winsted férfi szandál

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

11 321 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva M Winsted kényelmes és könnyű férfi szandál állítható tépőzáras pántokkal, nyitott orral és Traction Rubber cipőtalppal. Könnyű túrákra, utazásokra, kempingezéshez, de városba is alkalmas.


Teva W Mush Ii Tuk Tuk Deep Sea Coral
7 015 Ft

4 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva W Mush II női flip-flop ellenálló anyag pánttal és szintetikus talppal. A flip-flop megfelelő strandra vagy más szabadidős tevékenységre.