Talált termékek száma: 18

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

V+J lány csizma-40%
17 623 Ft

10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos és dizájnos lány csizma barna színben, ami melegen és szárazon tartja a kislányod lábát bármilyen időjárásban. Tökéletes választás a fagyos napokra és a hideg havas időjárásba. Könnyen és gyorsan felvehető, ugyan úgy kiválók a nagyihoz, mint a városba tett kirándulásokhoz.


V+J fiú bokacipő-33%
13 834 Ft

9 180 Ft

Akció

Stílusos, kék színű fiú bokacipő, amely képes a kis úrfiak lábát melegen és kényelemben tartani hideg időjárás esetén is. Tökéletes választás városba, akárcsak a nagyihoz. A cipő klasszikus cipőfűzővel köthető be, a belső oldalán pedig egy cipzár is rejlik a könnyebb felhúzás érdekében.


V+J fiú bokacsizma-33%
13 844 Ft

9 180 Ft

Akció

Dizájnos fiú bokacipő sötétszürke színkivitelben feltűnő sárga elemekkel. Képes a kis legény lábait melegen és kényelemben tartani még hideg időben is. A cipő praktikus oldalsó cipzáras zárással van ellátva és a legjobb választása a mindennapi viselésre.


V+J fiú gumicsizma-47%
10 037 Ft

5 240 Ft

Akció

Fiú gumicsizma fekete – zöld kivitelben, a megfelelő alternatíva az esős időbe és a kellemetlen őszi napokra. A gyors bekötésnek köszönhetően ráadásul könnyen és gyorsan felhúzhatók.


V+J fiú hótaposó-53%
11 293 Ft

5 240 Ft

Akció

Fiú hótaposó kék színben, ami melegen és szárazon tartja a kis rosszaság lábát bármilyen időjárásban. Tökéletes választás a fagyos napokra a havas téli időjárásba. A praktikus tépőzáras bekapcsolásnak köszönhetően , gyorsan és egyszerűen felvehető. A tépőzárat nagy fehér hópehely díszíti.


V+J fiú papucs-34%
5 012 Ft

3 280 Ft

Akció

Kényelmes és praktikus fiú papucs kék kivitelezésben, két állítható pánttal. Mindennapi viseletre alkalmas, vagy iskolai váltócipőként.


V+J fiú téli cipő-37%
12 585 Ft

7 890 Ft

Akció

Bélelt fiú téli bokacsizma okkersárga színben, ami melegen és szárazon tartja a kisfiad lábát bármilyen időjárásban. Optimális választás a hideg és havas téli napokra. A cipő klasszikus cipőfűzős megoldással és a belső oldalán cipzárral van ellátva.


V+J fiú téli cipő-37%
12 585 Ft

7 890 Ft

Akció

Bélelt fiú téli bokacsizma barna színben, ami melegen és szárazon tartja a kisfiad lábát bármilyen időjárásban. Optimális választás a hideg és havas téli napokra. A cipő klasszikus cipőfűzős megoldással és a belső oldalán cipzárral van ellátva.


V+J lány bokacipő-33%
13 834 Ft

9 180 Ft

Akció

Kényelmes, bézs színű lány bokacipő szívecskével, amely kényelmet biztosít kislánya számára miden nap. Ez a cipő kiváló minőségű anyagból készül, rugalmas talpa van és cipőfűzővel köthető be.


V+J lány bokacipő-33%
13 834 Ft

9 180 Ft

Akció

Kényelmes lány bokacipő szívecskével és fémcsattal, amely kényelmet biztosít kislányának minden lépésen. Ez a cipő kiváló minőségű anyagból készül, rugalmas talpa van és praktikus cipzáras bekapcsolással rendelkezik a cipő belső oldalán.


V+J lány bokacipő-33%
13 844 Ft

9 180 Ft

Akció

Stílusos és dizájnos lány bokacipő kék színben, ami melegen és szárazon tartja a kis hercegnőd lábát bármilyen időjárásban. Tökéletes választás városba, akárcsak a nagyihoz. Divatosak bárhol is hordod. A bokacipő praktikus oldalsó cipzárral van ellátva, pompon díszítéssel kék-barna színben.


V+J lány csizma-38%
21 402 Ft

13 110 Ft

Akció

Dizájnos lány csizma kék színkivitelben, amely a kislányod lábait melegen és kényelemben tartja még a hideg időben is és biztosan nagy felhajtást csinál bárhol. A csizmák egyszerűen és könnyen felhúzhatók és az oldalát egy nagy rózsaszín szív díszíti. Biztosan megtetszik minden kislánynak.


V+J lány gumicsizma-47%
10 037 Ft

5 240 Ft

Akció

Lány gumicsizma rózsaszín kivitelben, a megfelelő alternatíva az esős időbe és a kellemetlen őszi napokra. A gyors bekötésnek köszönhetően ráadásul könnyen és gyorsan felhúzhatók.


V+J lány papucs
5 012 Ft

4 090 Ft

Kényelmes és praktikus lány papucs rózsaszínű kivitelben, három állítható pánttal. Mindennapi viseletre alkalmas vagy iskolai váltócipőként..


V+J téli lány csizma-37%
12 549 Ft

7 890 Ft

Akció

A kék színű bélelt téli bokacsizma melegen és szárazon tartja a kis hercegnőd lábát minden időjárási körülmények között. Optimális választás a hideg és havas téli napokra. Cipő klasszikus cipőfűzővel. A stílusos rózsaszín fűzőkkel ellátott modern virágmintás cipő divatos külsőt kölcsönöz a kis hercegnődnek még a hideg téli napokon is.


V+J téli lány csizma-40%
17 623 Ft

10 490 Ft

Akció

Lány téli bokacsizma arany-rózsaszín színben, ami melegen és szárazon tartja a kislányod lábát bármilyen időjárásban. Ideális választás a fagyos napokra és a hideg havas időjárásba. A gyors bekötésnek köszönhetően ráadásul könnyen és gyorsan felhúzhatók. A csizma oldalán egy nagy rózsaszín szívecske található.


V+J téli lány csizma-37%
12 549 Ft

7 860 Ft

Akció

A fekete színű bélelt téli bokacsizma melegen és szárazon tartja a kis hercegnőd lábát minden időjárási körülmények között. Optimális választás a hideg és havas téli napokra. Cipő klasszikus cipőfűzővel. A stílusos rózsaszín fűzőkkel ellátott modern virágmintás cipő divatos külsőt kölcsönöz a kis hercegnődnek még a hideg téli napokon is.


V+J fiú téli cipő-37%
18 883 Ft

11 800 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Fiú vízálló bokacsizma fekete színben, ami melegen és szárazon tartja a kis rosszaság lábát bármilyen időjárásban. A vízálló cipő ideális választás az esős és a fagyos napokra, illetve a havas téli időjárásba is. A praktikus tépőzáras bekapcsolásnak köszönhetően , gyorsan és egyszerűen felvehető. A szíjat zöld színű Adventure felirat díszíti.