Vans UY SK8-Hi-42%

Vans UY SK8-Hi

Értékelés: 3
16 990 Ft 9 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ikonikus boka cipőkUY SK8-Hi VANSmárkától, mind a gyermekek, mind a felnőttek körében népszerűek. A cipők kiváló minőségű textilanyagból készültek, természetes bőrrel kombinálva, csipkékkel, elegáns fekete és piros díszítéssel.

Raweks fiú papucs BORYS B9

Raweks fiú papucs BORYS B9

Értékelés: 4,6
4 690 Ft

A Raweks márkájú BORYS B9 fiú papucs pamut szövetből készült, amely tökéletes légáteresztést biztosít. A tartós sarok a megfelelő stabilitással látja el kisfiad lábát. Eredeti pókos designjával minden kis és nagy fiút elvarázsol.

Adidas X 18.3 In-38%
25 990 Ft 15 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha megragadod a pillanatot, amikor az ellenfeled elfárad, megérdemled az Adidas X 18.3 In-t. Ezek a könnyű beltéri cipő, hálós felsőrésszel, kellemesen illeszkednek a lábad köré a teljes sebességnél történő kényelem érdekében. A könnyű, perforált külső talp beltéri felületekre van optimalizálva. A jól illeszkedésű kialakítás, alacsony szegéllyel kombinálva tökéletesen tartja a lábad mérkőzés során.

Asics Gel-Fujirado-28%
47 690 Ft 34 220 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A férfiak futócipőmodellje alkalmazkodik a lábadhoz az új BOA-nak és az integrált nyelvnek KÖSZÖNHETŐEN. A lépést egy gélegység lágyítja a sarok alatt és egy SpEVA középtalp.