Cipők

Szín: fekete/fehér

  • Szín
    fekete/fehér
    ×
Zetpol lány papucs KAMILA 28 fekete/fehér
2x

Zetpol lány papucs KAMILA

3 790 Ft

A csinos fekete-fehér papucs biztosítja a kislányod kényelmét otthon, óvodában vagy az iskolában is. A gyors felhúzás és a vonzó pöttyös dizájn bárhová elkísérheti a kislányodat.

Forgalmazó: MALL
Medico Lány bőrcipő EX5001/M58 19 fekete/fehér

Medico lány bőrcipő EX5001/M58

11 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Lány bőrcipő EX5001 / M58 rugalmas talppal és kivehető talpbetéttel, egészségügyi szilárd sarokkal a boka megfelelő tartásáért. A cipő belsejében található textil felszívja az izzadságot és gyorsan szárad.

Forgalmazó: MALL
3F FORTUNA 3A2/2 lány papucs, 26, fekete/fehér

3F FORTUNA 3A2/2 lány papucs

4 990 Ft

Ez a lány papucs bájos designjával minden kis hercegnőnek örömet szerez. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

Forgalmazó: MALL
Attipas gyerekcipő Urban Yellow 19 fekete/fehér
6x

Attipas gyerekcipő Urban Yellow

7 490 Ft
6 790 Ft

Az Urban kollekció darabja között a legújabb divatot követő, attraktív dizájnúakat cipőcskéket találsz. A fekete-fehér szín kombinációja időtlen, így lányok és fiúk is egyaránt hordhatják. Az Attipas egy intelligens cipő, ami megtámasztja a lábat és segít járás közben!

Forgalmazó: MALL
Attipas gyermek cipő Urban Dot 19 fekete/fehér
4x

Attipas gyermek cipő Urban Dot

7 490 Ft
6 990 Ft

Az Urban gyermek cipő kollekció az utolsó divatiránynak megfelelő attraktív modelleket kínál. A fekete-fehér kombináció időtálló, a fiúk és a lányok egyaránt hordhatják. Az Attipas egy intelligens cipő, amely segíti és támogatja a természetes járást!

Forgalmazó: MALL
DC Trase Tx B Shoe Bkw Black/White 13.5 M (31)
4x

DC Trase Tx B Shoe Bkw Black/White

14 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek sportcipő fiúknak textil felső résszel és magas talppal. A klasszikus 4 lyukú fűzéssel garantálja a szilárdságot és stabilitást a futás és a járás során. A kényelem érdekében puha talpbetéttel van ellátva. A láb és az ujjak jobb érzékenységét egy vulkanizált talp biztosítsa. A DC Trase Tx B Shoe Bkw ráadásul old school kivitelben van, amely alkalmas a legtöbb ruházati típushoz.

Forgalmazó: MALL