Bejo DIBIS JR BURGUNDY/TURQUOISE/WATERMELON RED gyerek téli cipő-26%
17 690 Ft 13 090 Ft

Kiárusítás

Kiváló minőségű anyagokból készült gyerek téli cipő általános viseletre. A Bejo DIBIS JR BURGUNDY/TURQUOISE/WATERMELON RED belsejében szőrme van, amely melegen tartja a lábat a hideg téli napokon. A vízálló membránnak köszönhetően a cipő belseje minden időben száraz és meleg marad.

ELBRUS gyerek outdoor cipő Livan Mid WP JR violet/dark violet/light fuchsia-22%
18 890 Ft 14 690 Ft

Kiárusítás

Márkás junior cipő erős és ellenálló talppal az outdoor tevékenységekhez és mindennapos hordásra is. Az Elbrus gyerek outdoor cipő Livan Mid WP JR violet/dark violet/light fuchsia ellenálló, kényelmes és csúszásmentes talppal rendelkezik, ami jól tapad a terepen. A cipő vízálló, szárazon és kényelmesen tartja a lábat

Reima Patter Wash gyermek membrános cipő-30%
26 990 Ft 18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Patter Wash gyermek sportcipő a Reima márkától vízálló, a felületén pedig Reimatec membrán található. A lábbeli felsőrésze mikroszálakból készült, amelyek taszítják a szennyeződéseket. A cipő tépőzárral záródik, tehát a felhúzásával kisebb gyermekek is megbirkóznak, akik még nem tudnak cipőt kötni. Könnyű sportcipő, tehát csöppségednek nem fog gondot okozni járás közben.

Reima Vimpeli gyermek membrános cipő-17%
20 190 Ft 16 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek téli cipő Vimpeli a Reima márkától, membrános Reimatec mely vízálló, könnyű és könnyen felhúzható, amit a felhúzást önállóan tanuló kisebb gyerekek értékelni fognak vagy azok is, akik még nem tudják befűzni a cipőjüket. Kivehető nemez betét együtt a mintás Happy Fittel segít kiválasztani a megfelelő nagyságot. A bélés belülről gyapjú, úgyhogy a gyermeked lábát egé télen melegben és szárazon tartja.