ROXY Set Session II J Shoe női sportcipő-29%
23 590 Ft

16 690 Ft

Akció

Roxy Set Session II J Shoe női sportcipő puha, antimikrobiális tulajdonságokkal** rendelkező belső béléssel van ellátva, amely maximálisan kényelmes viseletet biztosít az egész nap folyamán. Az EVA köztestalp csillapítja a rezgéseket.


Tamaris női félcipő
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Csillogó félcipő a Tamaris márkától fűzővel.


Geox Hahity lány szandál
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az időtálló Hahity szandált a kislányod meg fogja szeretni. Ünnepi alkalmakra és mindennapi viseletre is egyaránt megfelelő. A légáteresztő gumi talp minden lépésnél maximális kényelmet biztosít.


Geox Kaytan lány szandál
18 705 Ft

Aranyos Kaytan teszik a kislányod számára az első lépéseket egyszerűvé és kényelmessé. A szandál ideális támaszt nyújt a talpnak és a bokának is. A szandál orra és sarka is védett, a talp rugalmas és lélegző. A szandálok kényelmes króm-mentes bőr betéttel vannak ellátva.


Primigi csillogós lány sportcipő
18 823 Ft

Stílusos sportcipő az olasz PRIMIGI márkától. A cipő csodás arany csillogós kivitelezésébe minden kislány beleszeret.


Primigi lány sportcipő cipzárral
19 660 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos sportcipő az olasz PRIMIGI márkától. A sportcipő stílusos arany kialakítása a cipőnek stílust kölcsönöz. Az azonos színű csillogó cipőfűzők és az oldalsó cipzár megkönnyítik a felhúzást.


Primigi lány szandál
18 350 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos szandál az olasz PRIMIGI márkától. Divatos arany kivitelezésű szandál a nyári ruha remek kiegészítőjévé válik. A tépőzár megkönnyíti a felhúzását, a lábfejen lévő tépőzárnak köszönhetően pedig jobban igazodik a lábhoz.


Primigi lány szandál virágcsokorral
13 100 Ft

Szandál az olasz PRIMIGI márkától. Divatos fényes arany kivitel. A lábfejnél nagy virágcsokor díszíti. Tépőzáras rögzítés az egyszerűbb felvétel és a lábhoz való nagyobb illeszkedés érdekében.


Befado Honey lány sportcipő
6 190 Ft

Kényelmes és stílusos Honey bokasportcipő,a mely ideális választást jelent általános viselethez. A sportcipő kellemes, szellős anyagból készül és praktikus cipzárral záródik a cipő oldalán.


D-D-step lány szandál masnikkal
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes lány szandál masnikkal a lábfejen. A szandál alkalmi stílusa jó illeszkedik a nyári hónapokhoz. Tépőzáras, megkönnyíti a felhúzását.


Richter lány szandál csillogó
17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Lány szandál zárt pánttal a lábujjnál. A felső részt, valamint a talp körüli szegélyt csillogó hatás egészíti ki. A hátsó rész bőrrel van bélelve, amit egy tépőzár egészít ki Richter csillogó lány szandál tartalmaz egy kényelmes, puha talpbetétet


V+J lány szandál
9 190 Ft

Újdonság

Stílusos szandál feltűnő arany kivitelezéssel. Elegáns stílusú szandál megfelelő viselet a nyári hónapokra a rövidnadrágokhoz.