Talált termékek száma: 4

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Merrell Capra Bolt Low Lace Gyermek edzőcipő, Sötétszürke
17 105 Ft

13 990 Ft

A Merrell Capra Bolt Low Lace Gyermek edzőcipő masszív, strapabíró lábbeli, így tökéletes a fiatal úttörők számára. M-Select DRY vízlepergető membránnal ellátva, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. *Bőr felsőrésze hálós anyaggal kombinált, amely így növeli a légáteresztést és a tartósságot. M-Select FRESH antibakteriális védelem meggátolja a kellemetlen szagokat. Az M-Select GRIP technológia nagyobb vonóerőt és kiváló tapadást biztosít a cipő talpán, alkalmazkodva **bármilyen talajhoz.


Native Jimmy 3.0 Treklite
28 390 Ft

Native Jimmy 3.0 Treklite tökéletes gyerek téli cipő meleg filc betéttel, játszva ellenáll a víznek és a hónak a GlacierguardTM védelemnek köszönhetően. Ideális a téli szórakozáshoz.


Sorel FLURRY gyerek hócsizma
20 190 Ft

Flurry hócsizma a magasszintű funkcionális tulajdonságainak köszönhetően egy közkedvelt gyerekek és junior modell. Vízálló és szélálló szövetének köszönhetően a gyerekek melegben és szárazban lesznek. A felső gyorsbekötés garantálja, hogy a hó nem fog beleesni a cipőbe. A cipő belsejében egy 6 mm-es betét található, amely akár –32°C-ig is izolál.


La Sportiva Boulder X férfi cipő
40 722 Ft

31 061 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi csizmák La Sportiva Boulder X kitűnő formatervezéssel, különösen technikai területre és a biztos utakra. A lábbeli erős szerkezettel és masszív kivitellel növeli élettartamát. A talp csillapító szegmensekkel rendelkezik.