Nike Air Max Vision Shoe-21%
41 190 Ft

32 290 Ft

Akció

Férfi cipő Nike Air Max Vision Shoe csoportos elegáns kinézettel. Alkalmas szabad időre, légáteresztő anyagból készült. Puha belső talpbetéttel a maximális kényelemért. A talp légbuborékkal, amely csillapítja az ütéseket.


Adidas Performance Element Refine 3W Női Futócipő, Fekete/Fehér
23 690 Ft

14 329 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Adidas Performance Element Refine 3W Női Futócipő intenzívebb és tartósabb edzést segít elő, energiát és kényelmet biztosít minden kilométeren. A Cloudfoam technológia segítségével felveszi a láb formáját, a gumitalp csúszásmentes lépéseket biztosít, míg a hálós felső rész megfelelő szellőzést biztosít. A cipő jó minőségű anyagfelhasználása biztosítja a hosszú élettartamot.


Nike LD Runner Shoe
24 890 Ft

21 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nike LD Runner Shoe női cipő kombinálja a 90-es évek-beli retro futócipő stílust a kiemelkedő kényelemmel. A cipő memóriahabos talpbetéttel, textil borítással és a legnagyobb terhelést viselő helyeken kiálló gumielemekkel rendelkezik.


Attipas gyerekcipő Urban Red
6 350 Ft

Az Urban kollekció darabja között a legújabb divatot követő, attraktív dizájnúakat cipőcskéket találsz. A fekete-fehér szín kombinációja időtlen, így lányok és fiúk is egyaránt hordhatják. Az Attipas egy intelligens cipő, ami megtámasztja a lábat és segít járás közben!


V+J gyerek sportcipő
6 156 Ft

Stílusos tornacipő a V+J márkától modern szabással fehér kivitelben, fekete részletekkel. A tornacipő alkalmas viselet városba, sétákra, de kirándulásokra is.