Merrell Moab 2 Mid Gtx cipő
47 490 Ft

42 290 Ft

Kényelméért és sokoldalú felhasználásáért kedvelt női cipő. Tartós szintetikus bőr felsőrész Gore-Tex® membránnal, a támogató középtalp és a nagyszerű rugalmassággal ellátott Vibram® talp olyan felszereltségek, melyeknek köszönhetően a Moab cipő az alap kelléke lesz minden cipőszekrénynek.


Merrell Moab 2 Mid Gtx
47 490 Ft

42 490 Ft

Kényelméért és sokoldalú felhasználásáért kedvelt férfi cipők. Tartós szintetikus bőr felsőrész Gore-Tex® membránnal, a támogató középtalp és a nagyszerű rugalmassággal ellátott Vibram® talp olyan felszereltségek, melyeknek köszönhetően a Moab cipő az alap kelléke lesz minden cipőszekrénynek.


Adidas Daily 2.0-20%
19 553 Ft

15 590 Ft

Akció

Adidas DAILY 2.0 női sportcipő szabadidős tevékenységekhez. A légáteresztő felső rész gondoskodik a kényelemről és a komfortról egész nap során.


Adidas Daily 2.0-20%
19 553 Ft

15 590 Ft

Akció

Adidas DAILY 2.0 női sportcipő szabadidős tevékenységekhez. A légáteresztő felső rész gondoskodik a kényelemről és a komfortról egész nap során.


Nike Court Royale Low SE fiú sportcipő black/white - fekete
17 257 Ft

Csodálatos Nike Court Royale Low SE sportcipő kisfiadnak a 2019-es tavaszi/nyári kollekcióból. A gyártó pontosan terepre tervezte. Az igazi bőr és szintetikus bőr kombinációja garantálja az egyszerű tisztítást. Tartós, csúszásgátló gumitalp. Vedd fel a játszótérre vagy a városba.


Nike Court Royale Low SE fiú sportcipő obsidian/white - fekete
17 257 Ft

Csodálatos Nike Court Royale sportcipő kisfiadnak a 2019-es tavaszi/nyári kollekcióból. A cipő klasszikus megjelenéssel és rugalmas gumitalppal rendelkezik, mely garantálja a kényelmet. Tökéletesen illik minden öltözékhez, éppúgy megfelelő a városba mint sportoláshoz.


Nike Lány sportcipő Pico 4 PSV white/pink - rózsaszín
9 856 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos Pico 4 PSV kislány sportcipő, melyet speciálisan a növésben lévő lábra terveztek. Egyszerűen le- és felvehető. A cipő bőr felsőrésze tartós, garantálja a kényelmet és az egyszerű karbantartást. A kényelmes cipő megfelelő kirándulásra, a városba és sportoláshoz.


Nike Lány sportcipő Pico 4 TDV white/pink - rózsaszín
9 856 Ft

8 623 Ft

Csodás Pico 4 TDV sportcipő, melyet kislányod azonnal megszeret. A cipő egyszerűen le- és felvehető az állítható Velcro tépőzárnak köszönhetően. Kényelmesen hordható, a talp elnyeli az ütődéseket. Egyszerű karbantartás. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


The North Face Men’S Storm Strike Wp
33 590 Ft

30 290 Ft

Férfi sokoldalú téli cipő The North Face Men’S Storm Strike Wp. Vízálló téli cipő jó tapadással minden téli felületeken és HydroSeal™ membránnal.


Under Armour Architech Futurist
44 999 Ft

39 999 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Férfi edzőcipőUnder Armour Architech Futurist tükrözi az UA múltbeli, jelenlegi és jövőbeli innovációját. Kompressziós rendszerrel és rendkívül támogató sarokszerkezettel készült.


Vans Wm Ward Mix Logo
21 226 Ft

Újdonság

Vans Wm Ward Mix Logo női teniszcipő, a modellt a gördeszkás cipő ihlette, melyet a gördeszkások helyeztek előtérbe már több évtizedekkel ezelőtt.