Protetika Fiú barefoot szandál Berg marine
12 890 Ft

Újdonság

Fiú barefoot szandál a Protetika márkától, amely vékony, keresztirányú és hosszirányban rugalmas talppal rendelkezik, így mezítlábas járást utánoz. Rengeteg helyet biztosít az ujjak mozgásának. Kivehető talpbetéttel és természetes anyagokból készülnek.

Disney fiú papucs MICKEY MOUSE 2300004288
4 090 Ft

Újdonság

Fiú papucs MICKEY MOUSE a Disney márkától, ami felhívja magára a figyelmet az egér legendás ábrázolásával. A színes tavaszi és nyári cipőt további csíkok díszítik. A papucs kiváló minőségű EVA anyagból készült, ami segíti tompítani az ütéseket, miközben kényelmes viselet.

Vans gyerek cipő Classic Slip-On (MULTI TROPIC)
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek sportcipő a Vans márkától, amibe a viselője biztosan beleszeret. A felhúzható sportcipő kellemes vulkanizál talppal rendelkezik. Fehér színű textil kivitelezésű, trópusi motívummal ellátott.

Protetika lány ortopéd szandál
6 590 Ft

Újdonság

Kényelmes PROTETIKA gyógyszandál, ami regenerálja a gyermek lábát az egésznapos megterhelést követően. Stílusos fehér változat színes pöttyökkel. A szandál alkalmas iskolában való hordásra.

Ren But fiú vászon papucs 33-374LS-0719
3 390 Ft

Fiú vászon papucs a Ren But márkától, amely felszívja a nedvességet, és biztosítja a termikus kényelmet. Az ezüst nanorészecskéknek köszönhetően a lábbeli antibakteriális és gombásodás elleni védelmet nyújt, és semlegesíti a szagokat is. A felső réteg ekológikus bőrbőr készült. A fekete vászon papucs könnyen felvehető, hála a tépőzáras záródásának.

Protetika Fiú flexi barefoot cipő ELIS NAVY 72017
16 690 Ft

Gyermek egész évben hordható bőrcipő a Protetika márkától barefoot cipőtalppal és két tépőzáras rögzítéssel. A termék természetes alapanyagokból készült, amelyek ártalmatlanok az egészségre. Tágas lábbeli, amely elegendő helyet nyújt az ifjú kirándulók lábujjaik számára.

Protetika lány gyógypapucs

Protetika lány gyógypapucs

Értékelés: 4,9
5 690 Ft

Újdonság

Kényelmes PROTETIKA gyógypapucs, amely regenerálja a gyermek lábát az egésznapos terhelés után. Stílusos fehér változat színes pöttyökkel. A papucs iskolai áthúzópapucsként is használható.

Tommy Hilfiger lány sportcipő T1A4-31014-1160514
21 190 Ft

Újdonság

Stílusos lány sportcipő a Tommy Hilfiger márkától, amely minden kislányt boldoggá tesz. Az időtlen kialakítású, kivehető memóriahabos talpbetéttel ellátott cipő minden séta során komfortérzetet biztosít.

Hummel fiú teremcipő

Hummel fiú teremcipő

Értékelés: 4,5
9 190 Ft

Hummel Tobias Indoor JR 2.0 teremcipő megfelelő választás a gyerekeid számára, akik szívesen sportolnak teremben.

Jack Wolfskin Lány szandál Zulu K
13 190 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Zulu K lány szandál a jól ismert Jack Wolfskin márkától olyan, mintha a tengerparti nyaralásokhoz tervezték volna. A szandál stílusos etno megjelenésű, amely nem marad figyelmen kívül. A gyors tépőzáras rögzítésnek köszönhetően egyetlen kalandból sem maradnak ki a lányok.

PAEZ fiú sportcipő Classic Combi
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Parádés sportcipő PAEZ Classic Combi minden gyermek érdeklődését el fogja nyerni. Belebújós klasszikus stílus első osztályú pamut anyagból készült. Egy egyszerű, karcsú,sötétkék felsőrész, ami minden nyári ruhát kiegészít.

Wink lány szandál SG01007-2-1
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány szandál a Wink márkától, amely lenyűgözi majd a viselőjét. A szandál kellemes talppal és puliretánból készült felső résszel rendelkezik. Egyszerűen bekapcsolható a saroknál lévő tépőzárnak hála.

3F FORTUNA 3A2/2 lány papucs
4 990 Ft

Ez a lány papucs bájos designjával minden kis hercegnőnek örömet szerez. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

3F FORTUNA 3A2/3 lány papucs
4 990 Ft

Ez a lány papucs bájos designjával minden kis hercegnőnek örömet szerez. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

3F Gyermek papucs BAREFOOT 08/1
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F márkájú Barefoot 08/1 vászon gyermek papucsot a gyerekek váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F lány papucs ATENA 3A3/8

3F lány papucs ATENA 3A3/8

Értékelés: 4,8
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány papucs kedves mintával minden kis hercegnőt örömmel tölt el. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

3F Lány papucs BAREFOOT 03/3

3F Lány papucs BAREFOOT 03/3

Értékelés: 1,7
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F márkájú Barefoot 03/3 vászon lány papucsot a lányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F lány papucs BAREFOOT 13/6

3F lány papucs BAREFOOT 13/6

Értékelés: 4,4
4 390 Ft

Az 3F márkájú Barefoot 13/6 vászon lány papucsot a lányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F vászon házipapucs lányoknak Fortuna 3A2/2
4 390 Ft

Megfelelő profilú és légáteresztő stílusos lány vászon papucs az 3F márkától erős sarokkal és tépőzáras rögzítéssel. A bőr talpbetét biztosítja a láb tisztaságát és kényelmét. A textil anyagból készült papucs elnyeli a nedvességet, latex hab réteg csökkenti az ütéseket, a hozzáadott szén pedig elnyeli a kellemetlen szagokat.

ALPINE PRO Etelo lány hócipő
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Apline Pro ETELO lányos hócipő, amely nemcsak a belső szőrmebélésnek köszönhetően melegíti a kis hercegnőt, hanem a gyors és könnyű felöltésnek köszönhetően is, amit a gyors befűzési rendszernek köszönhetünk. A lábbeli vízálló textilből és szintetikus anyagból készül, és a talp sarok és spicc magasítással közepes mélységű mintával rendelkezik, kiváló tapadást biztosítva a havas felületen.

Befado Blanca 114X174 lány papucs
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blanca 114X174 bőr talpbetéttel és cicás kivarrással rendelkező lány papucs a Befado márkától. A váltócipő megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli otthoni és óvodai követelményeinek.

Befado Blanca 114X392 lány papucs
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blanca 114X392 tépőzárral rögzíthető, egyszarvú motívummal ellátott lány papucs a Befado márkától. A váltócipő megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli otthoni és óvodai követelményeinek.

Befado Blanca 114X413 lány papucs
4 990 Ft

Blanca 114X413 tépőzárral rögzíthető, maslis motívummal ellátott csillogós lány papucs a Befado márkától. A váltócipő megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli otthoni és óvodai követelményeinek.

Befado Blanca 114X416 lány papucs
4 990 Ft

Blanca 114X416 tépőzárral rögzíthető, masnival és láma motívummal ellátott kényelmes lány papucs a Befado márkától. A váltócipő megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli otthoni és óvodai követelményeinek.

Befado Blanca 114X427 lány papucs
4 990 Ft

Blanca 114X427 tépőzárral rögzíthető, masnival és mosómedve motívummal ellátott kényelmes lány papucs a Befado márkától. A váltócipő megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli otthoni és óvodai követelményeinek.

Befado Blanca 114X434 lány papucs
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blanca 114X434 tépőzárral rögzíthető, masnival és kontrasztos szegéllyel ellátott minőségi lány papucs a Befado márkától. A váltócipő megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli otthoni és óvodai követelményeinek.

Befado fiú magasszárú sportcipő Sport 516X049/516Y049
9 390 Ft

Kényelmes sportcipő a Befado Sport kollekcióból, ideális az összes sport aktivitásra kintre és a tornaterembe is. Befado Sport sportcipő nagyon könnyű és rugalmas profilozott talppal, ami megkönnyíti a sétát és a futást is.

Befado Fiú papucs Skate 273X304
4 890 Ft

A Skate 273X304 fiú papucs a Befado márkától színes autó mintával, amit minden kisfiú szeretni fog. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, szellőző talppal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik.

Befado Fiú papucs Skate 273X305
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Skate 273X305 fiú papucs a Befado márkától egész felületén repülő mintával, valamint kontrasztos cipőtalppal rendelkezik. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, szellőző talppal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik.

Befado Fiú papucs Skate 273X306/273Y306
4 990 Ft

A Skate fiú papucs a Befado márkától egész felületén motorkerékpár mintával, valamint kontrasztos cipőtalppal rendelkezik. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, szellőző talppal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik.

Befado Fiú papucs Skate 273X308
4 890 Ft

A Skate 273X308 fiú papucs a Befado márkától egész felületén monster truck mintával, valamint kontrasztos cipőtalppal rendelkezik. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, szellőző talppal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik.

Befado Fiú papucs Skate 290X202
4 790 Ft

Skate 290X202 felhúzható fiú vászon papucs a Befado márkától formula hímzéssel. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, szellőző talppal és légáteresztő cipőtalppal rendelkezik.

Befado fiú papucs Skate 290X206
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bebújós fiú papucs Skate 290X206 a Befado márkától focilabda mintával. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, és szellőző talppal rendelkezik.

Befado fiú papucs Skate 290X212
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bebújós fiú papucs Skate 290X212 a Befado márkától motorbicikli mintával. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, és szellőző talppal rendelkezik.

Befado fiú papucs Skate 290X214
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vászon fiú papucs Skate 290X214 a Befado márkától kontrasztos talprésszel, felhúzható kialakításban. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, és szellőző talppal rendelkezik.

Befado fiú papucs Skate 290X219
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vászon fiú papucs Skate 290X219 a Befado márkától kontrasztos talprésszel, felhúzható kialakításban. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, és szellőző talppal rendelkezik.

Befado fiú papucs Skate 290X220
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mintás fiú papucs Skate 290X220 a Befado márkától kontrasztos talprésszel. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, és szellőző talppal rendelkezik.

Befado fiú papucs Skate 290X221
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mintás fiú papucs Skate 290X221 a Befado márkától kontrasztos talprésszel. A papucs nagyon könnyű és kényelmes, ideális egész napos viselethez. Textilfelülettel, gumi talppal, innovatív puha talpbetéttel a lágy futófelülethez, és szellőző talppal rendelkezik.

Befado Fiú slip-on sportcipő Sport Quick 516X082/516Y082/516Q082
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sport Quick kollekció Befado márkájú stílusos sportcipői fiúknak ideálisak sportoláshoz és a városba. A talp felépítése lehetővé teszi a megfelelő élettani hajlítást a hossz 1/3-tól 2/3-ig. A cipő hátulján van egy hurok a könnyű felvétel érdekében.

Befado fiú sportcipő Funny 440X013
5 690 Ft

Gyönyörű és stílusos Funny márkájú Befado sportcipő, minden fiú számára tökéletes. Egyszerű színes mintája nem veszik el a tornateremben vagy a parkban. A rendkívül könnyű és rugalmas cipőtalp megkönnyíti a fiúk minden lépését, és még lábfáradságot sem okoz.