Talált termékek száma: 11

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Puma Tishatsu Runner-31%
21 190 Ft

14 490 Ft

Akció

Minőségi futócipő, megfelel az „elfogadható ár – jó minőség“ követelménynek. A street-kultúra inspirált cipő, meghökkent az extra kényelmével!


Salewa Ms Speed Beat Gtx-21%
55 290 Ft

43 490 Ft

Akció

Férfi futócipő GORE-TEX® vízálló, légáteresztő béléssel és POMOCA talppal az optimális teljesítményért, tapadásért és stabilitásért a nehéz terepen is, különböző időjárási viszonyok mellett.


Mizuno Thunder Blade-30%
25 019 Ft

17 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mizuno Thunder Blade férfi sokoldalú modell minden beltéri sportrajongó számára, aki könnyű és kényelmes beltéri cipőt keres. Stabilitást, rugalmasságot, támogatást nyújt.


Puma Wired-30%
18 740 Ft

12 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Puma Wired kiváló kombinációja az elvárt teljesítménynek és a stílusnak! Rugalmas technológia a cipő orr részében kiváló tartást és tapadást biztosít.


Salewa Ms Alp Trainer Mid Gtx-31%
62 168 Ft

42 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi középmagas szárú cipő GORE-TEX® vízálló technológiával és Vibram® béléssel a rövidebb és hosszabb sportkirándulásokra. A cipő felsőrésze velúrból készül, a cipőorr védő gumiréteggel bevont. Ennek köszönhetően a cipő a hegyi terepek széles skáláján helytáll.


Salewa Ms Mtn Trainer Mid Gtx-31%
71 984 Ft

49 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Könnyű nyári férfi hegyi cipő masszív velúrból készült felsőrésszel, valamint vízálló és légáteresztő GORE-TEX® védelemmel. Lábbeli, amely rendkívüli rugalmasságot és kényelmet nyújt felfelé haladáskor, akárcsak ereszkedéskor, a hegyekben, különböző igényességű és technikájú terepen történő mozgás során.


Teva Terra Fi 4 férfi szandál-49%
33 690 Ft

16 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teva Terra Fi férfi szandál a márka ikonját jelenti. Mindenekelőtt a középtalp innovációjára került sor, amely ennek köszönhetően most jóval ellenállóbb és stabilabb. Az erősebb szövetből készült bokaszíjak ugyancsak újdonságnak számítanak.


Salewa Ms Mtn Trainer
55 624 Ft

50 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Salewa Mtn Trainer férfi cipő technikai turisztikára, via ferrata-ra és trekkingre. A Vibram Mtn Trainer Evo cipőtalp kiváló tapadást és stabilitást biztosít a nehéz terepen. A mély barázdák és az agresszív tüskék megfelelő tartást biztosítanak a sziklán.


Salewa Ms Ultra Flex Mid Gtx
62 290 Ft

56 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi vízálló, légáteresztő, közepesen magas cipő GORE-TEX® védelemmel és MICHELIN® technikai talppal, mely megfelelő speed hiking- ra és a nagyon intenzív edzésre a magashegyi környezetben.


Salewa Ms Wildfire
49 080 Ft

43 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen illeszkedő, kényelmes, technikai férfi cipő jól tapadó POMOCA talppal, mely játszva elbánik a gyors tempóval, a durva tereppel és a hegymászással.


Salewa Ms Wildfire Gtx
55 624 Ft

50 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen illeszkedő, kényelmes, technikai férfi cipő vízálló és szellőző GORE-TEX® védelemmel és jól tapadó POMOCA talppal, mely játszva elbánik a gyors tempóval, a durva tereppel és a hegymászással.