Talált termékek száma: 28

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Head Brazer Men White/Navy
22 033 Ft

14 203 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HEAD Brazer Men egy férfi sportcipő, amely alkalmas a szabadidős teniszezésre, de a mindennapos viseletre is alkalmas. A cipő egy lélegző felsőrésszel rendelkezik és biztosítja a maximális kényelmet.


Adidas Barricade Női Teniszcipő, Fehér
21 727 Ft

14 329 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Adidas Barricade teniszcipője kiváló választás minden olyan nőnek, aki gyakran hódol tenisz szenvedélyének. A kényelemre és rugalmasságra törekvő cipő segít abban, hogy lábfeje természetesen mozogjon játék közben, függetlenül attól, hogy épp milyen pályán játszik. A váratlan csúszásoktól sem kell tartania, a lábbeli ugyanis maximális tapadást biztosít, s súlyával sem akadályozza a játékot, mivel kifejezetten könnyű viselet.


Adidas Barricade Court W-47%
23 196 Ft

12 290 Ft

Akció

Adidas Barricade Court W női teniszcipő lágy rugózással. Légáteresztő felsőrész a láb játék közbeni hűtésére. Korlátlan mozgásszabadságért a teniszpályán.


Head Nitro Team Women Blue/Navy
27 907 Ft

17 977 Ft

Head Nitro Team Women egy kiváló minőségű, női teniszcipő a salakpályára, amely garantálja a kényelmet és a stabilitást a pályán köszönhetően az EVA technológiának


Mizuno Mizuno Break Shot cipő EX AC
26 472 Ft

18 355 Ft

A Mizuno Break Shot EX AC (W) egy könnyű és ellenálló cipő, vörös salakra tervezve. A puha tompítás, gyorsabb mozgás, ellenőrzött teljesítmény miatt nagyszerű cipő kiegyensúlyozott teljestőképességgel rendelkező teniszezőknek.


Mizuno Mizuno Break Shot EX CC (W) női cipő-48%
26 472 Ft

13 590 Ft

Akció

A Mizuno Break Shot EX CC (W) egy könnyű és ellenálló cipő, vörös salakra tervezve. A puha tompítás, gyorsabb mozgás, ellenőrzött teljesítmény miatt nagyszerű cipő kiegyensúlyozott teljestőképességgel rendelkező teniszezőknek.


Nike Air Zoom Ultra Tennis Shoe
29 200 Ft

26 290 Ft

Női teniszcipő Nike Air Zoom Ultra teniszcipő egy dinamikus és tartós, és a felfüggesztést csillapító rétege segíti a gyors játékot. Tartós gumi talp csökkenti a csúcs csúszását és karcolásokat a kemény pályákon.


Nike Women'S Air Zoom Ultra Tennis Shoe-41%
31 456 Ft

18 390 Ft

Akció

NikeCourt Air Zoom Ultra női teniszcipő ultra dinamikus és tartós, ütéscsillapítása segít a gyors játéknál. A háló felső rész könnyű és légáteresztő. A cipő kiváló csillapítás és stabilitást biztosít.


Adidas Asmc Barricade 2017-47%
42 739 Ft

22 390 Ft

Akció

Adidas ASMC Barricade 2017 női teniszcipő Stellou McCartney tervezésében. A fő előnye az az egyensúly és mozgékonyság növelése bármilyen felületű teniszpályán.


Adidas Barricade 2017 Clay
46 404 Ft

30 990 Ft

Adidas Barricade 2017 Clay férfi teniszcipő olyan talppal, amilyennel úgy fogod uralni a salakos pályákat, mint még soha. Korlátlan mozgásszabadságért a teniszpályán.


Adidas BTE
39 075 Ft

26 090 Ft

Adidas BTE férfi teniszcipő Jamesem Harden által inspirálva. Az ő szavait idézve, amik alapján élte az életét: „Jóban és rosszban, mindig testvérek.”


Head Nitro Pro Clay Men White/Red
43 018 Ft

33 790 Ft

Head Nitro Pro Clay Men csúcs férfi teniszcipő salakpályára. Kényelmes viseletet, kiváló stabilitást és a kényelmet kínál. Könnyű szerkezete kifejezetten a profi játékosok igényeihez igazítva, növelve a sebességüket.


Head Nitro Pro Clay Women Navy/Coral
43 086 Ft

33 890 Ft

Head Nitro Pro Clay Women női csúcs tenisz cipő salakpályára. Kényelmes viseletet, kiváló stabilitást és a kényelmet kínál. A könnyű szerkezete kifejezetten a profi játékosok igényeihez van igazítva, növelve a sebességüket.


Head Nitro Team Men Raven/Lime
27 862 Ft

17 977 Ft

Head Nitro Team Men egy csúcs férfi tenisz cipő salakos pályára, amely biztosítja a kényelmet és a stabilitást a teniszpályán köszönhetően az EVA technológiának


Mizuno Break Shot EX CC férfi teniszcipő
27 691 Ft

25 490 Ft

Mizuno Break Shot EX CC férfi teniszcipő könnyű és ellenálló, alkalmas salakra. Puha csillapítás, gyorsabb mozgás, igazolt teljesítmény – olyan teniszezőknek alkalmas, akik kiegyensúlyozott teljesítményű cipőt keresnek.


Nike Court Lite Clay Tennis Shoe
18 204 Ft

16 390 Ft

Nike Court Lite Clay női teniszcipő úgy készült, hogy a kiemelkedő felsőrész és az ellenálló talpnak köszönhetően a salakos teniszpályán igazán kényelmes legyen. A kitömött orrnak köszönhetően véd a kopástól.


Nike Women'S Air Zoom Resistance Tennis Shoe-90%
134 977 Ft

12 990 Ft

Akció

Nike Air Zoom Resistance Tennis női teniszcipő felső része lyukacsos bőrből készült, a teniszpályán könnyedséget és tartósságot biztosít. A cipő csilla=ítást és stabilitást kínál.


Nike Zoom Cage 3 Clay Tennis Shoe
42 639 Ft

38 390 Ft

Nike Zoom Cage 3 Clay Tennis Shoe olyan játékosok számára készült, akik erővel és sebességgel akarnak játszani a pályán. Az egyedülálló kialakítása maximális tartósságot és csillapítást tesz lehetővé és nemutolsósorban könnyebb, mint azelőtt.


WILSON Kaos Comp W Electric Green/Reflecting/Aruba Blue
31 343 Ft

28 790 Ft

Wilson Kaos Comp W női könnyített lábbeli agresszív játékosoknak, akik a gyorsaságot és kényelmet keresik. A felső részen levő könnyű szintetikus anyag biztosítja a maximális szellőzést és kényelmet.


Adidas Barricade Férfi Tenisz cipő, Fehér
24 588 Ft

16 216 Ft

Az Adidas Barricade teniszcipője kiváló választás minden olyan férfinak, aki gyakran hódol tenisz szenvedélyének. A kényelemre és rugalmasságra törekvő cipő segít abban, hogy lábfeje természetesen mozogjon játék közben, függetlenül attól, hogy épp milyen pályán játszik. A váratlan csúszásoktól sem kell tartania, a lábbeli ugyanis maximális tapadást biztosít, s súlyával sem akadályozza a játékot, mivel kifejezetten könnyű viselet.


Nike Court Lite Clay Tennis Shoe
18 204 Ft

16 390 Ft

A Nike Court Lite Clay Teniszcipő célja, hogy a legmodernebb kényelmet nyújtsa lélegző kialakításával és tartós talpával.


Nike Women'S Court Lite Clay Tennis Shoe
17 440 Ft

15 990 Ft

Nike Court Lite Clay Tennis női teniszcipő kiváló felső részének és tartós talpának köszönhetően kiváló kényelmet biztosít az agyagos területeken. A bőrből és hálós anyagból készült felső rész támogatást és légáteresztést biztosít, a phylon középtalp pedig ütéscsillapítást garantál.


WILSON Kaos Comp Hawaiian Ocean/Navy Blazer/Fiery Coral
31 343 Ft

28 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Wilson Kaos Comp férfi könnyített lábbeli agresszív játékosok részére, akik a gyorsaságot és kényelmet keresik. A felső részen levő könnyű szintetikus anyag biztosítja a maximális szellőzést és kényelmet.


Adidas Approach Oc
18 310 Ft

12 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Adidas Approach Oc férfi teniszcipő légáteresztő felsőrésszel a mozgás közbeni végtelen kényelemért. Talp kifejezetten a különböző felületű pályákon való versenyzésre lett tervezve.


Head Sprint Pro Clay Men Férfi teniszcipő
29 490 Ft

24 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Head Sprint Pro Clay Men egy könnyű szerkezetű férfi teniszcipő. Micro-fit kialakítású formája miatt tökéletesen illeszkedik a lábfejhez. Sarokrészénél megerősített stabilizátort és jól szellőző nyelvet kapott, hogy hosszútávú viselés esetén se váljon kényelmetlenné.


Nike Air Zoom Ultra cipő.

Nike Air Zoom Ultra cipő.

Értékelés: 5
11 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Nike Air Zoom Ultra férfi teniszcipő. A dinamikus, tartós cipő lágy rugózást biztosít az agilis játékhoz.


Nike Zoom Vapor 9.5 Tour Clay Tennis Shoe
40 781 Ft

37 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Férfi cipő Zoom Vapor 9.5 Tour Clay Tennis férfi sportcipő salakos pályára tervezre. Középtalp elnyeli az ütéseket is. A talp rendkívül kopásálló.


WILSON Nvision Envy W White/Grey/Pink
18 886 Ft

11 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Wilson Nvision Envy női tenisz lábbeli. A lábbeli a klasszikus játékosokat célozza meg, akik maximális kényelmet keresnek. Könnyű, tartós és minőségi cipő, amely minden felülethez alkalmas.