Ravensburger Minecraft

Ravensburger Minecraft

Értékelés: 4,8
13 340 Ft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

Spin Master 101 társasjáték kollekció
6 860 Ft 6 180 Ft

Akció

Élvezd órákon át és szórakozz a klasszikus társasjáték készlettel. Ebben a 101 társasjáték készletben mindenki talál neki tetsző játékot, a társasjátékoktól a kártyajátékokig. Klasszikus népszerű játékok, köztük dáma, sakk, kínai dáma, fáraó, kockajátékok és még sok más.

Woody Fa logikai játék

Woody Fa logikai játék

Értékelés: 2,3
2 690 Ft

A játék kezdetekor az első játékos titokban négy különböző színű csavar kombinációját helyezi el a játékmező fedett részébe. A másik játékos megpróbálja kitalálni ezt a kombinációt úgy, hogy négy kombinációt hoz létre egymás után következő sorokban a játéktáblán. A játék akkor fejeződik be, amikor a kitaláló játékos pontosan kitalálja az összes színcsavar kombinációját.

Bino Játék torony, 60 építőkockából + dobókocka
3 460 Ft

Kedvelt játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. 5 színben, 60 darab fából készült építőkocka alkotja a tornyot. A csomag kis dobókockát is tartalmaz, aminek minden oldala más színnel van jelölve, így megadja a játékban lévő kocka színét.

Mattel Harry Potter UNO

Mattel Harry Potter UNO

Értékelés: 4,9
2 790 Ft

Csatlakozz Harryhez, Hermionához, Dumbledore professzorhoz és Roxfort további kedvelt szereplőjéhez, és élvezzétek az estét a népszerű UNO™ kártyajáték társaságában. A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.

Piatnik Activity Club Felnőtt társasjáték - Magyar nyelvű
9 200 Ft

Csak felnőtteknek készült az Activity Club Edition új kiadása. Még több erotikával fűszerezett 770 új, izgalmas feladvány és új játékszabály várja a vállalkozó kedvű játékosokat! A játékosoknak már nem csak a gátlásaikat kell legyőzniük, hanem az időt is, amit az időmérő kíméletlenül mér, és hangos csörgéssel jelzi, ha lejárt az idő. Ezt a játékot csak olyan vállalkozó szellemű játékosoknak ajánljuk, akik képesek levetkőzni gátlásaikat, és nem jönnek egykönnyen zavarba, ha kényes, vagy éppen intimebb szót kell elmutogatni, lerajzolni, vagy körülírni.

HASBRO Game of Life társasjáték
8 000 Ft

A Game of Life társasjátékban a játékosok a kezdetektől a befejezésig kiválaszthatják saját életútjukat. Ki lesz boldog és gazdag? Csatlakozz egy életúthoz, tele döntésekkel, váratlan meglepetésekkel, álom vakációkkal, de légy óvatos, bölcsen költsd el pénzed, mert a játék végén a legtöbb pénzzel rendelkező nyer!

Piatnik Speed Cups - Gyors poharak Társasjáték - Magyar nyelvű
5 060 Ft

Speed Cups – Gyors poharakTársasjáték könnyen az egész család kedvence lesz. A gyors és pontos megfigyelést igénylő játékban 5 színes poharat kell a kártyán látottak alapján elrendeznünk a lehető leggyorsabban. Aki legelőször elkészül a feladattal a csengő megnyomásával jelzi ezt és így a kártyát is megtarthatja. Az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze a játék végén.

HASBRO Szélhámosok Kiadás

HASBRO Szélhámosok Kiadás

Értékelés: 4,5
9 360 Ft 8 810 Ft

Akció

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

Ravensburger Labyrinth Harry Potter
9 070 Ft

Izgalmas játék, amelyben remegnek a falak! Mozgasd át a folyosókat, hogy megtaláld kedvenc karaktereid a Harry Potter történetekből. De vigyázz a csapattársakkal! Ők teljesen másképp akarják. Egyszerű és mégis meglepetésekkel teli, izgalmas labirintus játék.

HASBRO Monopoly teljes körű bankolással családi Társasjáték - Magyar nyelvű
13 390 Ft 11 840 Ft

Akció

A híres, közkedvelt ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly modern változata. A Monopoly teljes körű bankolás társasjáték során ugyanúgy különböző területeket kell megvásárolnod, mint az eredeti játékban, de itt pénz helyett a játékosok bankkártyát tartanak maguknál. Építs a telkeidre házakat, szállodákat, szerezz minél több birtoklevelet, és gyűjtsd be a legtöbb pénzt, hogy tiéd lehessen a monopólium!

HASBRO Hagyományos Monopoly

HASBRO Hagyományos Monopoly

Értékelés: 4,7
8 260 Ft

A közkedvelt Monopoly társasjáték, most új csomagolással és új figurákkal. Vidd az ellenfeleid csődbe és nyerj! Ez egy olyan játék, amibe nagyban megy a kereskedés és gyorsan a gazdagodás. A siker attól függ, hogy miként spekulálsz, ésszerű beruházásokat vagy hibás üzleteket kötsz e.

HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,6
7 090 Ft 6 800 Ft

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Rummikub Twist new boksz társasjáték - Magyar nyelvű
6 340 Ft 6 130 Ft

Fiatalos megjelenés, lendületes játékmenet a különleges Twist szabályokkal! Ki rakja le elsőként az összes játékkövét egy érvényes kombinációban? A háromféle új joker új lehetőségeket hoz a játékba. A hagyományos jokerlap mellett megjelenik a Színváltó-Jokerlap, a Tükör-Jokerlap és a Dupla-Jokerlap is! Az alkatrészek új, formatervezett kialakítása kényelmesebbé teszi a játékot. Aki elsőként rakja le az összes játékkövét, az nyer.

Piatnik Rummikub Mini Fémdobozban Társasjáték - Magyar nyelvű
4 270 Ft 3 860 Ft

Piatnik Rummikub Mini a klasszikus rablórömi táblás változata. A játék lényege, hogy minden táblán lévő lapot szabályosan le tudjunk rakni, az a nyertes, akinek egy játszma során ez először sikerül. A játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti a gondolkodást, logikát és a probléma megoldó képességet is.

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Értékelés: 4,8
6 400 Ft

földönkívüliek a Kreton bolygóról köröket rajzolnak a mezőkre, de a figyelmetlenségük miatt lezuhannak a kukoricamezőre. A földönkívüliek elveszítenek 12 tárgyat. Segíts Minonak és Taurinak megtalálni ezeket a tárgyakat. 6 éves kortól ajánlott.

HASBRO Monopoly Fortnite Angol változat
8 260 Ft

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, ezt a változatot azonban a Fortnite videojáték inspirálta. Így a játékban nem csak az a lényeg, hogy minél több telket vagy ingatlant tudj magadénak, esetleg béreld azokat, hanem mindenekelőtt a túlélésért küzdesz! A Monopoly Fortnite társasjáték lényege a környezet feltárása, az ellenfelek elleni küzdelem és a vihar zsugorodó területeiből való menekülés.

Piatnik Speed Cups 2 Társasjáték - Magyar nyelvű
2 660 Ft

Piatnik Speed Cups 2 egy pontos megfigyelést igénylő, fürge menetű társasjáték! Minden játékos 5 db színes pohárral és egy kártyával kezd! A kártya meghatározza, hogyan kell a poharakat egymás mellé, vagy éppen egymásra tennünk. Figyelj a színekre is!

Ravensburger Cool Runnings

Ravensburger Cool Runnings

Értékelés: 5
7 050 Ft 6 930 Ft

Szórakoztató asztali játék, amiben a gyerekek igazi jégkockákkal játszanak. A játékosok feladata az, hogy jégkockájukat a cél felé vigyék és elolvasszák az ellenség kockáit.

Piatnik Tribes
10 130 Ft

A Föld 30 000 évvel ezelőtt … vezesd a törzsedet az őskori időktől a bronzkorig. Fedezz fel új területeket, amelyek értékes forrásokkal gazdagítanak. Szerez ismereteket, amelyek előre mozdítsák a civilizációt. Védd a törzsedet a természeti katasztrófák, járványok és más törzsek támadásaitól. Tapasztalj meg egy lenyűgöző kalandot!

Mattel Scrabble: Tanuljunk angolul!-65%
9 550 Ft 3 280 Ft

Akció

Scrabble: Tanuljunk angolul! segít a szókészlet fejlesztésében. Az üres keresztrejtvényre emlékeztető táblán a játékosok véletlenszerűen kapott betűkből raknak ki szavakat. Minden betű saját pontértékkel rendelkezik, minden sikeresen kirakott szóért a játékosok pontokat kapnak. Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.

HASBRO Rizikó

HASBRO Rizikó

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 12 230 Ft

Akció

Kedvenc katonai-stratégiai játék Kockázat. Teszteld a képességeidet és építsd fel a legnagyobb hadsereget. Játék a világ meghódításáról. A játék célja az, hogy a csapataidat győzelemre vezesd és megszerezd az irányítást az egyes országok és kontinensek felett.

Piatnik Activity Family Classic Társasjáték
5 730 Ft

Az Activity Family Classic egy szórakoztató játék, melyben a Family és a Junior kártyákkal az egész család együtt játszhat! Az Activity Family közös játékélményt és hihetetlen szórakozást nyújt a családnak, amiben a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba.

Winning Moves Cluedo Rick And Morty Angol verzió
8 680 Ft 7 890 Ft

Akció

Rick portál pisztolyának tervrajzait ellopták! Rick, Morty, Summer, Jerry, Beth és Mr. Poopybutthole feladata, hogy visszaszerezzék Ehhez ki kell találniuk, hogy ki lopta el a terveket, hol rejtegeti és mivel hajtotta végre a gaztettet. Ha úgy érzed, hogy megoldottad a rejtélyt, akkor térj vissza a Földre és helyezd vissza a tervrajzokat Rick páncélszekrényébe.

Piatnik Tick Tack Bumm kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 660 Ft

Tick Tack Bumm-2013 tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

HASBRO Monopoly Lol Suprise Angol változat
7 390 Ft

Akció

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, de ezt a változatot a népszerű Lol Surprise baba licence ihlette. Ez a játék nem csak a népszerű Lol Surprise babák rajongóinak figyelmét fogja felkelteni . Ez a játék verzió angol nyelvű!

Spin Master Hedbanz a rejtvények társasjátéka
5 610 Ft 5 190 Ft

Mi vagyok én? Ebben a klasszikus szórakoztató családi játékban a játékosok igyekeznek zsetonokat szerezni a győzelem érdekében. Minden játékos húz egy kártyát egy képpel, amit rögzít a fejpánthoz és kérdések segítségével próbál rájönni, hogy mi is van a kártyán. A Hedbanz az egész család számára szórakoztató. A játéknak köszönhetően a gyerekek szórakoztató módon fejlesztik a deduktív gondolkodásukat és a problémamegoldó képességüket.

Piatnik Baktérium Hisztéria

Piatnik Baktérium Hisztéria

Értékelés: 4,5
6 660 Ft

A laboratóriumban nagy a nyüzsgés! Ki fog tudni a leggyorsabban megszabadulni mindenféle bacilustól? Sercegő nátha és a z Alattomos köpködő nagyon szívósak. Amint megszabadulsz a Fülbemászótól, jön a Hascsikaró és követeli a figyelmedet. És ráadásul még ha nem leskelődne a Lázmanó és a Torokfájó kópé!

Piatnik Activity Irkafirka - Magyar nyelvű
5 330 Ft

Piatnik Activity Irkafirka az Activity család új tagja. A játék során két próbálkozásod van, ha elsőre sikerül a feladványt lerajzolni, akkor dupla pontot kapsz, ellenkező esetben fele annyi pont jár. A játék felhőtlen szórakozást nyújt minden játékos számára.

HASBRO TALÁLD KI

HASBRO TALÁLD KI

Értékelés: 4,7
6 440 Ft 5 910 Ft

Akció

Férfi vagy? Nő vagy? Hosszú a hajad? Találd Ki asztali játék Ez az új változat a Hasbro társaság ismert játékának utódja. A játék kibővített lehetőségeket kínál, azonban a játék lényege változatlan marad – a játék célja kitalálni, kit ábrázol az ellenfélnél lévő kép hamarabb, mint ahogy ő kitalálja a nálad lévő személyt. Tegyél fel kérdéseket, amelyekre csak IGEN vagy NEM válaszokkal lehet felelni!

Spin Master Jumanji társasjáték HU
7 760 Ft 7 230 Ft

Akció

Lopakodó oroszlánok, rohanó rinocéroszok, krokodilok és más veszélyes lények – a Jumanji világában mind egy dobásnyira vannak csak tőled. Ragadd meg a bábud, dobd el a kockát és haladj át a dzsungelen.

Winning Moves Monopoly DC Comics Retro Angol verzió
8 680 Ft 7 890 Ft

Akció

A Monopoly DC Comics Retro speciális kiadása tele izgalommal, akcióval és főleg szórakozással. Vásárolj és cserélj el minden képregény hőst és gazembert, akik megjelentek ebben a képregény világban. Hozz létre egy csapatot Supermannel, Batmannel vagy a legendás Jokerrel. Látogasd meg a játékban LexCorp -t vagy a Wayne Industries-t. Hozz létre egy stratégiát, és indulj el a győzelem útján.

Piatnik Speedy Roll
6 690 Ft

Gurítsd a sünit szőrös golyó formájában az erdőn keresztül, és próbálj meg minél tovább menni, miközben almát, leveleket és gombákat gyűjt. Minden játék előtt tetszőlegesen felállíthatod az erdei utat, és választhatsz kétfajta játék fajta közül is: verseny, amiben a leggyorsabb játékos nyer, vagy az együttműködő, amiben a ravasz rókát kell együtt legyőznötök.

HASBRO Pictureka HU-18%

HASBRO Pictureka HU

Értékelés: 5
4 680 Ft 3 810 Ft

Akció

A Pictureka társasjáték 9, képekkel teli játéktáblát tartalmaz, és ezeket a képeket igyekeznek a játékosok elsőként megtalálni a saját kártyáik alapján! Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kártyája van.

Piatnik Chicken out!
2 940 Ft 2 660 Ft

A játék a ** nyughatatlan tyúkok számolásáraalapozik, ami néha nagyon nehéz. Vigyázz a rókára, aki ki tudja hozni a tyúkokat a sodrukból. A nyerésre csak annak van esélye, akinek gyorsak a reflexei és nem lépi túl a 21-et. Alkalmas játékosoknak **7 éves kortól.

Piatnik Classic Dáma és Malom Társasjáték - Magyar nyelvű
2 650 Ft 2 520 Ft

Egy háztartásból sem hiányozhat a Piatnik klasszikus dáma és malom táblát tartalmazó társasjátéka, mely kellemes szórakozást kínál kényelmes vasárnap délutánokra. Bár a szabályok egyszerűek, rafinált stratégia kialakítása nélkül nehéz a győzelem, így a játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. Hat éves kortól ajánljuk.

Piatnik Tick Tack Bumm - Junior Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 660 Ft

Tick Tack Bumm tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

Piatnik High Voltage

Piatnik High Voltage

Értékelés: 5
2 640 Ft 2 490 Ft

Figyelem! Magasfeszültség! High Voltage egy egyszerű és gyors kártyajáték, amelyben az fog nyerni, aki elsőnek fog megszabadulni az összes kártyájától. Felvillanyozó villámgyors játék egyszerű szabályokkal és gyorsan elrakható kártyákkal.

BONAPARTE Kivi

BONAPARTE Kivi

Értékelés: 5
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kivi egy egy taktikai társasjáték kockával, amely során a játékosok átlátszó kövekből összefüggő sorok építésekor pontokat szereznek. A kockadobás és a taktika határozza meg, hová helyezi a játékos a követ. Saját sort épít, vagy más játékost blokkol?

HASBRO Monopoly - az ezredforduló monopóliuma
7 200 Ft

Nem mindig vásárolhatsz nagyszerű szórakozást pénzért, de a tapasztalatok (jók vagy rosszak) örökké tartanak! A játék ezen verziójában nem ingatlant vásárolhatsz, hanem tapasztalatokat gyűjthetsz, annyit, amennyit csak lehetséges! Utazzál a játék felületén, látogassál el érdekes helyekre és gyűjtsd az élményeket. A Monopoly új verziója nagyszerű módja a szórakozásnak és a kiváló időtöltésnek a barátaiddal.

HASBRO Monopoly Junior - HU

HASBRO Monopoly Junior - HU

Értékelés: 4,7
6 660 Ft

A Monopoly Junior egy speciális változata az ingatlanforgalomról szóló játékok közül. Most még több pénzt kaphatsz, mint amit valaha elképzeltél! Nagyszerű és rugalmas gyerekjáték.

HASBRO Monopoly Junior Electonic Banking
7 600 Ft

Hasbro Monopoly Junior Electonic Banking Társasjáték kimondottan gyermekek számára készült, segítségével megtanulhatnak a pénzzel bánni és befektetéseket kötni. A játék a terminál és a hitelkártyák segítségével gyorsabb és szórakoztatóbb.

HASBRO Cluedo - A klasszikus rejtélyek játéka Társasjáték - Magyar nyelvű
8 280 Ft

Akció

Cluedo – A klasszikus rejtélyek játéka egy táblás, szituációs, logikai társasjáték. A tábla helyszínt ad egy bűntény kinyomozásához, amelyben a történet szereplőit alakító játékosok az összegyűjtött adatok alapján jelölhetik meg a gyanúsítottjaikat.

Ravensburger Scotland Yard társasjáték
8 260 Ft

Ravensburger Scotland Yard egy szórakoztató, kreatív, valódi élményt kínáló társasjáték. A játék eseményfonalán mindenki egy bizonyos Miszter X nevű, ismeretlen kilétű bűnözőt üldöz. A város legkeresettebb banditája, azonban kijátszott eddig mindenkit a rendőrségtől kezdve a fejvadászokig. A feladat most rád vár! Fogd el Miszter X-et, jól jegyezd meg: együtt sokszor egyszerűbb! Válasszátok ki, hogy ki lesz Miszter X, és indulhat a hajtóvadászat! Vigyázz üldözőből, könnyedén üldözött lehet!