Pókháló társasjáték

Márka: Katalógus száma: 1007043

Pókháló társasjáték

Gémklub Pókháló társasjáték kifejezetten a kisebb gyermekeknek készült, akik még most ismerkednek a társasjátékok világával. Tipikus „dobj és lépj“ alapú versenyjáték. A cél minél előbb kikecmeregni a kis legyekkel a pókhálóból. A készletben egy kétoldalú táblát találsz, aminek az egyik oldalán az alapváltozatot (Legyező), a másik oldalán a haladó játékot (Cselszövő) próbálhatjátok ki. A különbség a két pálya hosszában és a szerencsekártyák használatában rejlik. Ahogy a társasjátékok többségében, itt sem jelent feltétlen jót a szerencsekártya. Minden szerencsekártya egy interakcióra hivatott, ami feldobja kicsit a játékot. További információ

4790

4 790 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 990 Ft, Megtakarítás: 2 200 Ft (31 %)
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

A Gémklub Pókháló társasjáték jellemzői:

  • Családi játék
  • 4 éves kortól ajánlott!
  • Játékosszám: 2+
  • Játékidő: Rövid (5–30 perc)
  • Egyszerű szabályok

Játékszabály

A kis grafikai elemek annyira egyértelműek, hogy a legkisebbek számára is érthető legyen. A spirál alakú pálya közepéből kiindulva kell elérni a célba úgy, hogy dobsz a kockával és az alapján haladsz előre. De vigyázz! Ha egyest, azaz pókot dobsz, akkor a pók, ami addig a pálya széléről figyelt mozdulatlanul, megindul a legyecske felé egy zónányit. Amelyik légy az adott zónában áll, az visszakényszerül egy zónával a pókháló közepe felé. Ha két legyecske lép ugyanarra a mezőre, akkor is megindul a pók, de ezúttal az azonos mezőn álló legyek irányába. Két csavar nehezíti illetve segíti a játékot. Néhány mezőre lépve hátrébb vagy előrébb kerülhetsz a pókhálón, de ki is maradhatsz egy körből vagy védelmet élvezhetsz a pók elől.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Férfi/Női unisex
Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Játékosok száma 2+
Átlagos játék idő kevesebb mint 30 perc

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.