Piatnik Afrika Csillaga Társasjáték - Magyar nyelvű

Márka: Piatnik Katalógus száma: 909106
Piatnik Afrika Csillaga Társasjáték - Magyar nyelvű

Piatnik Afrika Csillaga Társasjáték - Magyar nyelvű

Az Afrika Csillaga társasjáték által te is részese lehetsz egy rendkívül izgalmas családi kalandjátéknak, amely garantáltan hosszú órákra elegendő kikapcsolódást és nevetést biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A játék célja, hogy az óriási táblán kockadobásra haladó kalandorok felkutassák Afrika legértékesebb gyémántját, ami korántsem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre hangzik. További információ

7490

7 490 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Tulajdonságok

  • A kutatás során ugyanis a játékosok nem csak egymás orra alá törhetnek borsot bizonyos ellenőrzőpontokon, hanem váratlan veszélyhelyzetek is nehezíthetik a dolgukat, így rablótámadás vagy baleset érheti őket, ami alaposan lecsökkentheti a kutatáshoz gyűjtött pénz mennyiségét.
  • Természetesen a játék még messze nem ér véget azzal, ha megtaláltuk az értékes kincset!
  • Afrika Csillagát ugyanis légi-, szárazföldi- vagy tengeri úton, de biztonságos helyre kell szállítani Kairó, illetve Tanger városába.
  • A nagy kincsvadászat ilyenkor válik csak igazán izgalmassá, hiszen a gyémánttal a zsebünkben sokkal többet veszíthetünk, ha valami baj ér minket, esetleg az egyik rivális játékos húzza keresztül a számításainkat.
  • Az Afrika Csillaga társasjáték az első percektől az utolsókig milliónyi veszélyt, kalandot és izgalmat garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Könnyen értelmezhető szabályrendszerének köszönhetően bárki csatlakozhat a rivalizáláshoz, és miközben a legkisebbek megtanulhatják általa, hogy nem mindig csak ők nyerhetnek, addig a nagyobbak garantáltan egy órákig tartó élményt szereznek maguknak – akár sokadik újrajátszás esetén is.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Játékosok száma 2-6
Átlagos játék idő 30 és 60 perc között

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.