Fieldmann FDS 1010-58R Bitkészlet csavarhúzóval
3 690 Ft

2 év garancia

Fieldmann FDS 1010–58R bitkészlet csavarhúzóval. A csavarhúzó ergonomikus nyéllel, racsnival és CR-V minőségű bitkészlettel nagyobb anyagszilárdságot, így lassabb elhasználódást biztosít. A készlet egy rugalmas hosszabbító fejjel van ellátva, amely elősegíti, hogy a nehezebben elérhető helyeken található csavarokhoz is hozzáférjen. A biteken kívül a készlet bit dugókulcsfejeket is tartalmaz, amelyek rugalmasabb munkát tesznek lehetővé az anyacsavarok meghúzásánál és meglazításánál.

BOSCH Pocket csavarozófej készlet (10db)
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch Pocket 10 darabos csavarozófej készlet kilenc csavarozófejjel és egy kézi csavarozóval. A Bosch csavarozófej készlet tokja egy erős műanyag kazetta, az egész készlet összsúlya pedig csak 0.3 kg. TOVÁBB OLVASOM->

Fieldmann FDS 1017-37R T-csavarhúzó + bitek-53%
3 390 Ft 1 590 Ft

37-darabos bitkészlet csavarhúzóval. Minőségi acél kivitel. A csomagolás H, T, SL, PH, PZ, S típusú biteket tartalmaz praktikus szervezőkbe rendezve. Az FDS 1017–37R hobbi és professzionális használatra alkalmas.

Stanley FatMax csavarhúzó készlet - 6 db
9 690 Ft 8 590 Ft

2 év garancia

Szigetelt csavarhúzókészlet, amely tartalmaz 5db csavarhúzót, valamint egy feszültség-tesztelőt. Kivételesen tartós poliamid bevonattal a maximális ellenállóságért. Csúszásmentes FatMax bevonatának köszönhetően könnyen használható. TOVÁBB OLVASOM->

Vorel TORX 8db-os kulcskészlet CrV
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Torx kulcskészlet minőségi acélból. Hatpontos csavarfejekhez és csatlakozókhoz tervezték. Praktikus fogantyúba helyezve, így nem veszíted el azonnal. A Vorel TORX 8db-os kulcskészlet CrV egy fontos tartozék, amely számos ilyen típusú csavarral felszerelt bútoralkatrész meghúzására használható.