Rigum 102104M BMW 5 (E39) Touring 1995- 5 ajtós Csomagtértálca

Rigum 102104M BMW 5 (E39) Touring 1995- 5 ajtós Csomagtértálca

csomagtértálca az autó csomagterének védelmi vonala. Olyan betét, amely a gépkocsi csomagterének formájához tökéletesen illeszkedik, és magas pereme van. A csomagtértálca feladata, hogy megóvja az autót a piszkolódástól és mindennemű szennyeződéstől, legyen az hólé, kiömlött vegyszer, kiszóródott élelmiszer, sár vagy víz stb. További információ

12999
Márka: Rigum Katalógus száma: 984329

 

12 999 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
További információ

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Mi a csomagtértálca és mire jó?

  • Konkrétan az autípusokhoz gyártott, magas peremmel ellátott, a gépkocsi csomagtér formájához tökéletesen idomuló betét.
  • Egy mozdulattal ki- és betehető. Megóv minden szennyeződéstől: sártól, víztől, hótól, olajos és egyéb vegyi szennyeződésektől, élelmiszer szennyeződésektől, ezért leginkább ajánljuk annak, aki szeretné megőrizni gépkocsija csomagterének tisztaságát, és így autója értékét.
  • A tálcák tartósak, elkophatatlanok, – olaj, sav, vegyszer, benzin-gázolaj állóak. A biztonsági csúszásbetéttel elátott tálcák megakadályozzák a csomagtérben elhelyezett tárgyak csúszását, megóvva azok épségét, valamint így nem vonja el a vezető figyelmét, a tárgyak mozgása, tehát csökkenti a baleset kockázatát is.
  • A tálca anyaga NEM gumi, hanem tartós, ellenálló műanyag. Ennek oka az, hogy a guminak nincs tartása, így megnehezítené az esetleges folyadék kiürítését.

Tulajdonságok

  • Minden egyes autómárka-típushoz saját méretezésű csomagtértálca illik.
  • A csomagtértálcák biztonsági csúszásbetéttel rendelkeznek.
  • A biztonsági betét akkor hasznos, ha nem szeretnénk, hogy a csomagtérbe pakolt tárgyak ide-oda csúszkáljanak.
  • A kép csak illusztráció

Tegye a kosárba


Paraméterek

%2% paraméterei

Márka BMW
Ajtók száma 5

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.