Gardenius GE9CPV30-30 Búvárszivattyú
16 990 Ft

Gardenius GE9CPV30–30 Búvárszivattyú lehetővé teszi fúrt kutak biztonságos és gyors kiszivattyúzását. Szállítási magassága 50 méter, így nincs olyan mély víztározó, amellyel ne tudna megbirkózni. Az 1100 l/óra szivattyúzási sebességének köszönhetően, nem kell sokat várnia a munka elvégzésére.

ELPUMPS VP 300 Búvárszivattyú
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Elpumps VP 300 búvárszivattyú kategóriájának csúcsmodellje, az sem okoz neki gondot, ha több kimenetet csatlakoztat rá, például öntözőrendszert. A minőségi anyagok garantálják a hosszú élettartamot. Szállítási magassága akár 80 méter, emiatt szállítható öntözőrendszerekhez, mosórendszerekhez, vagy egyéb víznyomású rendszerekhez használható.

AL-KO TBP 6000-7 Csőszivattyú
76 490 Ft

2 év garancia

Az ALKO TBP 6000–7 Csőszivattyú ideálisan használható mély kutaknál. Az alig 10 cm-es külső átmérőjű mélykút szivattyú leginkább megfelel a mély, keskeny fúrólyukakba, vert kutakba és szivattyúaknákba. A 7-fokozatú szivattyú szerkezet ideálisan megfelel a házi háztartási vízellátáshoz, a fűlocsolók üzemeltetéshez, sőt akár több öntözőrendszerhez is. A szivattyú bemeneten nemesacél szitaszűrő és széles tartóláb ciszternában működtetéshez, ami a magasabban állással lényegesen csökkenti a homok és piszok beszívását. A rozsdamentes acélból készült ház hosszú biztos üzemet tesz lehetővé a víz alatt.

ELPUMPS BP 1/4 csőszivattyú
89 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

ELPUMPS BP csőszivattyú. Alkalmazási terület a magasabb homoktartalmú kutak és fúrások. Maximális szivattyú kapacitás 3000 l / h, feje 55 m/A nyomásig 5,5 bar . A szivattyú alkalmas öntözőrendszerek, mosási rendszerek és egyéb víznyomásrendszerek ellátására.

Kärcher BP 2 Cistern csőszivattyú
72 990 Ft

2 év garancia

Rozsdamentes acél burkolatú, merülő nyomó búvárszivattyú. Lehetővé teszi a kerti locsolást esővízzel a ciszternából. A beépített előszűrő védi a szivattyút a szennyeződésektől, és növeli annak élettartamát. Az eszközhöz tartozik csatlakozó készlet 3/4 „és 1“ átmérőjű csatlakozókkal, valamint a visszacsapó szelep és az úszókapcsoló.

Kärcher BP 6 Deep Well csőszivattyú
104 990 Ft

2 év garancia

Kärcher BP 6 Deep Well csőszivattyú alkalmas akár 27 méter mélyből való víz kinyerésére, melyet biztonságos és kényelmes használat mellett tesz lehetővé köszönhetően a visszacsapó-szelepnek, a kétféle tömlő-csatlakozónak, a támasztó lábnak valamint a beépített előszűrőnek és a kábel végén elhelyezett be-/kikapcsolónak. Rozsdamentes acél kialakítása teszi strapabíróvá a szerkezetet, így hosszú távon nyújt lehetőséget kertje öntözésére vagy háza költségkímélő vízellátására.