Avent Sensitive Játszócumi 6-18h, Kék/Zöld, 2db
2 800 Ft

Az Avent Sensitive játszócumi 6 és 18 hónap között használható. A kiszerelésben két darab található, kék és zöld színekben. Az Avent márka termékei a babaápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden Avent termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez legszükségesebb körülményeket veszik figyelembe a kutatók, így minden termék különlegesen magas színvonalat képvisel. Ez a Sensitive Játszócumi is különleges anyagokból és különleges eljárással készült, így a lehető legjobb amit picinyének adhat. Biztos lehet benne, hogy hozzásegít gyermeke mindennapi kényelmes és nyugodt alvásához.


Avent Sensitive Játszócumi 6-18 M,Piros és Kék
2 800 Ft

A Philips AVENT termékek a babápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden AVENT termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez legszükségesebb körülményeket veszik figyelembe a kutatók, így minden termék különlegesen magas színvonalat képvisel. Ez a Sensitive Játszócumi is különleges anyagokból és különleges eljárással készült, így a lehető legjobb amit gyermekének adhat.


Avent Sensitive Játszócumi 6-18 h, Rózsaszín/Narancssárga, 2 db
2 800 Ft

Az Avent Sensitive játszócumi 6 és 18 hónap között használható. A kiszerelésben két darab található, rózsaszín és narancssárga színekben. Az Avent márka termékei a babaápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden Avent termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez legszükségesebb körülményeket veszik figyelembe a kutatók, így minden termék különlegesen magas színvonalat képvisel. Ez a Sensitive Játszócumi is különleges anyagokból és különleges eljárással készült, így a lehető legjobb amit picinyének adhat. Biztos lehet benne, hogy gyermeke mindennap kényelmesen alszik.


Avent Éjszakai játszócumi 6 - 18m, 2 db
1 990 Ft

1 890 Ft

Avent Éjszakai játszócumi 6–18 hónapos korig. A cumi anyaga szilikon, BPA mentes és ízmentes. Higiénia érdekében a cumit légmentesen záródó kupak védi. A lapján levegőlyukak vannak, amely megakadályozza, hogy a baba érzékeny bőre kipirosodjon. A cumi fogója sötétben fluoreszkál.


Avent "I love milk" Cumi csomag 0-6 hónaposoknak, 2x2 darab
3 790 Ft

3 490 Ft

Az Avent „I love milk“ Cumi csomag 2×2 darab cumit tartalmaz, méghozzá 2 darab éjszakai és 2 darab játszócumit. A fiúknak nyugodtabb alvást és önfeledt játékot nyújt a csomag. A BPA-mentes és fogszabályzós cumik a baba szájpadlása, fogai és ínye természetes fejlődését figyelembe véve készültek.


Avent "I love milk" Cumi, 0-6 hónap, BPA mentes, 2x2
4 260 Ft

Az Avent „I love milk“ puha szilikon cumi, amely elősegíti a természetes szívó mozdulatokat, a fogak szabályozását, valamint hozzájárul a babák nyugodtabb alvásához. A csomagban található cumik teljesen mentesek a káros vegyi anyagtól, a BPA-tól. 0–6 hónapos csecsemők számára.


Avent "I love you" Cumi, 6-18 hónap, Fiú, BPA mentes, 2x2 db
3 790 Ft

Az Avent „I love milk“ puha szilikon cumi, amely elősegíti a természetes szívó mozdulatokat, a fogak szabályozását, valamint hozzájárul a babák nyugodtabb alvásához. A csomagban található cumik teljesen mentesek a káros vegyi anyagtól, a BPA-tól. 6–18 hónapos babák számára.


Avent "I love you" Cumi, 6-18 hónap, Lány, BPA mentes, 2x2
4 260 Ft

Az Avent „I love you“ puha szilikon cumi, amely elősegíti a természetes szívó mozdulatokat, a fogak szabályozását, valamint hozzájárul a babák nyugodtabb alvásához. A csomagban található cumik teljesen mentesek a káros vegyi anyagtól, a BPA-tól. 6–18 hónapos babák számára.


Avent Levegőlyukas cumi, 0-6 hónap, Kék/fehér, BPA mentes, 2x2 db
4 260 Ft

Az Avent puha szilikon cumi, amely elősegíti a természetes szívó mozdulatokat, a fogak szabályozását, valamint hozzájárul a babák nyugodtabb alvásához. Levegőlyukainak köszönhetően jobb levegőáramlást tesz lehetővé a baba bőrének.A csomagban található cumik teljesen mentesek a káros vegyi anyagtól, a BPA-tól. 0–6 hónapos csecsemők számára.


Avent Levegőlyukas Cumi, 0-6 hónap , Rózsaszín/fehér, BPA mentes, 2x2 db
4 260 Ft

Az Avent puha szilikon cumi, amely elősegíti a természetes szívó mozdulatokat, a fogak szabályozását, valamint hozzájárul a babák nyugodtabb alvásához. Levegőlyukainak köszönhetően jobb levegőáramlást tesz lehetővé a baba bőrének.A csomagban található cumik teljesen mentesek a káros vegyi anyagtól, a BPA-tól. 0–6 hónapos csecsemők számára.


Avent Mintás lány cumi, Csillag, 0-6 hónap
2 380 Ft

Az Avent Mintás Lány cumi egy szilikonból készült, aranyos csillag mintás éjszakai játszócumi lányoknak. Fogantyúja sötétben fluoreszkáló. A lapos, csepp alakú és szimmetrikus cumi tervezésénél figyelembe vették a kisbaba szájpadlásának, fogainak és ínyének fejlődését is. Így az se okoz gondot, ha fordítva van a baba szájában. Íztelen és szagtalan, ezért gyermeke könnyebben elfogadja. A szilikonkialakításnak köszönhetően a cumi könnyen tisztítható és nem válik ragadóssá. BPA-mentes. Ellenálló, tartós, és a használat során nem veszti el formáját vagy színeződik el. 0–6 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.


Avent Mintás lány cumi, Csillag, 6-18 hónap
2 380 Ft

Az Avent Mintás Lány cumi egy szilikonból készült, aranyos csillag mintás éjszakai játszócumi lányoknak. Fogantyúja sötétben fluoreszkáló. A lapos, csepp alakú és szimmetrikus cumi tervezésénél figyelembe vették a kisbaba szájpadlásának, fogainak és ínyének fejlődését is. Így az se okoz gondot, ha fordítva van a baba szájában. Íztelen és szagtalan, ezért gyermeke könnyebben elfogadja. A szilikonkialakításnak köszönhetően a cumi könnyen tisztítható és nem válik ragadóssá. BPA-mentes. Ellenálló, tartós, és a használat során nem veszti el formáját vagy színeződik el. 6–18 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.


Avent Ocean 2 db-os fiú cumi, 0-6 hónap
2 280 Ft

Az Avent Ocean fiú cumi állatos motívumaival azonnal babája kedvence lesz. 6 hónapos korig ajánlott. Szilikonból készült, BPA-mentes.


Avent Ocean 2 db-os fiú cumi, 6-18 hónap
2 280 Ft

Az Avent Ocean fiú cumi állatos motívumaival azonnal babája kedvence lesz. 6–18 hónapos korig ajánlott. Szilikonból készült, BPA-mentes.


Avent Ocean 2 db-os lány cumi, 0-6 hónap
2 280 Ft

Az Avent Ocean lány cumi állatos motívumaival azonnal babája kedvence lesz. 6 hónapos korig ajánlott. Szilikonból készült, BPA-mentes.


Avent Sensitive 18+ m fiú BPA mentes cumi, 2db
2 390 Ft

Az Avent Sensitive 18+ m fiú cumi anyaga szilikon, és teljesen BPA mentes, így nem kell gyermeke egészsége miatt aggódnia. A cumi lapja kis lyukakkal van ellátva, hogy megakadályozzák a baba bőrének kipirosodását. Kialakításának köszönhetően nem okoz sérülést a szájban, és a fogzás megkezdésénél is tökéletes választás, 18 hónapnál idősebb kisgyerekeknek ajánlott.


Avent Sensitive 18+ m Kislány cumi, 2db
2 390 Ft

Az Avent Sensitive 18+ m kislány cumi anyaga szilikon, és teljesen BPA mentes, így nem kell gyermeke egészsége miatt aggódnia. A cumi lapján kis lyukakkal van ellátva, hogy megakadályozzák a baba bőrének kipirosodását. Kialakításának köszönhetően nem okoz sérülést a szájban, és a fogzás megkezdésénél is tökéletes választás, 18 hónapnál idősebb kisgyerekeknek ajánlott.


Avent Sensitive BPA mentes cumi (6-18 hónap), Kék/Fehér, 2 db
2 800 Ft

Az Avent Sensitive BPA mentes Cumi 6 és 18 hónap között használható. A kiszerelésben két darab cumi található, kék és fehér színekben. Az Avent márka termékei a babaápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden Avent termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez szükséges körülményeket veszik figyelembe. Könnyen tisztítható.


Avent Sensitive BPA mentes Cumi (6-18 hónap), Kék/Lila, 2db
2 800 Ft

Az Avent Sensitive BPA mentes Cumi 6 és 18 hónap között használható. A kiszerelésben két darab cumi található, kék és lila színekben. Az Avent márka termékei a babaápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden Avent termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez szükséges körülményeket veszik figyelembe. Könnyen tisztítható.


Avent Sensitive Levegőlyukas, BPA mentes Cumi, 2x2 db
4 260 Ft

Az Avent Sensitive BPA mentes Cumi 6 és 18 hónap között használható. A kiszerelésben négy darab cumi található. Az Avent márka termékei a babaápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden Avent termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez szükséges körülményeket veszik figyelembe. Könnyen tisztítható.


Avent Sensitive Levegőlyukas, BPA mentes cumi (6-18 hónap), 2x2 db
4 260 Ft

Az Avent Sensitive BPA mentes Cumi 6 és 18 hónap között használható. A kiszerelésben négy darab cumi található. Az Avent márka termékei a babaápolás világában rendkívüli hírnévnek örvendenek. Minden Avent termék tervezésénél a baba egészségét, biztonságát, komfortérzetét és a fejlődéséhez szükséges körülményeket veszik figyelembe. Könnyen tisztítható.


Avent Soothie Fiú cumi, 0-3 hónap
3 850 Ft

Az Avent Soothie Fiú cumi szilikonból készült, aranyos mackó formájú játszócumi fiúknak. A rugalmas cumipajzs kényelmesen igazodik a baba arcához, emellett elősegíti a fogak és az íny természetes fejlődését is. Íztelen és szagtalan, ezért a gyermekek könnyebben elfogadják. Kiemelkedően tartós, BPA-mentes termék. Mosogatógépben tisztítható, Philips Avent sterilizálóval sterilizálható. Használata 0–3 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.


Avent Soothie Lány cumi, 0-3 hónap
3 850 Ft

Az Avent Soothie Lány cumi szilikonból készült, aranyos mackó formájú játszócumi lányoknak. A rugalmas cumipajzs kényelmesen igazodik a baba arcához, emellett elősegíti a fogak és az íny természetes fejlődését is. Íztelen és szagtalan, ezért a gyermekek könnyebben elfogadják. Kiemelkedően tartós, BPA-mentes termék. Mosogatógépben tisztítható, Philips Avent sterilizálóval sterilizálható. Használata 0–3 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.


Avent Ultrasoft cumi 0-6 h, 2 db
2 320 Ft

Avent Ultrasoft cumi 0–6 h, 2 db csöppségei még nagyobb komfort érzete érdekében. Kisgyermekeknek születésüktől fogva fél éves korig ajánlott. Íz- és szag-mentes szilikonból készült cumi, BPA mentes. A FlexiFit cumipajzs révén kevesebb kellemetlen nyom és irritáció a csecsemő bőrén.


Avent Ultrasoft cumi 6-18 h, 2 db
2 320 Ft

Avent Ultrasoft cumi 6–18 h, 2 db csöppségei még nagyobb komfort érzete érdekében. Gyermekeknek 6–18 hónapos korig ajánlott. Íz- és szag-mentes szilikonból készült cumi, BPA mentes. A FlexiFit cumipajzs révén kevesebb kellemetlen nyom és irritáció a csecsemő bőrén.


BAYBY Cumi, 4db, 6m+
4 397 Ft

4 000 Ft

Bayby 4 db-os cumikészlet 4 különböző színű és mintájú cumit tartalmaz. A cumi szilikonból készült, használata biztonságos a babák számára, hiszen kiváló minőségű és BPA-mentes. Használata 6 hónapos kortól ajánlott.


BAYBY Cumiszett, 0m+, 3m+, 6m+
2 291 Ft
2 190 Ft

Bayby cumikészlet a baba születésétől körülbelül egy éves koráig használható, hiszen 3 különböző méretű cumit tartalmaz. Szilikon anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és nem válik ragadóssá. Használata biztonságos a baba számára, hiszen a cumi BPA-mentes anyagból készült.


BAYBY Szilikon cumi, 0+, 2 db + Cumitartó
2 390 Ft

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.


BAYBY Szilikon cumi, 0-6 hónap, 4 db + Cumitartó
3 990 Ft

Bayby szilikon cumi újszülött kortól, 6 hónapos korig adható gyermekének. A szett egy 0+, 3+ és 2 db 6+ cumit tartalmaz. A BPA-mentes termék szilikonból készült. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny, a szájpadlás természetes fejlődését, és a fogak szabályozását. Műanyag cumitartó segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával a cumikat bárhová.


BAYBY Szilikon cumi, 3 hónap+, 2 db + Cumitartó
2 291 Ft

2 000 Ft

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.


BAYBY Szilikon cumi, 6+, 2db + Cumitartó
2 889 Ft

2 690 Ft

Bayby szilikon cumi 6 hónapos kortól adható gyermekének. A BPA-mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.


Bibi Anatómiai cumiszett, 16+ hónap
2 179 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes, kreatív motívumokkal ellátott Bibi cumiszett, mellyel a baba számára élmény lesz a cumizás. A BPA-mentes szilikoncumi összetétele támogatja a fogak és az íny természetes fejlődését. A szettet kifejezetten a nagyobb babák állkapocsfejlődésének elősegítésére találták ki. A csomag 2 db cumit tartalmaz.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 0-6, 2 db
2 865 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata születéstől kezdve 6 hónapos korig ajánlott.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 0-6, 2db
2 179 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata 0–6 hónapos kor között ajánlott.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 0-6, 2 db, Csillagos mintával
2 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag két darab csillagos mintával díszített cumit tartalmaz, melyek születéstől kezdve 6 hónapos korig ajánlottak.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 0-6, 2db
2 865 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata 0–6 hónapos kor között ajánlott.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 16+, 2 db
2 865 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata 16 hónapos kortól ajánlott.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 16+, 2db
2 865 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata 16 hónapos kortól ajánlott.


Bibi Anatómiai szilikon cumi, 6-16, 2 db
2 179 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag két darab cumit tartalmaz, melyek 6–16 hónapos korig ajánlottak.


Bibi Anatómiai szilikon cumi 6-16, 2db
2 865 Ft

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata 6–16 hónapos kor között ajánlott.


Bibi Cumiszett, 0-6 hónap

Bibi Cumiszett, 0-6 hónap

Értékelés: 2
2 179 Ft

Színes, kreatív motívumokkal ellátott Bibi cumiszett, mellyel a baba számára élmény lesz a cumizás. A BPA-mentes szilikoncumi összetétele támogatja a fogak és az íny természetes fejlődését. A csomag 2 db cumit tartalmaz.


Bibi Cumiszett, 2 db

Bibi Cumiszett, 2 db

Értékelés: 5
2 179 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes, kreatív motívumokkal ellátott Bibi cumiszett, mellyel a baba számára élmény lesz a cumizás. A BPA-mentes szilikoncumi összetétele támogatja a fogak és az íny természetes fejlődését. A csomag 2 db cumit tartalmaz.