LOVI Dinamikus szilikon cumi SALT&PEPPER 0-3m, 2 db
2 190 Ft

Újdonság

A szilikon cumi gumiszalaggal rendelkezik, amely hasonlít a mellbimbó alakjára. A címke kivágott formája biztosítja a gyermek szabad légzését és a légáramlást. A LOVI dinamikus szilikonfejes SALT&PEPPER 0–3m, 2 db lánchoz vagy húrhoz rögzíthető.

Philips Avent Soothie Lány cumi, 0-3 hónap
3 850 Ft

Az Avent Soothie Lány cumi szilikonból készült, aranyos mackó formájú játszócumi lányoknak. A rugalmas cumipajzs kényelmesen igazodik a baba arcához, emellett elősegíti a fogak és az íny természetes fejlődését is. Íztelen és szagtalan, ezért a gyermekek könnyebben elfogadják. Kiemelkedően tartós, BPA-mentes termék. Mosogatógépben tisztítható, Philips Avent sterilizálóval sterilizálható. Használata 0–3 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.

LOVI Dinamikus szilikon cumi BOTANIC 0-3 m 2 db
2 090 Ft

A LOVI szilikon szimmetrikus dinamikus cumi a neurológusokkal együttműködve került kialakításra, hogy biztosítsa a fogpótlás, a fogak és a fogínyek természetes és egészséges fejlődését. -Nem tartalmaz BPA-t. 2 db a csomagolásban. A LOVI Dinamikus szimmetrikus szilikon cumit klinikailag tesztelték. Semelyik LOVI cumi nem tartalmaz biszfenol A-t. Minden LOVI cumi szilikonból készült, amely íztelen és szagtalan.

Philips Avent Soothie Fiú cumi, 0-3 hónap
3 850 Ft

Az Avent Soothie Fiú cumi szilikonból készült, aranyos mackó formájú játszócumi fiúknak. A rugalmas cumipajzs kényelmesen igazodik a baba arcához, emellett elősegíti a fogak és az íny természetes fejlődését is. Íztelen és szagtalan, ezért a gyermekek könnyebben elfogadják. Kiemelkedően tartós, BPA-mentes termék. Mosogatógépben tisztítható, Philips Avent sterilizálóval sterilizálható. Használata 0–3 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.

Philips Avent Ultrasoft cumi 0-6 h, 2 db
2 590 Ft 2 320 Ft

Avent Ultrasoft cumi 0–6 h, 2 db csöppségei még nagyobb komfort érzete érdekében. Kisgyermekeknek születésüktől fogva fél éves korig ajánlott. Íz- és szag-mentes szilikonból készült cumi, BPA mentes. A FlexiFit cumipajzs révén kevesebb kellemetlen nyom és irritáció a csecsemő bőrén.

LOVI Dinamikus szilikon cumi I LOVE 0-3m
2 090 Ft

A LOVI szilikon szimmetrikus dinamikus cumi a neurológusokkal együttműködve került kialakításra, hogy biztosítsa a fogpótlás, a fogak és a fogínyek természetes és egészséges fejlődését. -Nem tartalmaz BPA-t. 2 db a csomagolásban. A LOVI Dinamikus szimmetrikus szilikon cumit klinikailag tesztelték. Semelyik LOVI cumi nem tartalmaz biszfenol A-t. Minden LOVI cumi szilikonból készült, amely íztelen és szagtalan.

LOVI LOVI BUDDY BEAR dinamikus szilikon cumi 0-2 hónap, 2db
2 134 Ft 2 090 Ft

A szimmetrikus és dinamikus szilikon LOVI etetőcumi neurologopédusok segítségével lett kifejlesztve, hogy segítse a gyermekek fogainak, ínyének és szájpadlásuknak az egészséges fejlődését. Nem tartalmaz BPA-t. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

LOVI LOVI BUDDY BEAR dinamikus szilikon cumi 0-3 hónap, 2db
2 134 Ft 2 090 Ft

A szimmetrikus és dinamikus szilikon LOVI etetőcumi neurologopédusok segítségével lett kifejlesztve, hogy segítse a gyermekek fogainak, ínyének és szájpadlásuknak az egészséges fejlődését. BPA mentes. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

Bibi Anatómiai szilikon cumi 0-6, 2 db
2 890 Ft

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata születéstől kezdve 6 hónapos korig ajánlott.

BAYBY Szilikon cumi, 0+, 2 db + Cumitartó
2 291 Ft 1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.

BAYBY Szilikon cumi, 0+, 3 db
2 291 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található három cumi színében és mintájában teljesen egyforma.

Bibi Cumiszett, 0-6 hónap

Bibi Cumiszett, 0-6 hónap

Értékelés: 3,5
2 190 Ft

Színes, kreatív motívumokkal ellátott Bibi cumiszett, mellyel a baba számára élmény lesz a cumizás. A BPA-mentes szilikoncumi összetétele támogatja a fogak és az íny természetes fejlődését. A csomag 2 db cumit tartalmaz.

Canpol babies AUTA 0-6 m szilikon cumi
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumi elasztikus gumiszalaggal, a Campoltól a AUTA csoportból. A cumi nem tartalmaz BPA-t és egyedi címke formájának köszönhetően minimalizálja az érzékeny gyermekbőr irritációját. A csomagban 1 db található Alkalmas újszülöttek számára.

Canpol babies WILD NATURE Anatómiai szilikoncumi 0-6 hónap
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az élénk mulatozás megjelenik a Canpol babies márka vadonatúj WILD NATURE kollekciójában is, amely ideális párost alkot a JUNGLE kollekcióval. Anatómiai alakú szívórésszel ellátott szilikoncumi csodaszép mintával vidám fiúknak és lányoknak egyaránt.

LOVI NIGHT & DAY Dinamikus szilikon cumi 0-3 hónap, 2 db
2 134 Ft 2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LOVI szimmetrikus dinamikus szilikoncumi, amely neurologopédusok együttműködésével lett kifejlesztve, hogy biztosítsa a gyermek szájpadlásának, fogainak és ínyének természetes és egészséges fejlődését. Nem tartalmaz BPA-t. 2 db a csomagolásban.

Philips Avent Mintás lány cumi, Csillag, 0-6 hónap
2 590 Ft 2 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Avent Mintás Lány cumi egy szilikonból készült, aranyos csillag mintás éjszakai játszócumi lányoknak. Fogantyúja sötétben fluoreszkáló. A lapos, csepp alakú és szimmetrikus cumi tervezésénél figyelembe vették a kisbaba szájpadlásának, fogainak és ínyének fejlődését is. Így az se okoz gondot, ha fordítva van a baba szájában. Íztelen és szagtalan, ezért gyermeke könnyebben elfogadja. A szilikonkialakításnak köszönhetően a cumi könnyen tisztítható és nem válik ragadóssá. BPA-mentes. Ellenálló, tartós, és a használat során nem veszti el formáját vagy színeződik el. 0–6 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.

Philips Avent MINI Cumi, 0-2 hónap, Lány, BPA mentes, 2x2 db
4 260 Ft

Az Avent MINI speciálisan 0–2 hónapos újszülötteknek lett kifejlesztve. A cumi kicsi és könnyű lapja tökéletesen illeszkedik az újszülött csecsemők arcához, és nem ér hozzá orrukhoz. Légátersztő nyílásainak köszönhetően jobban levegőzhet a baba bőre. A csomagban található cumik teljesen mentesek a káros vegyi anyagtól, a BPA-tól.

Philips Avent Klasszikus Játszócumi, 6-18 hó, 2db, Lila/Átlátszó
2 190 Ft

AVENT Klasszikus játszócumi 6-tól 18 hónapos korig ajánlott. A két darabos szett egyikén bagoly, a másikon hold motívum szerepel. A BPA-mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését.

Bibi Anatómiai szilikon cumi 0-6, 2db
2 190 Ft

Bibi anatómiai szilikon cumi támogatja a fogak és az íny egészséges fejlődését. Könnyen szellőzik, lehetővé téve a szabad légzést. Rugalmas anyaga és anatómiai formáltsága okán megakadályozza az állkapocs deformálódását és a bőrirritációt is. A csomag 2 db cumit tartalmaz, melyek használata 0–6 hónapos kor között ajánlott.

MAM Perfect Cumi, 2-6 hónap, 2 db
3 590 Ft 3 390 Ft

MAM Perfect Cumi klinikailag tesztelt a Bécsi Egyetem Fogászati Klinikáján. A fogak rendellenes állásának megakadályozására lett kifejlesztve, 2–6 hónapos csecsemők számára. A selyemszívóka nyaka a Dento-Flex®-nek köszönhetően különösen vékony és puha, a legjobban kíméli a baba száját.

Nuvita Sötétben világító kis dudlik 0m+
3 590 Ft

ANuvita sötétben világító kis dudli 0m+ születéstől fogva alkalmas a babák számára. A csomagolás 2 darab különböző színű dudlit tartalmaz. Innovatív rácsos forma és anyag a gyermek legnagyobb kényelme érdekében.

Philips Avent Klasszikus játszócumi, 0-6 hó, 2db, Kék/Rózsaszín
2 090 Ft

AVENT kalsszikus játszócumi születéstől kezdve 6 hónapos korig ajánlott. A két darabos szett egyikén hold és csillagok a másikon bagoly motívum szerepel. A BPA mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését.

Philips Avent Klasszikus Játszócumi, 0-6 hónap, 2db, Zöld/Kék
2 190 Ft

AVENT Klasszikus játszócumi születéstől fogva 6 hónapos korig ajánlott. A két darabos szett egyikén majom, a másikon oroszlán motívum szerepel. A BPA-mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését.

Nuvita Kis fogszabályzós cumik 0m+
3 590 Ft

Nuvita kis fogszabályzós cumi 0m+ a legkisebbek babáknak a születésüktől fogva. A csomag tartalmaz 2 színes cumit. Innovatív rácsforma és anyaghasználat a baba legjobb kényelméhez.