LOVI Dinamikus szilikon cumi SALT&PEPPER 0-3m, 2 db
2 190 Ft

A szilikon cumi gumiszalaggal rendelkezik, amely hasonlít a mellbimbó alakjára. A címke kivágott formája biztosítja a gyermek szabad légzését és a légáramlást. A LOVI dinamikus szilikonfejes SALT&PEPPER 0–3m, 2 db lánchoz vagy húrhoz rögzíthető.

Difrax Natural 0+ sötétben világító cumi
2 290 Ft

Újdonság

Speciális cumi, amely nappal magába szívja a fényt és a sötétben világít Praktikus felhasználása annak köszönhető, hogy a sötétben könnyen megtalálható A gyermek számára nyugtató elemként szolgál, a világító hatásnak hála pedig vizuális élményt is nyújt. A Difrax Natural 0+ sötétben világító cumi kifejezetten a legkisebb gyerekek igényei szerint lett tervezve születéstől fogva 6 hónapos korig.

Philips Avent Soothie Lány cumi, 0-3 hónap
3 850 Ft

Az Avent Soothie Lány cumi szilikonból készült, aranyos mackó formájú játszócumi lányoknak. A rugalmas cumipajzs kényelmesen igazodik a baba arcához, emellett elősegíti a fogak és az íny természetes fejlődését is. Íztelen és szagtalan, ezért a gyermekek könnyebben elfogadják. Kiemelkedően tartós, BPA-mentes termék. Mosogatógépben tisztítható, Philips Avent sterilizálóval sterilizálható. Használata 0–3 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.

LOVI LOVI BUDDY BEAR dinamikus szilikon cumi 0-2 hónap, 2db
2 090 Ft

A szimmetrikus és dinamikus szilikon LOVI etetőcumi neurologopédusok segítségével lett kifejlesztve, hogy segítse a gyermekek fogainak, ínyének és szájpadlásuknak az egészséges fejlődését. Nem tartalmaz BPA-t. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

LOVI LOVI BUDDY BEAR dinamikus szilikon cumi 0-3 hónap, 2db
2 090 Ft

A szimmetrikus és dinamikus szilikon LOVI etetőcumi neurologopédusok segítségével lett kifejlesztve, hogy segítse a gyermekek fogainak, ínyének és szájpadlásuknak az egészséges fejlődését. BPA mentes. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

LOVI Dinamikus szilikon cumi I LOVE 0-3m
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LOVI szilikon szimmetrikus dinamikus cumi a neurológusokkal együttműködve került kialakításra, hogy biztosítsa a fogpótlás, a fogak és a fogínyek természetes és egészséges fejlődését. -Nem tartalmaz BPA-t. 2 db a csomagolásban. A LOVI Dinamikus szimmetrikus szilikon cumit klinikailag tesztelték. Semelyik LOVI cumi nem tartalmaz biszfenol A-t. Minden LOVI cumi szilikonból készült, amely íztelen és szagtalan.

Canpol babies SO COOL szilikon cumi 0-3 hónap,
990 Ft

Szilikon cumi elasztikus gumiszalaggal, a Campoltól a SO COOL csoportból. A cumi nem tartalmaz BPA-t és egyedi címke formájának köszönhetően minimalizálja az érzékeny gyermekbőr irritációját. A csomagolás 1 darabot tartalmaz

Canpol babies AUTA 0-6 m szilikon cumi
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumi elasztikus gumiszalaggal, a Campoltól a AUTA csoportból. A cumi nem tartalmaz BPA-t és egyedi címke formájának köszönhetően minimalizálja az érzékeny gyermekbőr irritációját. A csomagban 1 db található Alkalmas újszülöttek számára.

Canpol babies WILD NATURE Anatómiai szilikoncumi 0-6 hónap
990 Ft

Az élénk mulatozás megjelenik a Canpol babies márka vadonatúj WILD NATURE kollekciójában is, amely ideális párost alkot a JUNGLE kollekcióval. Anatómiai alakú szívórésszel ellátott szilikoncumi csodaszép mintával vidám fiúknak és lányoknak egyaránt.

LOVI Dinamikus szilikon cumi BOTANIC 0-3 m 2 db
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LOVI szilikon szimmetrikus dinamikus cumi a neurológusokkal együttműködve került kialakításra, hogy biztosítsa a fogpótlás, a fogak és a fogínyek természetes és egészséges fejlődését. -Nem tartalmaz BPA-t. 2 db a csomagolásban. A LOVI Dinamikus szimmetrikus szilikon cumit klinikailag tesztelték. Semelyik LOVI cumi nem tartalmaz biszfenol A-t. Minden LOVI cumi szilikonból készült, amely íztelen és szagtalan.

Difrax Natural I LOVE újszülött cumi
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cumi a csecsemő szórakoztatására és megnyugtatására. A Difrax Natural LOVE újszülött cumi jelentős kivágással van ellátva, melynek köszönhetően a kicsi cumizás közben szabadon lélegezhet az orrán keresztül. A két nyílás lehetővé teszi a levegő áramlását és ezáltal megakadályozza a baba bőrének irritációját. A cumit ajánlatos hetente legalább egyszer forralással fertőtleníteni, hogy a baktériumok terjedését megakadályozd.

Difrax Cumi Natural I LOVE 0+
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pillangó alakú cumi, ami tökéletesen illeszkedik minden arctípushoz. Két nyílással van ellátva, melyek elősegítik a levegőáramlást, és ezáltal megakadályozzák a bőrirritációt. A Difrax Natural I LOVE 0+ elősegíti a nyugodt elalvást és csökkenti a hirtelen csecsemőhalál kockázatát. A baktériumok terjedésének megakadályozása érdekében a cumit ajánljuk hetente legalább egyszer forró vízben kifőzni.

Philips Avent Ultrasoft cumi 0-6 h, 2 db
3 090 Ft

Avent Ultrasoft cumi 0–6 h, 2 db csöppségei még nagyobb komfort érzete érdekében. Kisgyermekeknek születésüktől fogva fél éves korig ajánlott. Íz- és szag-mentes szilikonból készült cumi, BPA mentes. A FlexiFit cumipajzs révén kevesebb kellemetlen nyom és irritáció a csecsemő bőrén.

MAM Perfect Cumi, 2-6 hónap, 2 db
3 590 Ft 3 390 Ft

MAM Perfect Cumi klinikailag tesztelt a Bécsi Egyetem Fogászati Klinikáján. A fogak rendellenes állásának megakadályozására lett kifejlesztve, 2–6 hónapos csecsemők számára. A selyemszívóka nyaka a Dento-Flex®-nek köszönhetően különösen vékony és puha, a legjobban kíméli a baba száját.

Philips Avent Klasszikus játszócumi, 0-6 hó, 2db, Kék/Rózsaszín
2 090 Ft

AVENT kalsszikus játszócumi születéstől kezdve 6 hónapos korig ajánlott. A két darabos szett egyikén hold és csillagok a másikon bagoly motívum szerepel. A BPA mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését.

Philips Avent Mintás lány cumi, Csillag, 0-6 hónap
2 380 Ft

Az Avent Mintás Lány cumi egy szilikonból készült, aranyos csillag mintás éjszakai játszócumi lányoknak. Fogantyúja sötétben fluoreszkáló. A lapos, csepp alakú és szimmetrikus cumi tervezésénél figyelembe vették a kisbaba szájpadlásának, fogainak és ínyének fejlődését is. Így az se okoz gondot, ha fordítva van a baba szájában. Íztelen és szagtalan, ezért gyermeke könnyebben elfogadja. A szilikonkialakításnak köszönhetően a cumi könnyen tisztítható és nem válik ragadóssá. BPA-mentes. Ellenálló, tartós, és a használat során nem veszti el formáját vagy színeződik el. 0–6 hónapos korig ajánlott. Az ár 2 darab cumira vonatkozik.