Cumi 6-18 hónapos gyermekeknek

LOVI Dinamikus szilikon cumi SALT&PEPPER 6-18m, 2 db
12x

LOVI Dinamikus szilikon cumi SALT&PEPPER 6-18m, 2 db

2 490 Ft

A szilikon cumi gumiszalaggal rendelkezik, amely hasonlít a mellbimbó alakjára. A címke kivágott formája biztosítja a gyermek szabad légzését és a légáramlást. A LOVI dinamikus szilikonfejes SALT&PEPPER 6–18m, 2 db lánchoz vagy húrhoz rögzíthető.

Forgalmazó: MALL
Difrax Sötétben világító dudli Natural 6+
1x

Difrax Sötétben világító dudli Natural 6+

2 390 Ft

Cumi a gyermek megnyugtatására. Amikor az első fogak nőnek, ez nyomást kelt az ínynél, ebben az esetben éppen a cumizás segíthet. A sötétben világító Natural 6+ dudli képes nappal felszívni a fényt és éjjel világítani, ennek hála egyszerűen használható az éjszaka folyamán. Praktikus formájával hívja fel magára a figyelmet, amely minden arcformához illik.

Forgalmazó: MALL
LOVI Dinamikus szilikon cumi Stardust, 6-18m, 2 db, blue
3x

LOVI Dinamikus szilikon cumi Stardust 6-18m, 2 db

2 890 Ft

A LOVI Stardust dinamikus cumi, 2 db annak érdekében készült, hogy biztosítsa a csecsemő fogazatának, fogainak és ínyeinek természetes és egészséges fejlődését. A cumi gumija dinamikusan alkalmazkodik a gyermek cumizásához és nem zavarja a szívó reflexet.

Forgalmazó: MALL
Canpol babies Szimmetrikus szilikon cumi szett, 6-18m BONJOUR PARIS, kék
1x

Canpol babies Szimmetrikus szilikon cumi szett, 6-18m BONJOUR PARIS

2 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Light touch könnyű cumik a Canpol babies márkától kicsik számára, sterilizációs kapszula formájában, exkluzív francia stílusban. Lenyűgöznek vonzó színeikkel, ötletes kialakításukkal és a biztonsági gyűrűvel a kényelmes fogásért.

Forgalmazó: MALL
LOVI LOVI BUDDY BEAR dinamikus szilikon cumi 6-18 hónap, 2db, Barna
14x

LOVI LOVI BUDDY BEAR dinamikus szilikon cumi 6-18 hónap, 2db

2 090 Ft

A szimmetrikus és dinamikus szilikon LOVI etetőcumi neurologopédusok segítségével lett kifejlesztve, hogy segítse a gyermekek fogainak, ínyének és szájpadlásuknak az egészséges fejlődését. Nem tartalmaz BPA-t. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Nuk Cumi FREESTYLE Night, SI, V2 (6-18m), 2 db BOX, lány
16x

Nuk Cumi FREESTYLE Night, SI, V2 (6-18m

3 090 Ft

A NUK márka FREESTYLE éjszakai cumija meg fog lepni ártalmatlan világító anyagával, amely a cumi középső gyűrűjében található. Ezenkívül a cumi egy szilikon szívófejből áll, praktikus fogantyúval.

Forgalmazó: MALL
Nuk Cumi Sensitive 6-18m, zöld
7x

Nuk Cumi Sensitive 6-18m

2 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Szoptatós NUK Sensitive 1/box 6–18 hónap szilikon cumi négy féle szuper színben készül lányok és fiúk számára egyaránt. A cumik manapság már hozzátartoznak a kötelező felszereltséghez, ez pedig egy kiváló a cumik között! Kimondottan az érzékeny bőrű babák számára alkották, robusztus, nagy méretű box áll rendelkezésre a tárolásához, hordozásához és egészségügyi fertőtlenítéséhez mikrohullámú sütőben. A cumi magas minőségű műanyagból és szilikon cumiból készült. A szilikon előnye, hogy szagtalan és könnyen tisztítható. BPA mentes. Minden NUK cumi rendszeresen tesztelt különféle független szervezettel.

Forgalmazó: MALL
Canpol babies Szimmetrikus szilikon cumi készlet 6-18m ROYAL BABY, kék

Canpol babies Szimmetrikus szilikon cumi készlet 6-18m ROYAL BABY

2 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Fantáziadús könnyű cumi Light touch a legkissebbek számára a Canpol baby márkától, a csomagban sterilizáló kapszulák formájában az aranyos ROYAL BABY kollekcióból. Lenyűgöző vonzó színeikkel és kialakításukkal, valamint a biztonsági gyűrűvel a kényelmes fogásért.

Forgalmazó: MALL
LOVI Dinamikus szilikon cumi BOTANIC 6-18 m 2 db Boy
32x

LOVI Dinamikus szilikon cumi BOTANIC 6-18 m 2 db

2 490 Ft

A LOVI Dinamikus szimmetrikus szilikon cumit neurológusokkal együttműködve fejlesztették ki, hogy biztosítsa a gyerekek szájpadlásának, fogainak és fogínyének természetes és egészséges fejlődését. -Nem tartalmaz BPA-t. 2 db a csomagolásban. A LOVI Dinamikus szimmetrikus szilikon cumit klinikailag tesztelték. Semelyik LOVI cumi nem tartalmaz biszfenol A-t. Minden LOVI cumi szilikonból készült, amely íztelen és szagtalan.

Forgalmazó: MALL
LOVI NIGHT & DAY Girl Dinamikus szilikon cumi 6-18 hónap, 2 db Kék
32x

LOVI NIGHT & DAY Girl Dinamikus szilikon cumi 6-18 hónap, 2 db

2 490 Ft

A szimmetrikus és dinamikus szilikon LOVI etetőcumi neurologopédusok segítségével lett kifejlesztve, hogy segítse a gyermekek fogainak, ínyének és szájpadlásuknak az egészséges fejlődését. BPA mentes. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Canpol babies B - SO COOL szilikon cmi, 6- 18 hónapos korig alkalmas, rózsaszín
2x

Canpol babies SO COOL szilikon cumi, 6-18 hónapos csecsemőknek

1 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumi elasztikus gumiszalaggal, a Campoltól a SO COOL csoportból. A cumi nem tartalmaz BPA-t és egyedi címke formájának köszönhetően minimalizálja az érzékeny gyermekbőr irritációját. A csomagolás 1 darabot tartalmaz 6 – 18 hónapos csecsemőknek alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Difrax Dental Lola 6+ cumi

Difrax Cumi Dental 6+

2 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Cumi, amely lapos cumifejjel rendelkezik, amely elősegíti az állkapocs, íny és nyelv egészséges fejlődését. A gyermek megnyugtatására és ösztönzésére szolgál. Két nyílással ellátott, melyek elősegítik a légáramlást, és ezáltal megakadályozzák a finom gyerek bőr irritációját. A Difrax Dental 6+ cumi praktikus kialakítással van ellátva, amely minden típusú arcnak megfelel.

Forgalmazó: MALL