Avent Sensitive Cumi II 6-18 h. lány, 2db

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Avent Katalógus száma: 1026006001
Avent Sensitive Cumi II 6-18 h. lány, 2db

Avent Sensitive Cumi II 6-18 h. lány, 2db

Avent Sensitive Cumi II 6–18 h., 2 db a lányoknak piros és a fiúknak kék. Avent fogszabályozós cumi csöppségei még nagyobb komfort érzete érdekében. Több levegőlyuk a cumi lapján, BPA mentes, szilikon. A kisbabát megnyugtatja a szívás és jobban alszik. További információ

2282
5 2

2 282 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Szilikon cumi 2 darabonként


Gyermekek számára 6–18 hónapos korban ajánlott.

  • Fogszabályozós, összeharapható és szimmetrikus Avent cumi figyelembe veszi a kisbaba ínyének, fogainak és szájpadlásának természetes fejlődését abban az esetben is, ha a cumi a kisbaba szájában mozog.
  • Az új Sensitive cumi még nagyobb komfort érzetet nyújt csecsemőjének.
  • Több levegőlyuk van a cumi lapján, nagyobb levegőcserét bebiztosítva és megelőzi, hogy a cumi lapja mögött összegyűljön a nyál.
  • Úgy, mint sok más szülő Ön előtt, rájön, hogy a cumi használata bizonyos helyzetekben, mikor a kisgyermeke lecsillapítására már minden eljárásmód felmondta a szolgálatot, ez az egyetlen módszer kisbabája lecsillapítására és nyugodt pihenéséhez. Ez érvényes alvás előtt és bármikor máskor.
  • kisbaba cumival nyugodtabban alszik, kevesebbet mozog álmában, de mindenekelőtt hátukon alszanak, amit a gyermekorvosok is ajánlanak.
  • Használata csökkenti a kisbaba függőségét a cumisüvegtől, csökkenti a fogak romlási lehetőségét és idősebb korban csökkentheti a dentális problémák kockázatát a hosszas ujjszopáshoz képest (az nem megfelelő nyomást gyakorol a szájpadlásra és az első fogakra).

További információk:

  • BPA mentes.
  • Úgy, mint az összes Avent cumi, ezek is szilikonból készültek.
  • Íztelen és szagtalan szilikon, a cumik élettartama hosszabb és jobban tisztíthatók, mint a kaucsuk cumik.

A kisbabát megnyugtatja a szívás.
Paraméterek

%2% paraméterei

Anyag szilikon
Ajánlott korosztály 6-18 hónapos korig
Szín piros
Plusz kiegészítő nem

Hasonló termékek

BAYBY Szilikon cumi, 0+, 2 db + Cumitartó
2 390 Ft

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.


BAYBY Szilikon cumi, 6 hónap+, 2 db + Cumitartó
2 291 Ft

1 999 Ft

Bayby szilikon cumi 6 hónapos kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.


BAYBY Szilikon cumi, 3 hónap+, 2 db + Cumitartó
2 291 Ft

1 999 Ft

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található két cumi színében és mintájában teljesen egyforma. Műanyag cumitartója segítségével pedig könnyedén tárolhatja és viheti magával bárhová.


BAYBY Szilikon cumi, 3 hónap+, 3 db
2 291 Ft
2 199 Ft

Bayby szilikon cumi 3 hónapos kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található három cumi színében és mintájában teljesen egyforma.


BAYBY Cumiszett, 0m+, 3m+, 6m+
2 291 Ft
2 190 Ft

Bayby cumikészlet a baba születésétől körülbelül egy éves koráig használható, hiszen 3 különböző méretű cumit tartalmaz. Szilikon anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és nem válik ragadóssá. Használata biztonságos a baba számára, hiszen a cumi BPA-mentes anyagból készült.


Avent Klasszikus Játszócumi, 0-6 hónap, 2db, Zöld/Kék
2 269 Ft

1 790 Ft

AVENT Klasszikus játszócumi születéstől fogva 6 hónapos korig ajánlott. A két darabos szett egyikén majom, a másikon oroszlán motívum szerepel. A BPA-mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését.


BAYBY Szilikon cumi, 0+, 3 db
2 291 Ft
2 199 Ft

Bayby szilikon cumi már újszülött kortól adható gyermekének. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését. A szettben található három cumi színében és mintájában teljesen egyforma.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.