Philips Avent Sensitive Cumi II 6-18 h. lány, 2db

Értékelés: 5 5 értékelés Márka: Philips Avent Katalógus száma: 1026006001

Philips Avent Sensitive Cumi II 6-18 h. lány, 2db

Avent Sensitive Cumi II 6–18 h., 2 db a lányoknak piros és a fiúknak kék. Avent fogszabályozós cumi csöppségei még nagyobb komfort érzete érdekében. Több levegőlyuk a cumi lapján, BPA mentes, szilikon. A kisbabát megnyugtatja a szívás és jobban alszik. További információ

2280
5 5

2 280 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1026006001

Leírás

Termékleírás

Szilikon cumi 2 darabonként


Gyermekek számára 6–18 hónapos korban ajánlott.

  • Fogszabályozós, összeharapható és szimmetrikus Avent cumi figyelembe veszi a kisbaba ínyének, fogainak és szájpadlásának természetes fejlődését abban az esetben is, ha a cumi a kisbaba szájában mozog.
  • Az új Sensitive cumi még nagyobb komfort érzetet nyújt csecsemőjének.
  • Több levegőlyuk van a cumi lapján, nagyobb levegőcserét bebiztosítva és megelőzi, hogy a cumi lapja mögött összegyűljön a nyál.
  • Úgy, mint sok más szülő Ön előtt, rájön, hogy a cumi használata bizonyos helyzetekben, mikor a kisgyermeke lecsillapítására már minden eljárásmód felmondta a szolgálatot, ez az egyetlen módszer kisbabája lecsillapítására és nyugodt pihenéséhez. Ez érvényes alvás előtt és bármikor máskor.
  • kisbaba cumival nyugodtabban alszik, kevesebbet mozog álmában, de mindenekelőtt hátukon alszanak, amit a gyermekorvosok is ajánlanak.
  • Használata csökkenti a kisbaba függőségét a cumisüvegtől, csökkenti a fogak romlási lehetőségét és idősebb korban csökkentheti a dentális problémák kockázatát a hosszas ujjszopáshoz képest (az nem megfelelő nyomást gyakorol a szájpadlásra és az első fogakra).

További információk:

  • BPA mentes.
  • Úgy, mint az összes Avent cumi, ezek is szilikonból készültek.
  • Íztelen és szagtalan szilikon, a cumik élettartama hosszabb és jobban tisztíthatók, mint a kaucsuk cumik.

A kisbabát megnyugtatja a szívás.
Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Anyag szilikon
Ajánlott korosztály 6-18 hónapos korig
Szín

Szín

piros
Plusz kiegészítő nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.