Nuk Cumi Sensitive 6-18m, zöld

Értékelés: 4,3 7 értékelés Márka: Nuk Katalógus száma: 1379505001

Nuk Cumi Sensitive 6-18m, zöld

MALL.hu napok – 20% kedvezmény Nuk termékekre a MDL4HU29 kuponkóddal (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2021. április 12–18. között)!
Szoptatós NUK Sensitive 1/box 6–18 hónap szilikon cumi négy féle szuper színben készül lányok és fiúk számára egyaránt. A cumik manapság már hozzátartoznak a kötelező felszereltséghez, ez pedig egy kiváló a cumik között! Kimondottan az érzékeny bőrű babák számára alkották, robusztus, nagy méretű box áll rendelkezésre a tárolásához, hordozásához és egészségügyi fertőtlenítéséhez mikrohullámú sütőben. A cumi magas minőségű műanyagból és szilikon cumiból készült. A szilikon előnye, hogy szagtalan és könnyen tisztítható. BPA mentes. Minden NUK cumi rendszeresen tesztelt különféle független szervezettel. További információ

2290
4.3 7

2 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1379505001

Leírás

Termékleírás

Szoptatós NUK Sensitive 1/box 6–18 hónap szilikon cumi négy féle szuper színben készül lányok és fiúk számára egyaránt. A cumik manapság már hozzátartoznak a kötelező felszereltséghez, ez pedig egy kiváló a cumik között! Kimondottan az érzékeny bőrű babák számára alkották, robusztus, nagy méretű box áll rendelkezésre a tárolásához, hordozásához és egészségügyi fertőtlenítéséhez mikrohullámú sütőben. A cumi magas minőségű műanyagból és szilikon cumiból készült. A szilikon előnye, hogy szagtalan és könnyen tisztítható. BPA mentes. Minden NUK cumi rendszeresen tesztelt különféle független szervezettel.

 • A legfiatalabbak is saját fejecskével rendelkeznek, de teljesen eltérő fizikai tulajdonságokkal.
 • A gyermekek bőre nagyon finom és érzékeny.
 • Ezért a NUK kifejlesztett egy új cumit, a NUK Space-t, hogy védje gyermekek bőrét a lehető legtökéletesebb módon, és a legnagyobb kényelmet is biztosítsa egyaránt.
 • A cumi leginkább a lapított szívórésszel nyűgöz majd le, amely megfelelő helyet biztosít a természetes szívó reflexnek.
 • A Space tökéletesen alkalmazkodik a gyermekek szájához szopizás közben.
 • Az extra nagy nyílások a szellőzés érdekében pedig biztosítják a megfelelő levegő áramlást, és lehetővé teszik így a babák finom és érzékeny bőrének a megfelelő szellőzését.
 • Szakértők által ajánlott: az új NUK cumik minden eddiginél jobban megnyugtatják a babát. A legfrissebb orvosi ismeretek alapján a NUK cumik még a korábbiaknál is jobban megnyugtatják a babákat, amit a csecsemők számára nagyon jól ismert alaknak köszönhetően sikerült elérni.
 • A szoptatós anyák bizonyítják, hogy a NUK cumik használata nem befolyásolja a szoptatást.
 • Az anyukáknak így több idejük jut a pihenésre.
 • Ezen felül a NUK cumik használata nem okoz semmilyen fogszabályozási problémát, például görbe fogakat vagy állkapocs deformációt.
 • A szívórész lapos és keskeny formája minimalizálja a fogakra és ínyre kifejtett nyomást, és elegendő helyet hagy a szájban a nyelv számára, még a természetes szívó mozdulatok folyamán is.
 • Ennek köszönhetően a NUK cumik magas értékelést kaptak és szülésznők, gyermekorvosok és fogászok is javasolják.

A multifunkciós NUK Space cumi ezen felül saját praktikus dobozzal is rendelkezik. Gondoskodik a cumi higiénikus tisztításáról a mikrohullámú sütőben, utazáskori és a tisztításkor való biztonságos tárolásról.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Anyag szilikon
Ajánlott korosztály 6-18 hónapos korig
Szín

Szín

zöld
Plusz kiegészítő nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.