XKKO cumi klipek 2db - Little Stars Silver MIX

Márka: XKKO Katalógus száma: 100040265348

Közvetlenül partnerünktől

XKKO cumi klipek 2db - Little Stars Silver MIX

Praktikus klip, amely lehetővé teszi a csecsemő ruházatának szilárd és stabil rögzítését, és megóvja a cumi a szennyeződésektől és az elvesztéstől. További információ

1710

1 710 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040265348

Leírás

Termékleírás

  • Tartsd tisztán. – Tartson tiszta helyen. – Csak a gyermek ruházatához csatlakoztassa a kábelt. Figyelem! – Soha ne nyújtsa ki a húrot. – Soha ne ragasszon szalagokhoz, csipkékhez, csipkékhez vagy laza ruházathoz. – A gyermek megfojthat. – Ne használja, ha a gyermek kiságyban / bölcsőben van, vagy felnőtt felügyelete alatt. – Minden használat előtt ellenőrizze a termék minőségét. – A kopás vagy sérülés első jeleinél hagyja abba a termék használatát – cserélje le egy újra. Figyelem! – A termék nem játék. -A termékcsomagolás nem játék. A cumi csipesz megfelel a követelményeknek: EN 12586 Gyerekápolási cikkek – Cumi tartók – Biztonsági követelmények és vizsgálati módszerek.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.