Cumisüveg 200 ml-től

Szín: fekete

list.txt_product-list_count_few
Difrax Csecsemő S-cumisüveg, Anti kólikás, szürkéskék, 250 ml

Difrax Csecsemő S-cumisüveg, Anti kólikás 250ml

3 790 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.19

Utolsó darab ezen az áron!

Csecsemő cumisüveg alkalmas gyermekeknek születésüktől kezdve. Speciális szeleppel van felszerelve, amely megakadályozza a levegő bejutását az ételbe, és ezáltal megvédi a gyermeket a kólika, büfi és egyéb emésztési problémáktól. A Difrax Csecsemő S-cumisüveg, Anti kólikás 250ml tartós anyagból készül, amely mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható.

Forgalmazó: MALL
Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 260ml, Fekete
35x

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 260ml

3 190 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.19

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 260ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy S méretű fejet is tartalmaz, ami 2 hónapos kortól használható.

Forgalmazó: MALL
Twistshake Cumisüveg Anti-Colic üveg 260ml (cumi M), Fekete

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic üveg 260ml (cumi M)

8 990 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.19

Bemutatjuk a boroszilikát üvegből készült egyedi Twistshake Anti-Colic cumisüveget. A boroszilikát üveg rendkívül tartós és könnyű. A cumisüveg része a népszerű cumi, amely a gyermek kólika ellen hat. Ergonomikus kialakítású és könnyen megfogható a legkisebb kezek számára is. Csecsemők számára 2 hónapos kortól alkalmas

Forgalmazó: MALL