Philips Avent SCD287/24 készlet
6 590 Ft

Ajándékkészlet újszülöttek számára a Philips Avent márkától, ami tartalmaz 260 ml-es cumisüveget etető cumival és bájos cumikat képekkel. A cumisüveg hasfájás elleni rendszerrel és praktikus széles nyakkal van ellátva.

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic üveg 260ml (cumi M)
8 990 Ft

Bemutatjuk a boroszilikát üvegből készült egyedi Twistshake Anti-Colic cumisüveget. A boroszilikát üveg rendkívül tartós és könnyű. A cumisüveg része a népszerű cumi, amely a gyermek kólika ellen hat. Ergonomikus kialakítású és könnyen megfogható a legkisebb kezek számára is. Csecsemők számára 2 hónapos kortól alkalmas

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 260ml
3 190 Ft

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 260ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy S méretű fejet is tartalmaz, ami 2 hónapos kortól használható.

Canpol babies Toys széles nyakú palack, 240 ml
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canpol babies márka széles nyakú palackját nagyon kényelmes megtölteni, mosni és tartani etetés közben. A 240 ml-es palack kiváló minőségű polipropilénből készült és nem tartalmaz káros BPA-t. A gyerekek minden bizonnyal imádni fogják a vidám állatos motívumot.

DBB Remond Vintage gyerek üveg 240 ml
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

240 ml-es bórszilikát üvegből készült üveg palackot mechanikusan és termikusan is ellenáll a babának az első napoktól. A praktikus palack csavaros kupakkal, két lyukkal ellátott szilikon, csecsemő tökéletesen szabályozza az élelmiszer-adagolást a professzionális címkézésnek köszönhetően, közvetlenül a palackon.

Tommee Tippee Cumisüveg C2N ANTI-COLIC 0+, 260ml
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic cumisüveg a legjobb megoldás azon újszülöttek számára, akik hajlamosak a hasi kólikára. A szabadalmaztatott kólika elleni szelep tökéletes légtelenítést biztosít etetés közben, valamint lehetővé teszi a baba számára a teljesen sima, levegőmentes szívást.

Difrax Csecsemő S-cumisüveg, széles, Anti kólikás 200 ml
3 590 Ft

speciális szeleppel ellátott palack megakadályozza a levegő bejutását az ételbe. Ennek köszönhetően védi a gyermeket a kólika ellen. A Difrax csecsemő S-cumisüveg, széles, Anti kólikás 200 ml előnye az ergonómikus formázás, amely támogatja a gyermek természetes testtartását. A palack alkalmas újszülöttek számára.

Difrax Könnyen megfogható gyerek cumisüveg, anti kólikás, 240 ml
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cumisüveg gyermekek számára 6 hónapos kortól, akik már képesek önállóan ülni és tartani egy itallal teli cumisüveget. Ergonomikus formázás kényelmes fogást biztosít. A Difrax könnyen megfogható gyerek cumisüveg, anti kólikás, 240 ml szeleppel van felszerelve, amely megakadályozza a levegő bejutását az ételbe, és így megvédi a gyermeket a kólikától.