Difrax Tartalék szelep cumisüvegekhez, 2db
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartalék szelep, amely a Difrax Natural és Wide, valamint a Easy Grip cumisüvegekkel kompatibilis. Az étel folyamatos fogyasztására szolgál. Tartalék szelep cumisüvegekhez, 2 db,a mely megakadályozza a kólika, a gyomorgörcsök és más problémák kialakulását, amelyek az etetés során felmerülhetnek. Praktikus design.

Difrax Dental szilikon cumi - S - 2db
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Difrax Dental Small szilikon cumi Difrax üvegekhez speciálisan azon babák számára lett kifejleztve, melyek nyugtalanul, illetve mohón isznak és könnyen félre nyelnek De olyan gyermekek számára is, akiknél az S szabványméret túl gyorsan folyik.

Difrax Szilikon cumi Natural - L - 2db
2 790 Ft

A Natural L -es méretű szilikon cumi 6 hónapos kortól ajánlott, alkalmas sűrű táplálékra, mint a kása és püré. Az etetőcumit a Difrax orvosi szakemberei tervezték és biztonságos, enyhén puha szilikonból készült, BPA használata nélkül.

Difrax Szilikon cumi Natural - M - 2db
2 790 Ft

A Difrax M méretű szilikon cumi ráillik akármilyen Difrax S-cumisüvegre, gyengés, puha a felülete és formájával az anyai mellre emlékezteti a babákat. A kicsik gyorsan megszokják ezt a cumit, ezért nagyon jól kombinálható a cumisüvegből történő etetés és a szoptatás.

Difrax Szilikon cumi Natural - S - 2db
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Difrax S méretű szilikon cumi ráillik akármilyen Difrax S-cumisüvegre, gyengéd, puha a felülete és formájával az anyai mellre emlékezteti a babákat. A kicsik gyorsan megszokják ezt a cumit, ezért nagyon jól kombinálható a cumisüvegből etetés és a szoptatás.

Twistshake 2× Szívószálas cumi
2 790 Ft

Szívószálas cumi a Twistshake márkától. A szívószállal ellátott cumi arra szolgál, hogy meghosszabbítsa a jelenlegi cumisüvegek élettartamát, de remek segítséget nyújt a baba szájának összes izomzatának edzésében is. A meglévő cumisüveg élettartamának meghosszabbításához egyszerűen cseréld le az eredeti cumit erre az egyedülálló szívószálasra. Gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas.

DBB Remond Szilikon kefe gyerek palackokhoz és cumisüvegekhez
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kefe palackok és cumisüvegek vagy más konyhai felszerelés tisztításához. A kefe széles feje tökéletesen tisztít minden típusú üveget. A rovátkás fogantyú tisztításra alkalmas vége levehető, akasztógyűrűvel rendelkezik.