Bo Jungle B-Thermo 150ml üveg , Turquoise

Bo Jungle B-Thermo 150ml üveg , Turquoise

Száma: 1272876001
B-Thermo 150ml üveg fantasztikus segítség minden anyuka számára! Mivel aB-Thermo üveg nem törikkönnyen szét, továbbá egészségügyileg ártalmatlan és biztos lehetsz benne hogy mindígmegfelelő hőfoka lesz a tartalmának. Miután kipróbáltad ezt a könnyű borosilikátüveget, mást nem fogsz akarni használni többé. Ha a víz vagy a tej benne túlforró (+40°C), az üveg befehéredik. Kupakja és fogantyúja (az üveg színében) fertőtleníthető forróvízben vagy mikrohullámú sterilizátorban. További információ

Szín

default
default
6 190 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL
8 190 Ft -tól

Raktáron Utolsó db

2023.2.06 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1272876001

Leírás

B-Thermo 150ml üveg fantasztikus segítség minden anyuka számára! Mivel a B-Thermo üveg nem törik könnyen szét, továbbá egészségügyileg ártalmatlan és biztos lehetsz benne hogy mindíg megfelelő hőfoka lesz a tartalmának. Miután kipróbáltad ezt a könnyű borosilikát üveget, mást nem fogsz akarni használni többé. Ha a víz vagy a tej benne túl forró (+40°C), az üveg befehéredik. Kupakja és fogantyúja (az üveg színében) fertőtleníthető forró vízben vagy mikrohullámú sterilizátorban.

  • Űrtartalom: 150ml
  • hozzávásárolható cumi típusok: lassú, közepes, gyors és X-nyílás.
  • ha a víz vagy a tej benne túl forró (+40°C), az üveg befehéredik
  • fertőtleníthető forró vízben vagy mikrohullámú sterilizátorban.
  • B-Thermo csak nehezen széttörhető
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.