Canpol babies HABERMAN hasfájás elleni cumi

Márka: Canpol babies Katalógus száma: 1268616

Canpol babies HABERMAN hasfájás elleni cumi

HABERMAN hasfájás elleni cumi új cumisüvegre, szabadalmazott termék és forradalmi lépést jelent a hasfájás mérséklésében. Egy egészen új, természetes módot jelent az etetés során lenyelt levegő minimalizálására – zárt cumival történő etetés. Csupán egy méretű cumi a 0–6 hónapos korú gyerekek számára. További információ

2490

2 490 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1268616

Leírás

Termékleírás

HABERMAN hasfájás elleni cumi új cumisüvegre, szabadalmazott termék és forradalmi lépést jelent a hasfájás mérséklésében. Egy egészen új, természetes módot jelent az etetés során lenyelt levegő minimalizálására – zárt cumival történő etetés. Cumi egy méretben 0–6 hónapos korú gyerekek számára.//

  • Az üveg elnyerte a Prima baby Awards 2015 arany díjat, mint a legjobb csecsemő cumisüveg. Olyan anyák számára ideális, akik szoptatnak és üvegből is szeretnének táplálni.
  • Cumisüveg tele étellel – az üveg dőlésszögétől függetlenül
  • más cumisüvegekkel szemben a Haberman üvegek elrekesztett résszel rendelkeznek, melyek az egész etetés során tejjel telítve maradnak A levegő az üvegbe van elvezetve, nem keveredik a táplálékkal, amelyet a gyermek az üvegből eszik.
  • Ennek köszönhetően a gyermek nem nyel levegőt.

A cumisüveg speciális kólika ellenes rendszerrel rendelkezik, amely olyan különálló kamrát képez, amely az etetés folyamán mindig étellel telített, az üveg dőlésszögétől függetlenül. A levegő az üvegbe az ételtől elkülönítve van elvezetve. Ennek köszönhetően az etetés során a gyermek nem nyel levegőt, ez minimálisra csökkenti a kólika kialakulásának esélyét. Egy kis mennyiségű étel a cumiban nem hoz létre erős nyomást, a táplálék az üvegből nem folyik ki szabadon, csak akkor, ha a gyermek szívja azt.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Gyermekek életkora Újszülött

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.