Chicco Natural Feeling csecsemő üveg 250ml, 0m + -tól

Márka: Chicco Katalógus száma: 100040265266

Közvetlenül partnerünktől

Chicco Natural Feeling csecsemő üveg 250ml, 0m + -tól

A Chicco NaturalFeeling üveg lehetővé teszi a szoptatás és a szoptatás közötti könnyű átmenetet. 150 ml vagy 250 ml választható szilikon cumi segítségével, 0 m + átfolyási sebességgel. Antikolikus rendszer. További információ

4400

4 400 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040265266

Leírás

Termékleírás

Könnyű átmenet a szoptatásról az üvegre Váltakozó etető palack: könnyű átmenet a szoptatásról a palackra és fordítva. A palack ergonómikus alakja, közepén szűkítve, megkönnyíti a kényelmes tartást az etetés során. A palack átlátszó, higiénikus és ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak, elnyeli a szagokat és nem változtatja meg a színét. A palack mosogatógépben biztonságos és sterilizálható. A palackokat és a cumisüvegeket a gyermekek 96% -ában azonnal beveszik, ami azt jelzi, hogy 50 gyermekes anyával elvégezték a fogyasztói tesztet; 0–3 hónapos korosztály 2016-ban.
Anyahatás Átlósan lekerekített cumi, lágy, vékony szilikon és a cumi alján lévő bevágások garantálják a természetes érzéseket, például amikor az anya szoptat.
Hátsó áramlás kólikásellenes rendszerrel A széles cumi talp, hajlított hegy és a 0 + szabad áramlás (a szüléstől kezdve kisgyermekek számára) táplálja a baba helyes helyzetét. Kólók elleni rendszer: a cumi mindig tejjel van töltve, ami csökkenti a levegő nyelését.
Üvegből készül – a legszemlegesebb anyag A tartós boroszilikát üveg rendkívül higiénikus és biztonságos anyag: ellenáll a hirtelen hőmérsékleti változásoknak. Tulajdonságai az idő múlásával nem változnak.
- 0 m + -tól kezdődő gyermekek számára.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.