LOVI Diamond Glass 150ml

Márka: LOVI Katalógus száma: 1269325

LOVI Diamond Glass 150ml

Diamond Glass 150 ml-es palack borosziklát hevített üvegből, felirattal a legkisebb gyereknek, akik felnőtt által etetett dinamikus szilikon cumival. Szilikonos LOVI cumisüveget tartalmaz, amely a szoptatás során változtatja az alakját. Stimulálja azokat a helyeket, amelyek hozzájárulnak a beszéd fejlődéséhez és pozitívan hat a helyes szájüreg fejlődésére. BPA-mentes palack. További információ

3090

3 090 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1269325

Leírás

Termékleírás

//Diamond Glass 150 ml-es palack borosziklát hevített üvegből, felirattal a legkisebb gyereknek, akik felnőtt által etetett dinamikus szilikon cumival. Ösztönzi az aktív szívás tevékenységre, pontosan mint szopás során. BPA-mentes palack.

A PLACK ELŐNYEI dinamikus cumival:

  • Legjobb minőségű nagyon könnyű üvegből készült oldalvarratok nélkül, amely biztonságos a gyerekeknek (nem tartalmaz BPA-t).
  • Innovatív szellőző rendszert tartalmaz
  • Biztonságos szoptatással kombinálva:
  • Védi a természetes szívó reflext
  • Megőrzi a baba természetes ritmusát
  • Aktívan dolgoztatja az ajkakat és a nyelvet, mint szopás közben.
  • A szopás, nyelés, légzés, mint szopás közben.

Az egyetlen üveg, amely arra ösztönzi az aktív szívás tevékenységre. -Tartalmaz dinamikus szilikon cumit Lovi, amely etetés során módosítja az alakját (meghosszabbodik). -Bátorítja a gyermeket az aktív tevékenységek felkeltésére a szoptatás során, serkenti a teret, amely részt vesz a beszéd kialakulásában, és pozitívan befolyásolja a megfelelő fejlődést az egész szájüregben. -Speciálisan kialakított alakú palack lehetővé teszi a helyes tartás kiválasztását. -Az etetés során a palack a gyermek szívóereje és ritmusa alapján mozog. -Üveg tartalmaz rugalmas szigetelő lemezt, amely létrehoz egy praktikus tartályt az eledel, fedél/csésze mérőpohár tárolásához.


Paraméterek

%2% paraméterei

Űrtartalom 150 ml
Gyermekek életkora Újszülött

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.