LOVI Etetőcumi Super Vent közepes 6 h + 2 db

Értékelés: 5 6 értékelés Márka: LOVI Katalógus száma: 1269371

LOVI Etetőcumi Super Vent közepes 6 h + 2 db

Etetőcumi Super Vent közepes 6 h + 2 db Lovi nem egyenletes szilikon rétegekből készült, etetés során módosítja a alakját és alkalmazkodik a gyermek szívásának ritmusához és erejéhez. Lehetővé teszi, a szoptatás és az üvegből való etetés kombinációját. Befolyásolja a gyermek egész szájüregének megfelelő fejlődését. A csomag 2 darabot tartalmaz. További információ

1890
5 6

1 890 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1269371

Leírás

Termékleírás

Etetőcumi Super Vent közepes 6 h + 2 db Lovi nem egyenletes szilikon rétegekből készült, etetés során módosítja a alakját és alkalmazkodik a gyermek szívásának ritmusához és erejéhez. Lehetővé teszi, a szoptatás és az üvegből való etetés kombinációját. Befolyásolja a gyermek egész szájüregének megfelelő fejlődését. A csomag 2 darabot tartalmaz.

A dinamikus Lovi cumi befolyásolja a teljes szájüreg helyes fejlődését:

  • Aktív szívás – a Lovi dinamikus cumi és palack úgy van tervezve, hogy „tanítsa“ a babákat szívás közben az aktív munkára, úgy mint szoptatásnál, ami serkenti a teljes szájüreg megfelelő fejlődését. A Lovi palack profilos alakja lehetővé teszi a helyes tartást, és a palack a gyermek ritmusával és szívó erejével összhangban mozoghat.
  • Beszédfejlesztés – a neurológiai kutatások azt bizonyítják, hogy az aktív szoptatás serkenti a beszédfejlődésben érintett területeket, a dinamikus cumi Lovi lehetővé teszi ezen helyek aktív edzését az élet első napjairól.
  • Egészséges harapás – széles, a baba szája könnyen megragadja a cumi alapját és az etetés során nem deformálódik, elősegíti a természetes, helyes harapás fejlődését, és gyönyörű mosolyt hoz létre a gyermeke számára.
  • Megfelelő légzés – a Lovi cumi alakja megköveteli az ajkak megfelelő illeszkedését, és a babákat tanítja az orron keresztüli megfelelő lélegzésre.
  • Anti kólika cumi – a cumi egyedülálló légzőrendszere minimálisra csökkenti a gyermekkori kólika kialakulását.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Gyermekek életkora Gyors mozgású

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.